Ποιοι είμαστε
Αρχική Φωτογράφησαν μωρό… φάντασμα μέσα στο σπίτι τους!HOAXES

Φωτογράφησαν μωρό… φάντασμα μέσα στο σπίτι τους!

27 Απρ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Ακόμη ένα άρθρο με φάντασμα κάνει τη βόλτα του, τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ίντερνετ, και μας παρουσιάζει μια φωτογραφία που εμφανίστηκε το “φάντασμα”.

Όπως πάντα θα διαβάσουμε πρώτα το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία.
Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει όσοι έχουν δει αυτή την φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καθαρά ένα μωρό… φάντασμα!
Ο κύριος και η κυρία Γκορ μένουν στο σπίτι αυτό, κοντά στο Gloucestershire εδώ και λίγα χρόνια.
Στο παρελθόν είχαν παρατηρήσει 
πολλά «περίεργα» στο σπίτι. «Τα φώτα ανοιγόκλειναν συχνά, τα κανάλια στην τηλεόραση άλλαζαν, όμως ποτέ δεν είχαμε συνδέσει τα γεγονότα με φάντασμα», αποκαλύπτει η κύρια Γκορ, σύμφωνα με το star.gr.

Το ζευγάρι φωτογράφιζε τα γατιά τους, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στην κάμερα το αγοράκι που βλέπετε, ο Johnny Junior, όπως το έχουν ονομάσει.
Το αίμα τους «πάγωσε». Φαίνεται καθαρά πως δεν πρόκειται για κάτι γήινο, όπως υποστηρίζουν.
Μετά το περιστατικό, οι γείτονες τους αποκάλυψαν ότι πριν χρόνια ζούσε στο σπίτι μια γυναίκα με το παιδάκι της, το οποίο αρρώστησε, όταν ήταν ακόμα βρέφος.
Τώρα, το ζευγάρι είναι πεπεισμένο ότι το φάντασμα ανήκει στον μικρό Johnny. 

Στη φωτογραφία μόνο μωρό δεν βλέπουμε, αλλά κάτι που μοιάζει με παιδί, αλλά το προσπερνάμε.
Η ανάρτηση με το φάντασμα είναι αρκετά παλιά, από το 2012, όπως μπορούμε να δούμε στα παρακάτω αποκόμματα και δεν είναι λίγοι όσοι την έχουν πατήσει μέχρι τώρα, και δημοσιεύουν αυτή την ψεύτικη φωτογραφία και ιστορία.

Το ίδιο φάντασμα όμως, υπάρχει σε διάφορες φωτογραφίες. Ίσος το έχει απωθημένο, να γίνει μοντέλο!

Η φωτογραφία δημιουργήθηκε με το Ghost Capture. Μια δωρεάν εφαρμογή, που δημιουργεί φαντάσματα στις φωτογραφίες μας και δεν είναι η μοναδική που υπάρχει. Ο χρήστης  της εφαρμογής μπορεί να προσθέσει φαντάσματα στις φωτογραφίες του τηλεφώνου του και να επιλέξει το μέγεθος, τη γωνία και τη διαφάνεια του φαντάσματος.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.