Καταρρίπτεται-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN:Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!

11

Χωρίς τίτλο

Άλλο ένα άρθρο που δεν δίνει πηγές και παραπομπές προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών του….

Επίσης θα το βρείτε και με τίτλο…. CERN: Βρηκαν τροπο να ταξιδευουν αυτοματα απο την μια ακρη στην αλλη του συμπαντoς αλλα επισημα το σταματησαν!

Ας δούμε λοιπόν τι βρήκαν και επισήμως το σταμάτησαν…


Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται ολη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου… και μεταξύ αυτών και Έλληνες ,εστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά. Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως . 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και παντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως .

Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν .Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλεια τους .Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγο ¨βλαβης».Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη.

Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικοτητα; Γιατι με το που βρήκανε οτι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως ,παει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείτε ο νόμος του Αϊνστάιν .Αυτός ο νόμος του Αινσταιν μας καθήλωνε στο δικο μας πλανητικό συστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ,να παμε σε αλλο πλανητικό σύστημα γιατι χρειαζονταν δεκάδες ,εκατοντάδες ,χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη εξω απο το δικος μας . Τώρα πηγαίνει αυτόματα .Οι αποστάσεις εκμηδενιζονται.

Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο. Πάνω το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρινα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο)

Το είδαμε ΕΔΩ


Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί το σταμάτησαν,μια τέτοια ανακάλυψη;Να καταρρίψεις την θεωρία της σχετικότητας;Ποια ομάδα επιστημόνων θα το πετύχαινε αυτό και θα το έκρυβε;

Τέλος πάντων κανένα πρόγραμμα δεν έκρυψαν,ας δούμε τα πράγματα από την αρχή…

Το 2011 το πρόγραμμα με την ονομασία Oscillation Project with Emulsion-tRacking Apparatus (OPERA) δείχνει με την βοήθεια μετρητή που είναι τοποθετημένος στην οροσειρά Γκραν Σάσσο στην Ιταλία πως τα νετρίνα που φεύγουν από το CERN τρέχουν με ταχύτητα ελαφρώς μεγαλύτερη του φωτός και αν όντως αυτό ήταν αλήθεια θα μιλούσαμε για μεγάλη ανακάλυψη που πάει κόντρα στην θεωρία της σχετικότητας.

Έτσι για να σιγουρευτούν όμως κάλεσαν και άλλες ομάδες για να ελέγξουν τις μετρήσεις.Το 2012 το πρόγραμμα Icarus δεν επιβεβαίωσε τις μετρήσεις καθώς βρήκε την ταχύτητα των νετρίνων ίση με την ταχύτητα του φωτός,αυτό επιβεβαιώθηκε και με νέες μετρήσεις το 2013.

http://arxiv.org/abs/1203.3433

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF

http://en.wikipedia.org/wiki/OPERA_experiment

http://en.wikipedia.org/wiki/ICARUS_(experiment)

Γιώργος Ζ.