Ο Bruce Lee παιζει ping-pong; Μάλλον όχι.

0

Όταν ήμουν μικρός ήθελα και εγώ να γίνω Bruce Lee. Ένας μύθος και για τις ικανότητές του αλλά και για το ξαφνικό του θάνατού του.

bruce-lee-weightΠρόσφατα είδα ένα βίντεο όπου ο Bruce (έτσι τον έλεγα από τότε που κάναμε στρατό μαζί) φαίνεται να παίζει ping pong με τα νουτσάκο του. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό κατόρθωμα, ειδικά αν σκεφτείς πως τα νουτσάκο, σε αντίθεση με την τυπική ρακέτα ping pong, είναι κυλινδρικά και όχι επίπεδα ώστε να ελέγχουν καλύτερα την πορεία της μπάλας.

Δείτε το βίντεο.

Απίστευτη ικανότητα, αν ήταν ο Bruce και αν ήταν αληθινό το βίντεο, γιατί δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Πρόκειται για έναν τύπο που μοιάζει του Bruce και παραδόξως φοράει και την κλασική πλέον κίτρινη ολόσωμη φόρμα που αντέγραψε και ο Ταραντίνο στο Kill Bill, λες και από τότε που έκανε το Game of Death δεν είχε ευκαιρία να αλλάξει ρούχα.

Τέλος πάντων.

Το βίντεο με το ping pong και τα λοιπά κατορθώματα το οποίο διάφοροι προωθούν ως αληθινό δεν είναι παρά ένα διαφημιστικό για το κινητό Nokia N96 Limited Edition Bruce Lee, που παρήχθη το 2008, 35 χρόνια μετά τον θάνατο του Bruce.

Εδώ μπορείτε να βρείτε και την συνέντευξη της υπεύθυνης της διαφημιστικής εταιρίας JWT που έφτιαξε την διαφήμιση. Απλώς συγχρόνισαν τις κινήσεις του παίκτη ping pong, του ηθοποιού που μοιάζει στον Bruce και του ήχου από πραγματικό αγώνα ping pong.

Εξαιρετική δουλειά, αλλά όχι του Bruce. Το παρακάτω όμως είναι δικό του (με Soundtrack από το Batman Returns)!

Θοδωρής Μαγουλάς

Αρθρογράφος - Ερευνητής at ellinika hoaxes
Θοδωρής Μαγουλάς

Latest posts by Θοδωρής Μαγουλάς (see all)