Ποιοι είμαστε
Αρχική Όλοι είχαμε άλλες ζωές, απλά δεν ξέρουμε ποιοι ήμασταν.SCAMS

Όλοι είχαμε άλλες ζωές, απλά δεν ξέρουμε ποιοι ήμασταν.

24 Δεκ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Μπαίνω το πρωί στο facebook, και να… μια διαφήμιση, φαρδιά – πλατιά. Όλοι είχαμε άλλες ζωές, απλά δεν ξέρουμε ποιοι ήμασταν. Εάν είσαι περίεργος συνέχισε.
Να και μια φωτογραφία του John Travolta που τον παρουσιάζει το 1860 (περίπου).

Αν αυτό δεν είναι ενδιαφέρων… τότε ποιο είναι; Κλικ στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο για να δω τι στο καλό γίνεται με αυτή τη φωτογραφία, αλλά… άνθρακας ο θησαυρός.

Να τονίσουμε πριν συνεχίσουμε (φίλε αναγνώστη) ότι όλα τα παρακάτω είναι σατυρικά για ψυχαγωγία και το περιεχόμενο βασίζετε σε υλικό που διατίθεται στο διαδίκτυο, διάσπαρτο χωρίς τεχνική ή επιστημονική επαλήθευση που να επιβεβαιώνει την αξιοπιστία του. Ακόμη να τονίσουμε ότι δέχεσαι τα παραπάνω για να συνεχίσεις την ανάγνωση και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υλικό που ενδεχομένως θα μπορούσε να προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. (θα καταλάβεις παρακάτω)

Ούτε φωτογραφία ούτε τίποτα… απλά μεταφέρομε σε μια σελίδα (επαναλαμβάνω ΜΙΑ σελίδα ούτε μενού ούτε υποσελίδες ούτε τίποτα) με τίτλο, ΜΑΘΕNΑ  EIΣTE  ΕYTYXIΣMENOI.


Ωωω ναι… θέλω να ΜΑΘΕNΑ είμαι ευτυχισμένος (και ποιος δε θέλει)… ας δω πως. (τον John Travolta τον ξέχασα)

Ανακάλυψε την προηγούμενη ζωή σου εδώ: (ο John Travolta που είναι;) Αν ανακαλύψω την προηγούμενη ζωή μου θα είμαι ευτυχισμένος; Αν στην προηγούμενη ζωή μου (λέμε τώρα) ήμουν (βάλε ότι θέλεις φίλε αναγνώστη) και σε αυτή τη ζωή είμαι (τι να πω τώρα) ξαφνικά θα γίνω ευτυ-χεσμένος;

Μάθανε οι Ισπανοί ότι είμαστε ντουγάνια, και πλακώσανε. Πλύνετε τους κώλους σας, το λέει ο John Travolta

Κλίκ για να μάθω ποιος σπουδαίος ήμουν στην προηγούμενη ζωή μου και να, ένα ηλίθιο (ηλίθιο έγραψα; ΟΧΙ…. ένα ερωτηματολόγιο για ηλίθιους ήθελα να γράψω… υπογραμμένο από τον John Travolta) Δείτε παρακάτω

Και στο τέλος του ερωτηματολογίου…. βάλε το κινητό σου, πλύνε το κώλο σου, γιατί έρχεται ο John Travolta για να σε γράψει σε συνδρομητική υπηρεσία με μόνο 3 SMS/εβδ. 2,07€/SMS τη βδομάδα.


ΑΑΑΑΑ ξέχασα… η υπηρεσία είναι ψυχαγωγικού περιεχομένου και μας στέλνει java games & realtones που τόσο πολύ μας λείπουν. Επιτέλους μια υπηρεσία που όλοι χρειαζόμαστε και με φοβερή τιμή. Ζήτω ο Ισπανός John Travolta….

Ας δούμε τα Σχετικά με την Τοποθεσία (ο John Travolta που είναι;)


Καλά που μας το τόνισες ότι το περιεχόμενο δεν είναι αυθεντικό και βασίζετε σε υλικό που είναι διάσπαρτο στο διαδίκτυο… μην έχουμε τίποτα θέματα με πνευματικά δικαιώματα, παίζει πολύ τώρα τελευταία. (εξαιρώ το “πνευματικό” της μετενσάρκωσης)

Ας δούμε τους όρους χρήσης. (τελικά ο John Travolta που είναι;)

Όλα μπορούν να αλλάξουν… ο  John Travolta σε έχει χεσμένο
 

Να μην αντιγράφει… αλλά ο John Travolta  μπορεί να  αντιγράφει ότι είναι διάσπαρτο στο διαδίκτυο.

Ποια; αυτά που πριν γράφατε ότι είναι διάσπαρτα στο διαδίκτυο;

Για τίποτα δε φταίει η εταιρία και δεν σου δίνει καμιά εγκύηση. Για όλα φταίει ο John Travolta…

Γιατί να ελέγχει; και ποιος ο λόγος να έχει ευθύνη; Τα ευρώ σου μόνο θέλει… Τι δεν καταλαβαίνει ο John Travolta;
Να δούμε και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
 
Το καταλάβαμε όλοι; Όχι μόνο θα τους πληρώνεις, γιατί γράφτηκες σε συνδρομητική υπηρεσία αλλά ο John Travolta θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σου δεδομένα ή θα τα δώσει σε τρίτους για να σου στέλνουν διαφημίσεις. Τον πλύναμε όλοι το πισινό μας; Έρχεται ο Ισπανός John Travolta
Και το κερασάκι….
Η φωτογραφία του John Travolta είναι από εδώ.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043257/Nicolas-Cage-John-Travoltas-1860-doppelganger-photo-eBay.html
Την επόμενη βδομάδα θα δούμε και τον Nicolas Cage
Φυσικά τη χρησιμοποιούν χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τον ιδιοκτήτη της φωτογραφίας.
 
Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.