Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται.500.000 πλαστικά φέρετρα FEMA στις Η.Π.ΑHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται.500.000 πλαστικά φέρετρα FEMA στις Η.Π.Α

29 Μαΐ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

FEMA, η υπηρεσία ιδρύθηκε το 1978 και  έγινε γνωστή κυρίως από τους συνωμοσιολόγους για τον ρόλο που υποτίθεται ότι παίζει για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δημιουργεί στρατόπεδα στις Η.Π.Α με κύριο λόγο να γίνεται για την Georgia όπου και έχουν φτιάξει ένα στρατόπεδο και μέσα έχουν στοιβάξει 500.000 πλαστικά φέρετρα για να τοποθετήσουν εκεί όσους αντισταθούν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και το πραξικόπημα που θα διοργανωθεί στις Η.Π.Α.Σύμφωνα πάντα με τους συνωμοσιολόγους.

Παραδείγματα δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αλλά ας δούμε τα πράγματα με την σειρά και πρώτα απ’όλα τι είναι αυτά τα πλαστικά φέρετρα όπως τα αποκαλούν οι συνωμοσιολόγοι και που στην φαντασία τους θα χρησιμοποιηθούν για την ταφή χιλιάδων αντιστασιακών στα σχέδια της Νέας Τάξης…

Αυτά τα πλαστικά κουτιά χρησιμοποιούνται για ενταφιασμούς,είναι αλήθεια,εδώ όμως οι συνωμοσιολόγοι δεν εξηγούν ποια η ακριβής χρήση τους.

Όπως θα δούμε και στην επόμενη φωτογραφία χρησιμοποιούνται για να καλύπτουν το φέρετρο με σκοπό να το προστατεύσουν από τυχόν καθιζήσεις που είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά και την προστασία του από τυχόν συσσώρευση υδάτων.Είναι δηλαδή ένα προστατευτικό κάλυμμα και τίποτα περισσότερο και δεν χρησιμοποιείται σε καμιά περίπτωση από μόνο του σαν φέρετρο..

Μάλιστα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και αντέχουν για πάρα πολλά χρόνια στις αντίξοες συνθήκες του εδάφους,παρακάτω θα δούμε την εταιρία την οποία τα κατασκευάζει..

http://vantageproducts.com/

Μέχρι τώρα λοιπόν τίποτα το αξιοπερίεργο δεν έχει αυτή η υπόθεση και συνεχίζει έτσι…

Ισχυρίζονται οι συνωμοσιολόγοι ότι φορτηγά μεταφέρουν αυτά τα φέρετρα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μόνο που δεν είναι στρατόπεδα αλλά ενοικιαζόμενες εκτάσεις που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των πλαστικών καλυμμάτων,
αποθηκεύονται σε εξωτερικούς χώρους δεδομένου της αντοχής τους στις καιρικές συνθήκες και έτσι το κόστος αποθήκευσης είναι σαφώς μικρότερο από την αποθήκευση σε στεγασμένο χώρο.

Οι συνωμοσιολόγοι απορούν γιατί αποθηκεύτηκαν 500.000 τέτοια ”φέρετρα” στην Georgia,παραβλέποντας εσκεμμένα να μας πουν -μαζί με τα παραπάνω- ότι στην Georgia έχουν περίπου 70.000 θανάτους τον χρόνο,άρα η ζήτηση θα είναι μεγάλη καθώς η πελατεία αυξάνεται.
Επίσης στα άρθρα που μιλάνε για τη FEMA μας δείχνουν αμφιλεγόμενης ποιότητας φωτογραφίες από δορυφόρο για να μας πείσουν για την ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων,μια τέτοια φωτογραφία είναι και η ακόλουθη όπου υποτίθεται ότι βλέπουμε ένα τέτοιο στρατόπεδο το οποίο φαίνεται να είναι στο Wyoming.

Πόσο αληθινό είναι όμως αυτό;Επειδή αναγράφεται στην φωτογραφία;

Η φωτογραφία δείχνει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Βόρειο Κορέα και όχι κάποιο στρατόπεδο της FEMA στις Η.Π.Α.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από δορυφόρο και χρησιμοποιήθηκε σε αμερικανική έκθεση για να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Β.Κορέα.

Η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη για να πείσουν ότι πρόκειται περί στρατοπέδου της FEMA.Μέσα στην έκθεση θα δείτε και άλλες φωτογραφίες που κυκλοφορούν και υποτίθεται δείχνουν στρατόπεδα της FEMA,δυστυχώς όμως για τους συνωμοσιολόγους και το φανατικό δήθεν αφυπνισμένο κοινό τους, δεν είναι…

Για να μη με κατηγορήσετε ότι λέω και εγώ ασυναρτησίες παραθέτω τον σύνδεσμο για να διαβάσετε και εσείς την 200 σελίδων περίπου έκθεση η οποία παρεμπιπτόντως δεν αποτελεί μυστικό και είναι σε δημόσια θέα.Υπομονή όμως να έχετε γιατί είναι στα αγγλικά..
 http://www.hrnk.org/uploads/pdfs/HRNK_HiddenGulag2_Web_5-18.pdf

Η FEMA σαν υπηρεσία διαχείρισης κρίσεων εκτάκτων αναγκών,όπως σεισμοί,πλημμύρες κλπ θα πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένη για το χειρότερο δυνατόν σενάριο,αυτή είναι η δουλειά της άλλωστε.
Φάρμακα,εμβόλια,κουβέρτες,ρουχισμός και τρόφιμα θα πρέπει να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στις αποθήκες της,νομίζω καταλαβαίνετε τους λόγους και δεν έχουν καμία σχέση με θεωρίες συνωμοσίας.

Ακόμα όμως και να υποθέσουμε ότι όλα όσα λένε οι συνωμοσιολόγοι είναι αληθινά,γιατί να πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για να παραγγείλουν πλαστικά φέρετρα;
Πιο οικονομικό δεν είναι μια πλαστική σακούλα ας πούμε ή και καθόλου σακούλα και ρίξιμο σε ομαδικούς τάφους;

Η συνωμοσιολογική ανοησία καλά κρατεί…

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Αρθρογράφος - Ερευνητής