Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Την μια μέρα διέσυρε τον Αβραμόπουλο, την άλλη σκοτώθηκε σε τροχαίοHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Την μια μέρα διέσυρε τον Αβραμόπουλο, την άλλη σκοτώθηκε σε τροχαίο

28 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

b2

Η δημοφιλέστερη θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, αφορά το θάνατο του Ιταλού ευρωβουλευτή Gianluca Buonanno σε τροχαίο που υποτίθεται οργανώθηκε από σκοτεινές δυνάμεις.

Σχετικά δημοσιεύματα προβλήθηκαν μεταξύ άλλων, στο makeleio.gr και στον aetos-apokalypsis.com.

 

ΨΕΥΔΕΣ

Ας δούμε πρώτα το δημοσίευμα του Μακελειού μιας και είναι η σελίδα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα:

Καθάρισαν τον Ιταλό Κασιδιάρη. Σε Στροφή Θανάτου. Αγαπούσε Τους Έλληνες Και Τους Ρώσους, Μισούσε Τούρκους Και Λάθρο. Άνοιξε Ο Κύκλος Του Αίματος

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.
Ευχαριστώ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας
Σ.Χ

 Το δημοσίευμα του Αετου Αποκάλυψης μας ενημερώνει πως όχημα με 3 επιβαίνοντες του έκλεισε επίτηδες το δρόμο:

b3

Όπως βλέπετε και εσείς, κάθε συνωμοσιολογικό δημοσίευμα που σέβεται τον εαυτό τους ”υπακούει” σε κάποιους κανόνες: Πηχυαίος τίτλος και εικόνες που τραβούν τη προσοχή και περιεχόμενο είτε άσχετο, είτε σχετικό με καμία απολύτως απόδειξη.

Ποιός ήταν ο Gianluca Buonanno;

 b4

Ο Buonanno ήταν ευρωβουλευτής της Λέγκας του Βορρά και δήμαρχος της πόλης της Borgosesia. Ήταν ιδιαιτέρως γνωστός για την ανορθόδοξη συμπεριφορά του τόσο εντός όσο και εκτός του ευρωκοινοβουλίου. Μεταξύ άλλων είχε κραδάνει όπλο σε ζωντανή μετάδοση και είχε εμφανιστεί στο ευρωκοινοβούλιο φορώντας μπλουζάκι που απεικονίζει την Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι. Δύο μέρες πριν σκοτωθεί, τα είχε ”χώσει” στον επίτροπο μεταναστευτικής πολιτικής Δ. Αβραμόπουλο. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, και διατάχθηκε η εξόντωσή του.

Ποιά είναι η αλήθεια;

Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία καθώς και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν (και όλως περιέργως δεν περιλαμβάνονται στα συνωμοσιολογικά δημοσιεύματα), διηγούνται μια διαφορετική ιστορία. Στις 5 το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, το αυτοκίνητο του Ιταλού ευρωβουλευτή κινούταν κοντά στο δημοτικό διαμέρισμα Gorla Maggiore, συγκρούστηκε με όχημα που λόγο βλάβης, είχε σταθμεύσει στα δεξιά του δρόμου. Από τη σύγκρουση, ο Buonanno σκοτώθηκε και η σύζυγός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τραυματίστηκαν ελαφρά και οι 3 επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος.

 b5

Σχετικά δημοσιεύματα στα ιταλικά θα βρείτε εδώ και εδώ και στα αγγλικά εδώ. και εδώ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το ατύχημα. Ο Buonanno επέβαινε στο VW Beetle και το Mercendes,  είναι το όχημα με τη βλάβη που είχε ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

b6

b7

b9

b10

b13

b12

b14

Βάση των ανωτέρω, η είδηση πως ο θάνατος του Buonanno ήταν δολοφονία, καταρρίπτεται.

terranovaincognita.gr

Fact-check for the sake of Democracy