Καταρρίπτεται-ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

7

Χωρίς τίτλο

Εδώ στα Ελληνικά Hoaxes μας αρέσει που επικοινωνείτε μαζί μας και μας στέλνετε άρθρα τα οποία είναι ανυπόστατα και ζητάτε να τα δημοσιεύσουμε,ακόμα περισσότερο μας αρέσει όταν έχετε κάνει ήδη την δουλειά και μας στέλνετε έτοιμες και τις αποδείξεις,μας γλιτώνετε από πολύ χρόνο αναζήτησης των στοιχείων και έτσι γίνεται η ζωή μας λίγο πιο εύκολη.Μια τέτοια περίπτωση είναι η παρακάτω,ας δούμε λοιπόν το πίνακα και τι ισχυρίζεται…..


 

ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ


Ok δεν ισχυρίζεται και πολλά.Και που δεν το είδαμε το άρθρο αυτό δείτε ΕΔΩ,ΕΔΩ ή διαλέξτε μόνοι σας ΕΔΩ,

Ο πίνακας δείχνει την χώρα μας στην τέταρτη  θέση (διόλου άσχημα) ανάμεσα στις χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου παγκοσμίως,αλλά και πάλι δεν μας δίνει κάποια πηγή για να δούμε αν όντως ο πίνακας είναι αληθινός.

Στο άρθρο βέβαια αφήνουν και το ερώτημα να πλανάται αν ο πίνακας προσεγγίζει την αλήθεια.

Ας δούμε λοιπόν τον πραγματικό πίνακα,τον οποίο μπορείτε και εσείς να τον δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.tagesschau.de/wirtschaft/erdgasalternativen100.html

Γραφικά: αποθεμάτων φυσικού αερίου στον κόσμο

Στον πραγματικό πίνακα λοιπόν δεν βλέπουμε την Ελλάδα μέσα στις χώρες (και μάλιστα στη τέταρτη θέση) με τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου.

Δεν μπορώ βέβαια να γνωρίζω αν έχουμε τρομερά κοιτάσματα φυσικού αερίου αναξιοποίητα ικανά για να καλύψουμε τις παγκόσμιες και εγχώριες ανάγκες για 100-150 χρόνια ή και εις τους αιώνας των αιώνων (αμήν).μιλάμε για το συγκεκριμένο πίνακα (που δεν υπάρχουμε) και τίποτα άλλο.

Γιώργος Ζ.