Καταρρίπτεται-ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΟΚ!!!Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ!!!

9

Το σοκ είναι πραγματικά μεγάλο, σοκαριστείτε και εσείς όσο σοκαριστήκαμε  και εμείς..Χωρίς τίτλο

ΨΕΥΔΕΣ

Ας δούμε  τι ισχυρίζεται το σοκαριστικό άρθρο που είδαμε στο volcanotimes.comaetos-apokalypsis.comeleysis-ellinwn.grdeite-to.com και oparlapipas.com

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΟΚ!!!Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ!!!

Στο ελεύθερο διαδίκτυο όπως οφείλουμε αναδημοσιεύουμε (αυτούσιο) το άρθρο και αναμένουμε και εμείς τις εξελίξεις και την αντίδραση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον Μέγιστο των Ελλήνων!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές βρέθηκε το σώμα του Μέγα Αλέξανδρου στον τάφο της Αμφίπολης σε έναν άλλο θάλαμο!
Καταφέραμε και πήραμε αυτή τη φωτογραφία από το εσωτερικό του ταφικού μνημείου στο σημείο όπου αναπαύεται ο Μέγας Αλέξανδρος
Αναρτήθηκε από Αχιλλέας Ηροδότου στο iplani.blogspot

424

Συγκλονίζει λοιπόν η φωτό που διέρρευσε από το εσωτερικό του τάφου (σ.σ. τουλάχιστον όσους ακόμη αισθανόμαστε και δεν ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες), που ποτέ δεν έδωσαν στη δημοσιότητα. Φαίνεται ότι κάποιος είχε το θάρρος να την τραβήξει κρυφά και να παραβιάσει την ομερτά!!!
Έχουν βρει τη σωρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μας την κρύβουν!!!! Από την έρευνά και τις αναλύσεις μου 3 μήνες τώρα, ήμουν 100% σίγουρος ότι στην Αμφίπολη ήταν θαμένος ο Μέγας Αλέξανδρος.

Δεν περίμενα να το διαβάσω στην Πλάνη, αλλά ΜΠΡΑΒΟ που τόλμησαν να το δημοσιεύσουν και δεν το αφήνουν να ξεχαστεί. Έλληνες γρηγορείτε. Μας κλέβουν την ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣέχει βρεθεί και τον κρατάνε φυλαγμένο κρυφά για λόγους δήθεν εθνικής ασφάλειας!!!
Καταλαβαίνετε το ατόπημά τους; Που τολμάνε και δίνουν συνεντεύξεις σικέ; Που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ακόμη και να ψελλίσουν το όνομά του; Το γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό. Τον έχουν βρει (μουμιοποιημένο, όπως λένε ακριβώς και Αρριανός-Πλούταρχος) εδώ και καιρό. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν υπήρξε ΠΟΤΕ στην Αλεξάνδρεια, γιατί απλά η Ολυμπιάδα τον έθαψε στην ιερή γη της Μακεδονίας. Ήταν, είναι και θα είναι στην Αμφίπολη. Όσοι πάτε λοιπόν στην Αμφίπολη, να ξέρετε ότι δεν πάτε σε ανώνυμο Μακεδονικό τάφο όπως τον παρουσιάζουν, αλλά αποτείετε φόρο τιμής στον Έλληνα θεό, τον Αλέξανδρο Φιλίππου τον Μακεδόνα!!!!!

Από που να είναι η φωτογραφία άραγε που περιμένουν και την αντίδραση του Υπ. Πολιτισμού καθώς κάποιος την τράβηξε στα κρυφά και έσπασε την ομερτά;

Η φωτογραφία είναι από την είσοδο στην Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας ,γνωστή και ως Πυραμίδα του Χέοπα,δείτε την στους παρακάτω συνδέσμους.

Χωρίς τίτλο

https://archive.is/lKlhL

https://archive.is/V60Sp

Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που δημοσίευσαν την φωτογραφία σπάζοντας την ομερτά και απέδειξαν ακόμα μια φορά πως ο μέσος αφυπνισμένος πλέον χρήστης του διαδικτύου πιστεύει οτιδήποτε του ακούγεται ωραία στα αυτιά του χαρίζοντας κλικ σε ανυπόστατα άρθρα και έχουμε και εμείς εδώ στα Ελληνικά Hoaxes δουλειά.