Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!Επιβεβαιώθηκε ΚΟΜΗΤΗΣ-2,5 μίλια αναμένεται 15 – 28 Σεπ, 2015HOAXES

Καταρρίπτεται – ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!Επιβεβαιώθηκε ΚΟΜΗΤΗΣ-2,5 μίλια αναμένεται 15 – 28 Σεπ, 2015

26 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

images

Ας δούμε τι λέει και αυτό το άρθρο.


 

Επιβεβαιώθηκε ΚΟΜΗΤΗΣ-2,5 μίλια αναμένεται 15 – 28 Σεπ, 2015
Τόσο η NASA και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης έχουν προετοιμαστεί για μια παγκόσμια καταστροφή …

Επιβεβαιώθηκε ΚΟΜΗΤΗΣ-2,5 μίλια αναμένεται 15 – 28 Σεπ, 2015
Η NASA έχει ξεκινήσει το «υποθετικό σενάριο πρόσκρουση του αστεροειδούς», ενώ της FEMA αρχίζει την αποθηκεύει προμήθειες έκτακτης ανάγκης. Είναι ένας αστεροειδής Αρμαγεδδών ;

Εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με έναν κομήτη που αναμένεται να χτυπήσει τη γη μεταξύ Σεπ 15 έως 28, το 2015. Σχεδόν ένα χρόνο πριν, ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας τρεις φορές ανακοίνωσε δημοσίως σε συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου την αντίστροφη μέτρηση για “το κλίμα χάους”, που θα αρχίσει στις 24 Σεπτεμβρίου, 2015. Ξέρουν τι έρχεται και to έχω ήδη πει – το χάος θα ξεσπάσει σε αυτόν τον πλανήτη το Σεπτέμβριο του 2015. Είστε έτοιμοι; Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=A4c0NS4jLNA

Με κάθε επιφύλαξη, αναμεταδίδουμε την πληροφορία αυτή απο πήγες μας εξωτερικού! θα ενημερώσουμε για οτι νεότερο.

Το είδαμε στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ


 

Να με συγχωρεί ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ αλλά δεν έχει την πρώτη πανελλήνια αποκλειστική αναφορά καθώς την ας το πούμε είδηση την έχουμε δει πριν από τον Αετό στο diadrastika.com το οποίο φιλοξενεί μάλιστα και το ίδιο βίντεο.

Όλη αυτή η παραφιλολογία είχε ξεκινήσει από ένα δήθεν προφήτη όπως διαβάζουμε στο Newsbomb το οποίο φιλοξενεί και διάψευση ενός εκπροσώπου της Νasa δίχως όμως να αναφέρει το όνομα του.

http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/596163/h-episimi-anakoinosi-tis-nasa-ti-tha-symvei-stis-22-septemvrioy

Το iguru.gr είχε βγάλει ένα άρθρο σχετικά και αναφερόταν και αυτό στη δήλωση του εκπροσώπου της Nasa, δείτε το άρθρο με τίτλο  Hoax Όχι η Γη δεν θα καταστραφεί από μετεωρίτη στις 22 Σεπτεμβρίου και αναφέρει ως πηγή των δηλώσεων του εκπροσώπου τη Huffington Post, αντιγράφω από το iguru.gr.

«Η NASA δεν γνωρίζει κανένα αστεροειδή ή κομήτη που βρίσκεται σήμερα σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη, και έτσι η πιθανότητα μιας μεγάλης σύγκρουσης είναι αρκετά μικρή. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να πούμε, ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο αντικείμενο που είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη τα επόμενα εκατοντάδες χρόνια» δήλωσε η υπηρεσία στην HuffPost.

https://iguru.gr/2015/06/08/48009/hoax-end-of-the-world/

Βρήκα το άρθρο στη Huffington Post αλλά δεν έχει πουθενά το όνομα του εκπροσώπου της Nasa και αναφέρει ως πηγή το Yahoo News το οποίο όμως και πάλι δεν αναφέρει το όνομα του εκπροσώπου της Nasa και αυτό είναι λίγο περίεργο, ανώνυμη δήλωση εκπροσώπου ενός τόσου σημαντικού οργανισμού όπως η Nasa; Και δίχως παραπομπές; Επίσης η Huffington Post αναφέρει και τον ψευδοπροφήτη.

 

Χωρίς τίτλο

 

http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/06/08/asteroid-apocalypse-spells-end-world-september-2015_n_7533130.html

https://uk.news.yahoo.com/the-world-is-going-to-end-in-september–apparently-082010971.html#7W7tWMW

Το βίντεο όμως που φιλοξενεί ο Ελεύθερος Αετός  και το diadrastika δεν έχει να κάνει με τον ψευδοπροφήτη αλλά με μια  εσωτερική (υποτίθεται) πληροφόρηση που είχε η Lyn Leahz από κάποιον φίλο της, κάτι σαν το μου το είπε η θεία μου που της το είπε η πρώτη ξαδέρφη της κουμπάρας του Τάκη, ποιος είναι ο Τάκης θα μου πείτε και το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ.

http://m.snopes.com/2015/06/23/comet-september-2015/

Το iguru και το newsbomb διαψεύδουν την είδηση και καλά κάνουν, είναι hoax αλλά η συγκεκριμένη δήλωση που χρησιμοποιούν ως διάψευση δεν έγινε από κάποιον εκπρόσωπο της Nasa, η ας το πούμε δήλωση υπάρχει σε ένα άρθρο της Nasa με τίτλο “The Probability of Collisions with Earth”  (Οι πιθανότητες σύγκρουσης με τη γη) όπου στη τελευταία παράγραφο διαβάζουμε.

NASA knows of no asteroid or comet currently on a collision course with Earth, so the probability of a major collision is quite small. In fact, as best as we can tell, no large object is likely to strike the Earth any time in the next several hundred years.

Χωρίς τίτλο

 

 

Δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www2.jpl.nasa.gov/sl9/back2.html

Αυτή την πρόταση πήραν στο Yahoo και την παρουσίασαν σαν δήλωση κάποιου ανώνυμου εκπρόσωπου της Nasa και από εκεί το πήρε η Huffington Post  και ούτω καθεξής, κατά τα άλλα μην ανησυχείτε (που δεν ανησυχείτε) τίποτα δεν θα μας έρθει στο κεφάλι.


 

Ενημέρωση άρθρου 22-08-2015

Η Nasa ανακοίνωσε και επίσημα στις 19 Αυγούστου 2015 ότι δεν υπάρχει καμία απειλή πρόσκρουσης αστεροειδή. Το άρθρο αυτό που ήθελε να χτυπάει τη γη αστεροειδής το Σεπτέμβριο του 2015 είναι άκρως συνωμοσιολογικό, όπως είχα αναλύσει παραπάνω.

Δείτε την ανακοίνωση στο παρακάτω σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Nasa.

http://www.jpl.nasa.gov/news/news.php?feature=4692

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής