Ο Edward Snowden, αποδεικνύει τους αεροψεκασμούς. ΗΟΑΧ

0

Είναι καινούργιο και ακόμη δεν έχει εξαπλωθεί πολύ. Περιμένουμε το επόμενο διάστημα να το δούμε να αναπαράγεται με τρελούς ρυθμούς

Συμφώνα με το hoax ο Edward Snowden μιλάει με αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς και για το λόγο που γίνονται. Δείτε την εικόνα.

ΜΟΣΧΑ- Ο Edward Snowden, ο χάκερ που απέκτησε πρόσβαση σε κάθε μυστική γωνιά του διαδικτύου κατά τη θητεία του στην NSA, έδωσε λεπτομέρειες ενός άκρως απόρρητου προγράμματος για την αλλαγή του κλίματος στον πλανήτη. Η σοκαριστική αλήθεια, όπως λέει, είναι ότι οι χημικοί ψεκασμοί αποτελούν μέρος ενός καλοπροαίρετου προγράμματος που στοχεύει στην αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Συνεργαζόμενη με κατασκευαστές καυσίμων, η κυβερνηση κράτησε μυστική την τεράστια προσπάθειά της για τους ψεκασμούς.
Και προσθέτει:
“Αποκαλύπτω αυτό το πρόγραμμα, διότι δεν υπάρχει παράλειψη στην επιστημονική κοινότητα, ούτε δημόσια συζήτηση, και ελάχιστη ανησυχία για τις παρενέργειες που είναι γνωστές μόνο σε λίγους προνομιούχους, που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν το από δεκαετιών πρόγραμμα των ψεκασμών, μυστικό. ”

Ανάλυση. Το hoax ξεκίνησε από μία ανάρτηση στη σατιρική σελίδα INTERNET CHRONICLE που μόνο ψευδείς σατυρικές αναρτήσεις έχει. Δείτε την ΕΔΩ και στην εικόνα παρακάτω.

Διαβάστε το ABOUT της σελίδας, ή δείτε την παρακάτω εικόνα.

Ακόμη στην ίδια σατυρική σελίδα μπορούμε να διαβάσουμε.

 Snowden Hospitalized in Moscow due to Polonium poisoning

  New “Chemsheet” phenomenon coats skies

To ΗΟΑΧ ανακαλύφθηκε από το ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε