Η Ελληνική Αστυνομία και το παιδάκι με τα σπίρτα.

0
Η Ελληνική Αστυνομία και το παιδάκι με τα σπίρτα.

 

Η Ελληνική Αστυνομία και το παιδάκι με τα σπίρτα.

Το μήνυμα της φωτογραφίας κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια σε όλο τον κόσμο. Ανάλογα με τη χώρα οι εξυπνάκηδες βάζουν και το ανάλογο σήμα της αστυνομίας.
Στη περίπτωσή μας, μου αρέσει πολύ που υπογράφει ποιος το έφτιαξε. Μπράβο ρε τσακάλι, βάλε και την υπογραφή σου για να ξέρει η αστυνομία ποιον να μαζέψει για διάδοση ψευδών ειδήσεων και χρήση του σήματος της ΕΛΑΣ, που απαγορεύετε. Τόση εξυπνάδα μαζεμένη, τι να πω….

Ας πούμε 2 λόγια.
1.Δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση της αστυνομίας.
2.Αν θα υπήρχε ανακοίνωση της αστυνομίας λέτε να μην το έπαιζαν κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες;
3. Το αρχικό μήνυμα μιλούσε για την συμμορία MS13 (Mara Salvatrucha) και για βιασμούς γυναικών. Βέβαια έγιναν οι κατάλληλες διορθώσεις, στο δικό μας μήνυμα, γιατί στη Ελλάδα η MS13 παίζει μόνο στο σινεμά. Δείτε το αρχικό μήνυμα.
http://www.hoax-slayer.com/images/child-lure-6.jpg
4. Έχουν γίνει πολλές ανακοινώσεις από διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες και σε διάφορες χώρες ότι το μήνυμα είναι hoax.
Διαβάστε….
http://www.hoax-slayer.com/gang-member-child-lure-warning.shtml

 

Έτσι ξεκίνησε η Ελληνική έκδοση του hoax. Παρακαλώ ο επόμενος να βάλει και τρομοκράτες μέσα, είναι πιασάρικο τώρα τελευταία.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε