Καταρρίπτεται – Γυναίκα γεννάει μωρό τέρας!

4

Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια περίπου βλέπω την ίδια είδηση να αναπαράγεται στο διαδίκτυο (άλλοτε στο ξενόγλωσσο κι άλλοτε στο ελληνικό) η οποία ανακυκλώνεται και ξανασερβίρεται έτοιμη μετά από λίγο καιρό δίνοντας «φρέσκια» τροφή στα συνωμοσιολογικά blogs.

anencephaly


anekshghtaΟ πιό πρόσφατος ισχυρισμός στο δημοφιλές ρητό, «Τα θαύματα δεν τελειώνουν ποτέ,» μόλις έχει καταγραφεί στο κράτος της Καντούνα, όπου μια νεαρή γυναίκα Φουλάνι γέννησε ένα μωρό με πρόσωπο-μαιμούς.Η γυναίκα, απο το χωριό SabonIceh , γέννησε ενα πλάσμα που μοιάζει με πίθηκο, τη Δευτέρα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Kagarko. Μια από τις νοσοκόμες που συμμετείχαν κατά την άφιξη της γυναίκας , δήλωσε ότι, «η έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 07.30 π.μ., τη Δευτέρα. Και την πήραμε αμέσως στην αίθουσα τοκετού. «»Η γυναίκα ήρθε μέσω της εξωνοσοκομειακής υπηρεσίας (OPD) ο γιατρός ήταν σε εφημερία και αποφάσισε να σπάσει τα νερά της , επειδή ο τράχηλος είχε πλήρη διαστολή. Αφού έγινε η ρήξη, περίπου 26 λίτρα υγρού ξεχύθηκαν, και μετά άρχισε αιμορραγία.

Όλο αυτό το διάστημα, το μωρό ήταν ακόμα στη μήτρα. » «Η αιμορραγία συνεχιζόταν, και φώναξα τον ιατρικό διευθυντή και όταν ήρθε, ετοιμαστήκαμε για να ενεργήσουμε άμεσα. Κατά τη διαδικασία αυτή, το μωρό άρχισε να έρχεται έξω με τα πόδια. Ο ιατρικός διευθυντής μου ζήτησε να σταματήσω και να της επιτρέψω να παραδώσει το μωρό από μόνητης.

Μιλώντας περαιτέρω, η νοσοκόμα είπε, «Γέννησε το μωρό με ισχιακή προβολή και όταν βγήκε, ανακαλύψαμε ότι ήταν ενα ανώμαλο μωρό. Ήταν μισό άνθρωπος και μισό ζώο. Χάσαμε το μωρό αμέσως μετά τον τοκετό.

Η νοσοκόμα που δεν θέλησε να πέι το όνομα της, είπε ότι το μωρό ζύγιζε τέσσερα κιλά και ήταν υγιές, αλλά τα πόδια και τα αυτιά του έμοιαζαν πολύ με εκείνα του πιθήκου, προσθέτοντας ότι η μητέρα του μωρού λαμβάνει σήμερα θεραπεία στο νοσοκομείο. «Έχασε πολύ αίμα και έτσι έπρεπε να το αναπληρώσουμε», πρόσθεσε η νοσοκόμα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ σχόλιο! εδώ είναι προφανές νομίζω ο λόγος έτσι?πια θαύματα λένε. ότι έκαναν στην αρχαιότητα και γεννούσαν τα γνωστά τέρατα των μύθων που μόνο μύθοι δεν ήταν,,,, γιαυτό τα έκαναν όλα άνω κάτω και ξανά από την αρχή κάποιοι εκεί ψιλά! τον γνωστό κατακλυσμό. βλέπε

Το είδαμε εδώ.


anekshghtaΠρώτα απ’ όλα έχω να πω έλεος. Πως κάποιοι έχουν το θράσος να αποκαλούν αυτά τα παιδιά τέρατα και να λένε ,εμμέσως, περί κτηνοβασιών και λοιπών ηλιθιοτήτων; Κι εκτός ότι τα λένε, προσπαθούν να πείσουν και τον κόσμο πως ναι, έτσι έχουν τα πράγματα και όλα αυτά για λίγα κλικς…. Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτά τα «πιθηκοτέρατα» όπως τα ονόμασαν τα συνωμοσιολογικά blogs.

Το συγκεκριμένο παιδάκι που βλέπουμε στη φωτογραφία γεννήθηκε με μία πάθηση η οποία ονομάζεται ανεγκεφαλία. Ανεγκεφαλία είναι μια κατάσταση που εμποδίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και των οστών του κρανίου. Αυτή η κατάσταση προκύπτει όταν μια δομή που ονομάζεται νευρικός σωλήνας αποτυγχάνει να κλείσει κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Ο νευρικός σωλήνας είναι ένα στρώμα κυττάρων που τελικά αναπτύσσεται εντός του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Ανεγκεφαλία είναι μια κατάσταση που προκύπτει από κάποιο λάθος κατά τις πρώτες εβδομάδες της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Λόγω λοιπόν της συγκεκριμένης πάθησης τα οστά του κρανίου και του εγκεφάλου δεν αναπτύσσονται σωστά. Έτσι τα μωρά που γεννιούνται με ανεγκεφαλία, έχουν ελλιπές κρανίο αλλά και τους λείπει παράλληλα ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου τους. Τα περισσότερα από αυτά τα μωρά , εάν καταφέρουν να γεννηθούν, είτε πεθαίνουν σχεδόν αμέσως είτε ζουν για λίγες μέρες.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια αναπαράσταση ανεγκεφαλίας (δεν θέλω να προσθέσω περισσότερες φωτογραφίες παιδιών με ανεγκεφαλία για αυτό παραθέτω την αναπαράσταση).

Anencephaly-web

Με ένα απλό search στο google της λέξης anencephaly θα δείτε περισσότερες εικόνες παιδιών που γεννήθηκαν μ αυτήν την πάθηση.

Για άλλη μια φορά τα αφυπνιστικά blogs έσπευσαν να μας δείξουν την «πραγματικότητα». Προσβάλλοντας μωρά με σοβαρές παθήσεις, αλλά και ανθρώπους που έχουν ζήσει τέτοια περιστατικά. Πραγματικά σε κάποιες τέτοιες στιγμές απλά ξεχειλίζει το ποτήρι, όπου για λίγη διαφήμιση (και μ’ ό,τι συνεπάγεται αυτό) φτάνεις να προσβάλλεις αρρώστους. Τι να πω….Ημιμάθεια; Βλακεία; Πραγματικά δεν ξέρω…

http://en.wikipedia.org/wiki/Anencephaly

http://www.cdc.gov/ncbddd/birthdefects/anencephaly.html

Σπύρος Α. – Ethereal Society