Καταρρίπτεται – ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ «ΠΙΑΣΤΗΚΕ» ΣΕ VIDEO;

3

Το πνεύμα, ψυχή, πείτε το όπως θέλετε, που εγκαταλείπει το σώμα, μπορεί να καταγραφεί σε βίντεο; Δεν το νομίζω αλλά ας αναλύσουμε το βίντεο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. 

27501

 


ΣΟΚ: ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ «ΠΙΑΣΤΗΚΕ» ΣΕ VIDEO;

Σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, και αφού έχουν φτάσει η τροχαία και τα σχετικά συνεργεία, η κάμερα «συλλαμβάνει» την ψυχή του νεκρού που μόλις εγκατέλειψε το σώμα του και ανεβαίνει στους ουρανούς…

Αυθεντικό ή απάτη;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://web.archive.org/web/20150828155320/http://mikroskopio.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B5/


Νέο σύστημα στις σελίδες που δεν σέβονται τους αναγνώστες τους. Πετάμε ένα ερωτηματικό και «τα συμπεράσματα δικά σας», και είμαστε καλυμμένοι ότι ανοησία και να ανεβάσουμε για να κερδίσουμε μερικά κλικ. Τι σκυτάλη αρπάζουν και οι υπόλοιπες σελίδες – blogs και γεμίζει ανοησίες το ίντερνετ.

Η νέα ανοησία… ένα βίντεο που έχει συλλάβει την ψυχή του νεκρού, σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα από το youtube.

Πειράζει που η «ψυχή» είναι σαν καρτούν και φοράει μαύρο t-shirt; Όχι βέβαια, τα κλικ να πέσουν, αυτό έχει σημασία.

27503

Εκτός από την καρτουνίστικη «ψυχή» υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα στο βίντεο. Στο συγκεκριμένο αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβει στα τέλη Απριλίου του 2012 κοντά στο Brattleboro, δεν υπήρχε νεκρός.

http://beforeitsnews.com/paranormal/2014/08/video-spirit-leaving-car-accident-victims-body-2474250.html

27504

Δείτε και το αυθεντικό βίντεο, που δεν υπάρχει η καρτουνίστικη, φιγούρα.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε