Καταρρίπτεται – Συνελήφθησαν γιατί λειτουργούσαν οίκο ανοχής με… προβατίνες!

1

Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και μια είδηση για τρεις αγρότες που λειτουργούσαν οίκο ανοχής με προβατίνες. Θα πρέπει να το πιστέψουμε;
Για να δούμε την «είδηση».25602


Συνελήφθησαν γιατί λειτουργούσαν οίκο ανοχής με… προβατίνες!

Tρεις άντρες συνελήφθησαν, δικάστηκαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή στο Swansea της Ουαλίας με την κατηγορία ότι λειτουργούσαν μπορντέλο με ζώα.Τα δύο αδέρφια Άνταμ (31) και Τζον Κάφερτι (28) και ο πατέρας τους Ντέιβιντ Κάφερτι (51 χρονών) λειτουργούσαν ένα «κλαμπ κυρίων» γνωστό και ως «The Ram Inn» στο κέντρο της πόλης τους από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 και εξέδιδαν διαφόρων ειδών ζώα σε πελάτες από όλη τη χώρα, οι οποίοι συνέρρεαν στο πανδοχείο τους.το site τους που ήταν κρυμμένο στο deep web μπορούσες να διαλέξεις και να «κλείσεις» ραντεβού με το ζώο της αρεσκείας σου.Τα δωμάτια του πανδοχείου διέθεταν καθρέφτες στην οροφή και κρίκους για να δένονται τα άμοιρα ζώα, ενώ οι υποψήφιοι πελάτες έπρεπε να διαθέτουν υπομονή γιατί η λίστα αναμονής ήταν τεράστια. Την ημέρα της εφόδου κατασχέθηκαν 47 προβατίνες διαφόρων χρωμάτων και από ποικίλες ράτσες και μία σπάνια πυγμαία κατσίκα από τη νοτιοανατολική Ασία. Η χρέωση πήγαινε ανάλογα με τη ράτσα και την «ποιότητα» του ζώου.Οι ίδιοι παραβάτες είχαν ξανασυλληφθεί για τον ίδιο λόγο. Αυτή τη φορά καταδικάστηκαν σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

25601

http://www.donotlink.com/g0mc

http://www.donotlink.com/g0mg

http://www.donotlink.com/g14h

http://www.donotlink.com/g14l


Η «είδηση» δεν είναι πραγματική και είναι μια φάρσα για τους παρακάτω λόγους, ένα σατυρικό άρθρο αν θέλετε, με σκοπό να πειράξει τους Ουαλούς, που έχουν την ρετσινιά πως είναι κτηνοβάτες προβάτων και κυκλοφορούν διάφορα ανέκδοτα με Ουαλούς και πρόβατα , όπως και για τους Νεοζηλανδούς.

1. Η «είδηση» ξεκίνησε από τη σελίδα linkbeef.com, μια σελίδα που δημοσιεύει διάφορες ανοησίες όπως οι παρακάτω που συλλέξαμε, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτή τη σελίδα, ούτε κάποιο email για επικοινωνία. Με δύο λόγια είναι μια εντελώς αναξιόπιστη σελίδα που δημοσιεύει βλακείες.

Στην ISIS χρησιμοποιούν κοτόπουλα βόμβες.

Η μεγαλύτερη χελώνα του κόσμου ζυγίζει 8 τόνους. 

Άντρας κάνει σεχ με αλιγάτορα 

2. Όλες οι αναπαραγωγές της «είδησης» είναι αναπαραγωγές από την παραπάνω σελίδα και η «είδηση» δεν υπάρχει σε κανένα ειδησιογραφικό πρακτορείο ή εφημερίδα.

3. Το Ram Inn είναι ένα πανδοχείο, εστιατόριο, μπαρ που βρίσκεται στο ανατολικό Sussex και όχι στο Swansea της Ουαλίας και για σήμα του έχει ένα κεφάλι κριαριού.

4. Η προέλευση της φωτογραφίας χάνεται στο βάθος του χρόνου και κυκλοφορεί σε διάφορες σελίδες με αστείες φωτογραφίες και διαφορετικές λεζάντες. Στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα το πονηρό και πρέπει να είναι από κάποια κτηνιατρική εξέταση ή εμβολιασμό. Στο βάθος βλέπουμε κάποιον άντρα με μπλε ποδιά να εξετάζει το πρώτο πρόβατο. Το λογότυπο Swansea στη φωτογραφία του αρχικού άρθρου, προστέθηκε ψηφιακά.

25603 25606

5. Η δεύτερη φωτογραφία στο αρχικό άρθρο που υποτίθεται πως είναι από την ιστοσελίδα τους, είναι μια φάρσα για Νεοζηλανδούς που και αυτοί έχουν την ρετσινιά πως κάνουν σεχ με πρόβατα.

25605

5. Στην είδηση διαβάζουμε πως λειτουργούσαν τον οίκο ανοχής μέχρι τον Ιούλιο 2015, δικάστηκαν και φυλακίστηκαν, αλλά το άρθρο δημοσιεύτηκε στην αρχή του Ιουλίου 2015 και σίγουρα δεν γίνετε να καταδικαστούν από το δικαστήριο μέσα σε λίγες ημέρες.

Έτσι η παραπάνω «είδηση» δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φάρσα για να πειράξουν τους Ουαλούς και καταρρίπτεται.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε