Κοινοποίησε για να δηλώσεις ότι είσαι ενάντια στη παιδική κακοποίηση. like-farming

6

Είναι από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα like-farming.

Ο άθλιος, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μια φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού για να προσελκύσει χρήστες στο facebook.
Μάλιστα μας τονίζει ότι δεν θέλει like, αλλά να κοινοποιήσουμε για να δηλώσουμε οτι είμαστε ενάντια στη παιδική κακοποίηση, και τα κατάφερε μια χαρά. 38.000 κοινοποιήσεις κέρδισε με τον ψυχολογικό του εκβιασμό. Αν δεν κοινοποιήσω είμαι υπέρ της παιδικής κακοποίησης, ΡΕ ΑΘΛΙΕ;

Πανηγύρι στα σχόλια… που όλοι θέλουν να βρουν ποιος το έκανε αυτό για να τον δείρουν, κρεμάσουν, εκτελέσουν και άλλα πολλά, τραγικά.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=400916236645488&set=a.400916226645489.94948.334012490002530&type=1&ref=nf

Το κοριτσάκι ονομάζετε Katie Ann Guttridge και κακοποιήθηκε από ένα 2χρονο κοριτσάκι στον παιδικό σταθμό. Από τότε που δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του, πολλοί άθλιοι την εκμεταλλεύθηκαν, για λόγους like-farming. Φυσικά η κοινοποίηση της φωτογραφίας είναι χωρίς την άδεια των γονιών του.
Διαβάστε την είδηση.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2077039/Katie-Ann-Guttridge-3-attacked-Leicester-nursery-2-year-old.html
http://www.huffingtonpost.co.uk/2011/12/21/katie-ann-guttridge-nursery-leicester_n_1163086.html

Πως θα νοιώθατε, αν αντί για την φωτογραφία της μικρής Katie Ann Guttridge, ήταν μια φωτογραφία του παιδιού σας;

Σταματήστε να αναπαράγεται ότι βρεθεί μπροστά σας, βοηθώντας τον οποιοδήποτε άθλιο να πετύχει το σκοπό του.
 
Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε