Ποιοι είμαστε
Αρχική Το μεγαλύτερο φίδι της γης! ΒίντεοHOAXES

Το μεγαλύτερο φίδι της γης! Βίντεο

4 Μαΐ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Ένα από τα πιο κακοφτιαγμένα ψεύτικα βίντεο.


Αυτό βρήκαν να δημοσιεύσουν για να πάρουν τα κλικ που τους αναλογούν. Το βίντεο είναι τόσο κακοφτιαγμένο που δεν χρειάζεται καμιά απομυθοποίηση.


Αυτό βρήκαν να δημοσιεύσουν για να πάρουν τα κλικ που τους αναλογούν. Το βίντεο είναι τόσο κακοφτιαγμένο που δεν χρειάζεται καμιά απομυθοποίηση, αλλά έτσι για να υπάρχει θα γράψω και εγώ κάτι.

1ο. Αν ήταν πραγματικό θα υπήρχε περίπτωση να κατέβαινε ο άνθρωπος τη πλαγιά και θα το πλησίαζε τόσο πολύ;
2ο. Οι θάμνοι που είναι κάτω από το τεράστιο φίδι είναι ανέπαφοι και το φίδι φαίνεται να είναι στον αέρα…

Δε συνεχίζω, προσβάλω το ιστολόγιο και τον εαυτό μου. Μου αρέσει που στην ανάρτηση αναρωτιούνται αν είναι πραγματικό ή μοντάζ. Φωτοτυπία είναι… τσακάλια.

Στην πραγματικότητα ξέρουν πολύ καλά αν είναι ψεύτικο η όχι, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Το μόνο μου τους ενδιαφέρει είναι να μπει η ανάρτηση και να πάρουν τα κλικ.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.