Καταρρίπτεται – ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! (βίντεο)

27

Ένα άρθρο που πραγματικά δεν ξέρουμε πως να το προλογίσουμε. Είναι σενάριο; Είναι έκθεση ιδεών; Έτσι δεν θα γράψουμε τίποτα σαν πρόλογο και απλά θα σας το παρουσιάσουμε πριν περάσουμε στην πραγματική είδηση.


 

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! (βίντεο)

34501

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η Ιαπωνία είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εύρυθμες κοινωνίες, παρ’ όλα αυτά τελευταία γίνεται και εκεί μια οργανωμένη προσπάθεια εισβολής του Ισλάμ. Όλο το λαμπερό παρελθόν τους, τα βιβλία τους, τα ιερά τους, ναοί, νεκροταφεία και αγάλματα, κινδυνεύουν να εξαλειφτούν από ιμάμηδες λόγω άγνοιας της πολιτικής εισβολής του Ισλάμ. Η ισλαμική προπαγάνδα δεν παύει να υφίσταται και εκεί. Οι λαθρομετανάστες προσπαθούν και σε αυτήν τη χώρα να επιβάλλουν με τη βία το νόμο της δικής τους ζούγκλας.

34502

Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν είναι ότι οι Ιάπωνες, αν και αρκετά πολιτισμένοι, δεν παύουν να προέρχονται από προγόνους εξ’ αίματος πολεμιστών και μαχητών, (Σαμουράϊ). Αποτέλεσμα είναι να αντιδράσουν δυναμικά και με επιτυχία με τις γνώσεις πολεμικών τεχνών τους όπως φαίνεται στο βίντεο.

Ορισμένοι προειδοποιούν τους Ιάπωνες ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στους μουσουλμάνους να εισέρχονται ούτε για διακοπές στη χώρα. Ειδάλλως αυτό που βλέπουμε είναι ένα πολύ μικρό δείγμα αυτών που έπονται αν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. Οι γυναίκες θα αρχίσουν να βιάζονται όπως στη Σουηδία, ενώ οι άντρες θα εξαναγκάζονται να γίνουν μουσουλμάνοι.

Έτσι τόσο οι Ιάπωνες όσο και άλλοι λαοί θα πρέπει να αρχίσουν να αντιδρούν δυναμικά ενάντια αυτής της εισβολής, αλλιώς αυτό το λάθρο Ισλάμ με τις διαθέσεις που έχει και που δεν κρύβονται, στο τέλος θα μας πετάξει σταδιακά όλους έξω από την ίδια μας τη χώρα.

Το είδαμε στο nikosxeiladakis.grpentapostagma.gr,  hellas-now.com και volcanotimes.com


 

Όσες φορές και να είδαμε το βίντεο δεν είδαμε samourai, πολεμικές τέχνες ή ninja. Κάτι κλοτσομπουνίδια είδαμε και τους Ιάπωνες αστυνομικούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Δεν θα αναλύσουμε τις ανοησίες που διαβάζουμε στο άρθρο, απλά θα σας παρουσιάσουμε την πραγματική είδηση.

 

Τα επεισόδια συνέβησαν την Κυριακή 25 Οκτ. 2015 έξω από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο και στα πλάνα βλέπουμε μια συμπλοκή μεταξύ των Τούρκων και Κούρδων. Περισσότεροι από 600 Τούρκοι υπήκοοι, συμπεριλαμβανομένων των εθνοτικών μειονοτήτων της χώρας ήταν στην πρεσβεία για να ψηφίσουν για τις εθνικές εκλογές της Τουρκίας. Η ψηφοφορία για τους Τούρκους υπηκόους που ζουν στην Ιαπωνία ξεκίνησε στις 9 π.μ. Η ακριβής αιτία για την αψιμαχία είναι υπό έρευνα, ανέφερε η Ιαπωνική αστυνομία και τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε από κάποιους ανθρώπους που κυμάτιζαν σημαίες διαφόρων εξτρεμιστικών οργανώσεων στην Τουρκία

https://www.youtube.com/watch?v=WVo0D6LN-xU

https://www.youtube.com/watch?v=co0OcqLVYJ8

http://archive.is/5W8rd

http://archive.is/gnKx9

http://archive.is/BJNNF

Ισχυρισμοί πως οι λαθρομετανάστες, προσπαθούν να επιβάλλουν το ισλάμ στην Ιαπωνία και οι ninja με τους samourai αντιδρούν, καταρρίπτονται.  Το σενάριο αυτό δεν έχει γίνει ταινία.

 

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε