Καταρρίπτεται – ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ

3

Το παρακάτω άρθρο, του κυρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, αντιγράφτηκε και αναρτήθηκε από πολλές ιστοσελίδες και blogs. Αλλά το άρθρο περιέχει αρκετές ανακρίβειες, και το συμπέρασμα που βγάζει ο αναγνώστης, είναι εντελώς  εσφαλμένο. 25901

Ας διαβάσουμε πρώτα το άρθρο, πριν περάσουμε στις ανακρίβειες που περιέχει.


 

ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάθε τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με μια έρευνα της γερμανικής Die Welt, εκδρομικά λεωφορεία από την Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία και Βρετανία, ξεκινούν για να πάνε week end στην Δανία. Εκεί θα κατευθύνουν τους επιβάτες τους, ως επί το πλείστον άρρενες, σε εδικά αγροκτήματα όπου εκτρέφονται άλογα και άλλα ειδή του ζωικού βασιλείου για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα της…κτηνοβασίας! Το εισιτήριο για τα ειδικά δωμάτια του κτηνοβατικού έρωτα είναι μέχρι 1.300 Κορώνες Δανίας, (σημειωτέον ότι οι κουτόφραγκοι Δανοί δεν έπεσαν στην παγίδα του ευρώ όπως οι πανέξυπνοι Έλληνες).

Η κτηνοβασία που αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας, ανθεί στις περισσότερες χώρες της βόρειας Ευρώπης και έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ανάπτυξης που έχει αρχίσει και κινητοποιεί τις φιλοζωικές οργανώσεις που άρχισαν να διαμαρτύρονται για την εκμετάλλευση των ζώων από τους λάτρες αυτού του είδους αρρωστημένης και διαστραμένης ερωτικής περίπτυξης. Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο για τους οργανωμένους γάμους στην βόρειο Ευρώπη μεταξύ ζώων και ανθρώπων.

Στην Γερμανία, όπου επίσης το ερωτικό αυτό άθλημα έχει ραγδαία ανάπτυξη, οι φιλοζωικές οργανώσεις, PETA, καταγγέλλουν τον σοδομισμό όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, σε βάρος των δυστυχισμένων ζώων. Μάλιστα η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο και επειδή έχει γίνει συν τοις άλλοις ένα πολύ επικερδές μέσο, πολλοί κάτοχοι ζώων αποφάσισαν να τα νοικιάζουν στους διάφορους κτηνοβάτες αυξάνοντας έτσι το εισόδημα τους. Έτσι κάθε είδους ζώα σε ειδικά αγροκτήματα που το βράδυ μετατρέπονται σε οίκους ανοχής των κτηνοβατών γίνονται θύματα αυτών που πληρώνουν αδρά για την μεγάλη τους αυτή αδυναμία.

Στην ίδια την Δανία που το άθλημα αυτό έχει ανέβει κατακόρυφα οι επίσημες αρχές κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα αλλά οι διάφορες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίχτυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το είδος αυτό της διαστροφής έχει και ιστορική παράδοση από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Όπως αποκαλύπτεται, το 1942 το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Χίμλερ, είχε οργανώσει στην περιοχή του Niedermohr για πρώτη φορά οίκους ανοχής κτηνοβατών και ήταν από τότε ένα είδος που είχε μεγάλη πέραση στον ίδιο τον γερμανικό στρατό. Μάλιστα τα SS είχαν συγκεντρώσει σε ειδικά στρατόπεδα τα θύματα τους όπου οι άντρες τους επιδίνονταν στο κτηνοβατικο τους όργιο στα Tierschänder Sexobjekte.

Εμπρός λοιπόν τώρα και η Ελλάδα, σαν ισότιμο (;;;), μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην… ευρωπαϊκή «ολοκλήρωση» της κτηνοβασίας και όποιας άλλης διαστροφής μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί είναι «πρόοδος» και ευρωπαϊκός «πολιτισμός».

Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

25902 25903 25904

http://www.donotlink.com/g2l2


 

Το παραπάνω άρθρο που είναι γεμάτο ανακρίβειες, αναπαράχθηκε κατά κόρον από ιστοσελίδες, blogs, αλλά και χρήστες στο facebook. Το άρθρο της Die Welt πραγματικά υπάρχει αλλά έχει ημερομηνία 13.09.2014 (έχει σημασία) και αν το διαβάσει κανείς δεν θα βγάλει τα ίδια συμπεράσματα με το άρθρο του κυρίου Χειλαδάκη. Διαβάστε το ΕΔΩ

Μετά την απαγόρευση της κτηνοβασίας, εκτός των άλλων χωρών και στη Γερμανία, υπήρχαν φόβοι να μετατραπεί η Δανία σε σεξουαλικό προορισμό για κτηνοβάτες. Έτσι η Δανία άλλαξε την νομοθεσία της και ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας στις 21.04.2015 με 91 ψήφους υπέρ και 5 κατά.

Την αλλαγή του νόμου, την χαρακτήρισε καλά νέα η οργάνωση PETA, και τη δημοσίευσε σε άρθρο στη σελίδα της. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

25905

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία οι ισχυρισμοί και τα συμπεράσματα στο άρθρο του κηρίου Χειλαδάκη στις 20 Ιουλ 2015, δεν γίνεται να είναι αληθείς.

Η Ευρώπη δεν είναι υπέρ της κτηνοβασίας και σε ελάχιστα κράτη επιτρέπεται. Ουγγαρία, η Φινλανδία και η Ρουμανία είναι πλέον οι μόνες χώρες της ΕΕ όπου κτηνοβασία, δεν είναι παράνομη.

Η κτηνοβασία που αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας, μας αναφέρει ο κύριος Χειλαδάκης, αλλά βλέπουμε πως έπραξε το αντίθετο. Ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας 3 μήνες πριν το άρθρο του.

Έτσι οι ισχυρισμοί του παραπάνω άρθρου με τίτλο «ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ» είναι ανυπόστατοι και καταρρίπτονται.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε