Θα χιονίσει την Μεγάλη Εβδομάδα και θα έχει ολικό παγετό το Πάσχα;

7

Κυκλοφορεί μια ραδιοαρβυλιά, πως τη Μεγάλη Εβδομάδα θα χιονίσει και το Πάσχα θα παγώσουμε, γιατί θα έχει ολικό παγετό. Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να πάρουν μερικά κλικ; 

7P2AIRA

Η φήμη αυτή ξεκίνησε από το greekwether.org που έχει βαλθεί να μας τρελάνει και αναπαράχθηκε από διάφορες σελίδες και blogs. Το greekwether.org είναι γνωστή σελίδα που βαπτίζει τις ψιχάλες, πλημμύρες, τη βροχή υπέρ-καταιγίδα, το αεράκι τυφώνα, τη δροσιά ολικό παγετό και το σεισμό 2,5 ρίχτερ, το τέλος του πλανήτη. Είναι τόσο πολύ αξιόπιστο, που αναιρεί αυτά που γράφει μέσα σε λίγη ώρα.
20105-horz 20104-horz

Μάλιστα δεν τους είναι αρκετό το κλικ που θα πάρουν από τις υπερκαταιγίδες και σχεδόν σε όλα τους τα άρθρα, σε μεταφέρουν στη 2η σελίδα που διαχειρίζονται greeksfun.org για να διαβάσεις την συνέχεια. Φυσικά μετά από 2-3 μέρες τα άρθρα διαγράφονται και στο facebook όποιος δεν συμφωνήσει και σχολιάσει αρνητικά, μπλοκάρεται.

Έτσι σύμφωνα με το greekwether.org θα έχουμε ισχυρές χιονοπτώσεις, πολικό ψύχος, και θα κάνουμε Πάσχα με ολικό παγετό.
Στον ολικό παγετό, δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από μηδέν βαθμούς Κελσίου σε ολόκληρο το 24ωρο. Βόρειος πόλος γίναμε, την παραπληροφόρηση μου μέσα.

Για να δούμε τι καιρό περιμένει το greekwether.org για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ – ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Και όμως αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις τη Μεγάλη εβδομάδα σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας ενώ η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και θα εισβάλλει και ψύχος !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ

20501
ΠΗΓΗ

 
Κλικ στο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ για να μεταφερθούμε στη 2η σελίδα, και να δούμε που στο καλό θα χιονίσει.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ – ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, προβλέπονται μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα, ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με μηδενικό υψόμετρο στην βόρεια μόνο Ελλάδα.

Πρωτοφανές για τα καιρικά ιστορικά δεδομένα, θα είναι να χιονίσει μέσα στις γιορτές του Πάσχα στη χώρα μας και να εισβάλλει πολικό ψύχος, ωστόσο όπως τονίζει η έγκυρη σελίδα καιρού της Ελλάδας, Greek-Weather.Org, κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί τελευταία τον Απρίλιο του 2003 με χιόνια ακόμα και μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Θα είναι άκρως εντυπωσιακό να δούμε χιόνι μέσα στο Πάσχα, καθώς κάθε χρόνο την τελευταία τουλάχιστον 10ετία, έχουμε κάνει Πάσχα με καλοκαιρία και θερμοκρασίες ακόμα και κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου. Αυτή τη φορά το Greek-Weather.Org, τονίζει πως μερικές περιοχές στην βόρεια, βορειοδυτική Ελλάδας, δεν αποκλείεται να κάνουν Πάσχα ακόμα και με ολικό παγετό.

Φυσικά και κάτι τέτοιο μας δείχνει πως η Άνοιξη φέτος δεν θα έρθει όπως όλα δείχνουν στη χώρα μας και θα μεταβούμε απευθείας στο Καλοκαίρι. Μάλιστα αν έχετε παρατηρήσει, τα δέντρα ακόμα δεν έχουν ανθίσει και ενώ έχουμε ήδη φτάσει στα τέλη του Μαρτίου… Για να δούμε λοιπόν τι θα συμβεί ως τα μέσα του Απριλίου στον καιρό της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο μέχρι περίπου και τα μέσα του Απρίλη, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Greek-Weather.Org.

ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!

20502
ΠΗΓΗ

 
Δεν τους φτάνουν τα 2 κλίκ, πατάμε στο ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !! και ξανά πίσω στο greekwether.org
ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!

Έρχεται μεγάλη θεομηνία τόσο την Μεγάλη εβδομάδα όσο και το Πάσχα, σύμφωνα με τα τελευταία μας προγνωστικά στοιχεία… Δεν αποκλείονται και χιόνια αλλά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με θυελλώδεις βοριάδες… ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

20503
ΠΗΓΗ

 
4o κλικ στο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ξανά στο greeksfun.org για να δούμε τη θεομηνία.
ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!

Προειδοποιεί το Greek-Weather.Org, για ακραία καιρικά φαινόμενα προς την Μεγάλη εβδομάδα αλλά και το Πάσχα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Δεν αποκλείει το Greek-Weather.Org να πέσουν και πυκνά χιόνια ιδιαίτερα σε ημιορεινές και ορεινές της βόρειας χώρας, ενώ θα εισβάλλει και ψύχος αλλά και θυελλώδεις βοριάδες.

Άνοιξη μάλλον θα δούμε από τα τέλη του Απριλίου και μετά, καθώς ως και τότε ο χειμώνας θα δηλώσει βροντερό παρών !!

Αρκετές βροχές θα πέσουν κυρίως στην δυτική, κεντρική, ανατολική και βόρεια Ελλάδα ως και στις γιορτές του Πάσχα. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μέσω του Greek-Weather.Org, τις επόμενες ημέρες…

20504
ΠΗΓΗ

 
Αλλά αυτά δεν είναι τα μοναδικά άρθρα. Το θέμα «Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα» πουλάει και έτσι έχουμε πλήθος άρθρων. Φορέστε κάτι ζεστό, ανοίξτε τη θέρμανση στο φουλ και απολαύστε υπεύθυνα…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ??

20505
ΠΗΓΗ

 

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ !! ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!

20506
ΠΗΓΗ

 

20507
ΠΗΓΗ

 

ΠΟΛΙΚΗ ΔΙΝΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !! (αυτό το άρθρο μας πάει στα 2 προηγούμενα)

20508
ΠΗΓΗ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!

20509
ΠΗΓΗ

 

20510
ΠΗΓΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ – ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!

20511
ΠΗΓΗ

 

20512
ΠΗΓΗ

Στο παιχνίδι μπήκε και η Τουφεξή… αλλά δεν μας λέει από πού πήρε το άρθρο.

 

20513
ΠΗΓΗ

Την «είδηση» με τους Αμερικάνους την αναπαράγει το spirospero.gr και μετά ξανά η Τουφεξή με πηγή το spirospero.gr. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα με τις ημερομηνίες, εκτός αν η κυρία Τουφεξή έχει και μαντικές ικανότητες και γνωρίζει τι θα ανεβάσει το spirospero.gr μια μέρα μετά. Ψυχιατρείο… η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

20514
ΠΗΓΗ

 

20515
ΠΗΓΗ

 

Φυσικά η μπούρδα του greekwether.org αναπαράγεται από πολλές σελίδες, που δεν σέβονται τον αναγνώστη τους και αναπαράγουν μπούρδες και βλακείες. Δείτε ΕΔΩ
Έτσι, δημιουργήθηκε η φήμη πως φέτος το Πάσχα θα σουβλίσουμε πάνω στον πάγο, και ακούγετε από στόμα σε στόμα. Το άκουσα 2-3 φορές μέχρι τώρα.
Αν περιμένετε το Πάσχα να παίξετε χιονοπόλεμο, λυπάμαι θα σας στεναχωρήσω. Εγώ προβλέπω περίπου 20+ βαθμούς Κελσίου και όχι ολικό παγετό. Εκτός αν σουβλίσετε στη Σιβηρία.

Προτείνουμε να ενημερώνεστε για τον καιρό μόνο από αξιόπιστες σελίδες και υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και όχι από οποιοδήποτε blogg που για να αυξήσει την επισκεψημότητα γράφει ή αναπαράγει άρθρα που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Αν σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε για τα πραγματικά ακραία καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρη την Ευρώπη, σας προτείνουμε τη σελίδα www.meteoalarm.eu που περισσότερες από 20 ευρωπαϊκές χώρες συνέπραξαν για τη δημιουργία της και είναι μια μοναδική πρωτοβουλία του Eumetnet, που είναι το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών μέσα στα ευρύτερα πλαίσια του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού (WMO).

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε