Ποιοι είμαστε
Αρχική Επανεμφανίστηκε με νέα έκδοση το γνωστό hoax του facebook, που αναφέρει ότι όλοι θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες σαςHOAXES

Επανεμφανίστηκε με νέα έκδοση το γνωστό hoax του facebook, που αναφέρει ότι όλοι θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες σας

14 Οκτ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.
Επανεμφανίστηκε με νέα έκδοση το γνωστό hoax του facebook, που αναφέρει ότι όλοι θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες σας και για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνετε κάποιες ενέργειες

Επαναλαμβάνουμε ότι κάνοντας αυτές τις ενέργειες, το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην ειδοποιούνται οι φίλοι σας για τις αναρτήσεις σας.

Τη νέα εκδοσή του μηνύματος μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω εικόνα και ισχύουν όσα γράψαμε και για την παλιότερη έκδοση του hoax. Δείτε τη ΕΔΩ στο τέλος της ανάρτησης μετά την σημερινή ενημέρωση.

Τι θα πρέπει να κάνετε, ώστε οι δημοσιεύσεις σας να είναι ορατές μόνο στους φίλους σας;
1. κλικ στο λουκέτο δεξιά από το όνομα σας.
2. από το μενού που θα ανοίξει, κλικ στο “Ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενό μου”
3. Στο ερώτημα ποιοι μπορούν να δουν τις μελλοντικές δημοσιεύσεις μου, επιλέγουμε “Φίλοι”
4. Μπορούμε να ελέγξουμε πως εμφανίζετε ο λογαριασμός μας στο facebook σε γνωστούς και αγνώστους πατώντας “Τι βλέπουν οι άλλοι στο χρονολόγιό μου.”
5. Για τις παλιότερες δημοσιεύσεις σας, πατήστε το “Περισσότερες ρυθμίσεις”
6. Στη νέα σελίδα που θα ανοίξει επιλέξτε το “Χρησιμοποιήστε το αρχείο δραστηριοτήτων” για να δείτε και να αναθεωρήσετε όσες παλιές δραστηριότητες θέλετε,
7. ή επιλέξτε “Περιορισμός του κοινού για παλιότερες δημοσιεύσεις.” για να αλλάξετε την πολιτική απορρήτου για όλες τις παλιές δημοσιεύσεις σας ώστε να είναι ορατές μόνο σε φίλους.
 Δείτε τις παρακάτω εικόνες.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο fb για να σταματήσει η συγκεκριμένη μπούρδα.
Διαβάστε περισσότερα.
http://www.snopes.com/computer/facebook/graphapp.asp

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.