Δικαστής επέβαλε πρόστιμο πάνω από 2.500 ευρώ σε τρεις Ιταλίδες επειδή φορούσαν μπικίνι

5

Ένα νέο hoax μας ήρθε από την Ιταλία.

Όπως το συνηθίζουμε πρώτα θα το διαβάσουμε και μετά θα δούμε αν ότι αναφέρει, ισχύει.

Ιταλία, ναι, Ιταλία! Δικαστής επέβαλε πρόστιμο πάνω από 2.500 ευρώ σε τρεις Ιταλίδες επειδή φορούσαν μπικίνι σε παραλία όπου υπήρχαν μουσουλμάνοι τουρίστες.


From HEIL GAP (or mind the GAP)
Όχι δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου για τον νόμο της σαρία στην δύση … η σαρία δεν ισχύει καθόλου για την δύση μας καθησυχάζει ο σαμαράς ο τσίπρας ο ανταρ-cia-ς και οι μουσουλμάνοι φίλοι τους.

Bandito il bikini… offende i musulmani

Όταν διαβάζουμε την είδηση του Nando Proietti, για μια στιγμή σκεφτήκαμε τα κλασικά βουβάλια της μουσουλμανικής αδελφότητας του Lugano στη νότια Ελβετία … και τον Έλληνα συνεργάτη τους στο ellinikahoaxes … και έτσι κάναμε μια λεπτομερή αναζήτηση. 

Όχι , δεν ήταν ένα αστείο, όλα ήταν απολύτως αληθινά .

Δικαστήριο της Μεσσήνης καταδίκασε τρία κορίτσια να καταβάλουν 2.582 ευρώ το  κάθε ένα γιατί φορούσαν μπικίνι σε μια ιδιωτική παραλία πολύ γνωστού τουριστικού θέρετρου της Ταορμίνα (Taormina) , στην οποία υπήρχαν, μεταξύ των άλλων λουομένων και ορισμένες μουσουλμανικές οικογένειες από την Σαουδική Αραβία που ήρθαν για διακοπές στην Ιταλία .

Σε όλα αυτά , πρέπει να σημειωθεί ότι εάν υπάρχει κάποια Ιταλίδα που θα είχε την τρελή  ιδέα της μετάβασης για διακοπές στη Σαουδική Αραβία …. Χμ, εκεί κυρίες μου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο , ή να καπνίζετε μπροστά στο κοινό, ή να εμφανίσετε ακάλυπτο το κεφάλι σας … διότι κινδυνεύετε να θεωρηθείτε πόρνες με τις γνωστές συνέπειες … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ: http://heilgap.blogspot.nl/2014/05/al-shabaab.html

Αναρωτιέμαι γιατί οι ισλαμιστές μπορούν και επιβάλουν τις δικές τους παραδόσεις και τα έθιμα τους και στην Ευρώπη;
Η απάντηση είναι ότι οι μουσουλμάνοι έχουν λεφτά.
Οι μουσουλμάνοι τελικά μπορούν να επιβάλουν τα ήθη τους και στις δυτικές γυναίκες στη Σαουδική Αραβία … και στις δυτικές γυναίκες στην Ιταλία.

Και εφ ‘όσον ευρωπαϊκά θέρετρα παραμένουν άπληστα για τα χρήματα των Σαουδαράβων και τα χρήματα από το Κατάρ, υποκύπτοντας στα αιτήματα των τρελών της ιδεολογίας του Ισλάμ, οι περιπτώσεις αυτές θα συνεχιστούν.

Ως συνήθως, οι «σαλαμ αλεκομ» δεν θέλουν ούτε να κινούνται στον πολιτισμό του 21ου αιώνα ούτε και να ενταχθούν στην ανθρώπινη φυλή, μάλλον απαιτούν να πάμε και εμείς πίσω – πολύ πίσω, και να υιοθετήσουμε την τρέλα τους, τα παράλογα πιστεύω τους και τους διεστραμμένους κανόνες τους .

Αλλά φιλαράκια μου … από τη στιγμή που ζούμε σε μια διεφθαρμένη ήπειρο με όλους αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους διεφθαρμένους δικαστικούς, τους διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους την διεφθαρμένη αστυνομία, τους διεφθαρμένους καθηγητές, τους διεφθαρμένους δασκάλους, τους διεφθαρμένους ηγέτες της τοπικής αυτοδιοίκησης ….  και το διεφθαρμένο popolo …. πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να τα δούμε όλα  …
HEIL GAP (or mind the GAP)

Απόσπασμα από την απόφαση :  Για τους σκοπούς του ποινικού δικαίου θεωρουνται  άσεμνες πράξεις και υποστηρίζει ότι, σύμφωνα με την κοινή λογική , προσβάλλουν τη σεμνότητα ( cp 725, 726 ) .Έτσι, το άσεμνο και το κοινό αίσθημα είναι αντίθετα στοιχεία , τα οποία υπάρχουν ακριβώς λόγω της αντίθεσής τους . Η ντροπή , αισθήματα ντροπής , αμηχανίας , απώθηση είναι χαρακτηριστικό του ατόμου , όταν , παρά τη θέλησή του , βρίσκει τον εαυτό του μπροστά από τα γεγονότα των άλλων ανθρώπων που δεν ανταποκρίνονται στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό τους. , και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του . Η σεμνότητα γίνεται κοινή λογική όταν μέλη  ανθρώπινης κοινωνίας μοιράζεται την ίδια ευαισθησία προς το γυναικείο σώμα που σε μερικές ανατολικές κοινωνίες , αν δεν καλύπτεται πλήρως μπορεί να θεωρηθεί άσεμνο . Αυτό θα ήταν άσεμνο άσεμνης επίθεσης , όπως κατοχυρώνεται στο άρθρο 527 του Ποινικού Κώδικα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι είναι άσεμνο ότι η έννοια της κοινής ευπρέπειας όχι μόνο να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου μέσα σε μια δεδομένη κοινωνία .
Η κατανόηση αυτών των εννοιών αναφέρονται στην εξέταση του σώματος και της σεξουαλικότητας .Τα κορίτσια ήταν οι μόνες γυναίκες να χρησιμοποιήσουν ένα παρόμοιο κοστούμι και γνώριζαν ότι όλες οι γυναίκες της μουσουλμανικής πίστης φορώντας ένα μαγιό που καλύπτει πλήρως όλο το σώμα τους, συμπεριλαμβανομένων των χεριών και των ποδιών .
Ο ταξιδιωτικός πράκτορας στη Σαουδική Αραβία , ο Δρ Chokri Majouli είχε επίσης εξηγήσει ότι στον πολιτισμό τους , ένα παρόμοιο είδος ενδύματος είναι χαρακτηριστικό των γυναικών που ασκούν πορνεία σε ιδιωτικές κατοικίες.
Να καταδικάστουν σε € 2.582 , σύμφωνα με την. 15 , L. 24 Νοέμβρη του 1999 n . 468 και. 4 παραγραφο. 28, Αυγούστου, 2000 , n. 274 ( ΦΕΚ . 6, Οκτώβρη 2000 , 234 S.O. n . ) .

————————————————-

Αχ, αυτά τα σατιρικά…
Το ψέμα ξεκίνησε από μια σατιρική σελίδα στην Ιταλία, κάτι σαν το δικό μας κουλούρι. Δεν έχει σημασία που αναγράφει ότι η εφημερίδα – σελίδα είναι σατιρική. Η «είδηση» πέρασε τα σύνορα και άρχισε να αναπαράγεται και στη χώρα μας.

Μέσα στο σατιρικό κείμενο αναφέρονται και τα άρθρα του ποινικού κώδικα, που καμιά σχέση δεν έχουν με όσα αναφέρει η σατιρική είδηση. Για να τα δούμε.

Το άρθρο 725 του ποινικού κώδικα της Ιταλίας αφορά την προσβολή της δημοσίας αιδούς μέσω σχεδίων και συγγραμμάτων ή αντικειμένων και τιμωρείται με πρόστιμο από 103 έως 619 ευρώ…

Codice penale 725 http://www.brocardi.it/codice-penale/libro-terzo/titolo-i/capo-ii/sezione-i/art725.html

Το άρθρο 726 του ποινικού κώδικα της Ιταλίας αφορά την προσβολή χρηστών ηθών χρησιμοποιώντας χυδαία γλώσσα και τιμωρείται με πρόστιμο 210 ευρώ ή ενός μήνα φυλάκιση.
Codice Penale 726 http://www.brocardi.it/codice-penale/libro-terzo/titolo-i/capo-ii/sezione-i/art726.html

Μην ξεχνάμε ότι η είδηση αναφέρετε για την Ιταλία. Εδώ στη Τουρκία που είναι μουσουλμάνοι και δε γίνονται αυτά.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την φάρσα του μήνα στην Ιταλία στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω για να καταρρίψουμε την εισαγομένη βλακεία. Λες και δε μας έφτανε η ντόπια βλακεία, κάνουμε και εισαγωγές. Με εντυπωσίασε και ο ισχυρισμός ότι το έψαξε και είναι αλήθεια. Σκέψου να μην το έψαχνε…

Και αφού τελειώσαμε με τη βλακεία, να δούμε λίγο και τη λάσπη. Πιστεύω πως θα προσέξατε ότι το ιστολόγιο, αναφέρεται μέσα στην μπούρδα που κάποιοι θέλουν να μας την περάσουν σαν είδηση. Αν δε το προσέξατε, κάπου στην αρχή της βλακείας ο ellinikahoaxes είναι ο Έλληνας συνεργάτης της μουσουλμανικής αδελφότητας. Από πού το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, μόνο αυτός θα πρέπει να ξέρει. Με είχαν πει, βαλτό, πληρωμένο, πράκτορα της CIA, των Εβραίων… εεεε καιρός ήταν να γίνω και συνεργάτης των μουσουλμάνων.

Ο ellinikahoaxes έχει όνομα και λέγετε Θεόδωρος Δανιηλίδης, με πολύχρονη υπηρεσία στον ελληνικό στρατό, με την ειδικότητα του ναρκαλιευτή, χαϊβάνάκι hail gap, hail gup hail gapagup, hail hitler.
Και τα βουβάλια δε είναι αυτά, που χρειάζονται κάποιον να τα βόσκει.
http://www.farmakerkinis.gr/home.html

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε