Τα κουκούτσια σταφυλιών θεραπεύουν το καρκίνο! Υπερβολή

r1

 

Η είδηση που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες, αναφέρει: ‘‘Γιατί έκρυψαν αυτόν τον ισχυρό αντικαρκινικό σπόρο από το κοινό;»

Γιατί έκρυψαν αυτό το άρθρο από το κοινό: Οι επιστήμονες βρήκαν σπόρους που μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο!

Το είδαμε στο triklopodia.gr,  proionta-tis-fisis.com και στο thesecretrealtruth.blogspot.com.

ΥΠΕΡΒΟΛΗ

Η είδηση έχει ως εξής:
Γιατί έκρυψαν αυτόν τον ισχυρό αντικαρκινικό σπόρο από το κοινό;

Γιατί έκρυψαν αυτό το άρθρο από το κοινό: Οι επιστήμονες βρήκαν σπόρους που μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο!
Στην εποχή μας, μία από τις πιο επικίνδυνες ασθένειες και με μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας είναι ο καρκίνος, και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό λόγο που εξηγεί το γιατί οι επιστήμονες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά τους να βρουν μια θεραπεία για αυτή τη μάστιγα.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι η θεραπεία για αυτή τη θανάσιμη ασθένεια υπάρχει στα σίγουρα. Ωστόσο, οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν επιτρέπουν την κατάσταση να εξελιχθεί με την εύκολη λύση. Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν όμως εξαιτίας του καρκίνου, έτσι η αλήθεια δεν θα πρέπει πλέον να αποκρύπτεται.
Δείτε και Πεθαίνοντας για να ήξερα: Η χρυσοφόρος φλέβα που λέγεται καρκίνος

 

Σας προσφέρουμε τα αποτελέσματα από μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι. Σύμφωνα με τους ερευνητές, και τα αποτελέσματα που πήραν, ο καρκίνος μπορεί να αντιμετωπιστεί με ορισμένες εναλλακτικές θεραπείες αντί τηςχημειοθεραπείας, που εντέλει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Δείτε και Η Θανατηφόρα Απάτη της χημειοθεραπείας.

Η πρόσφατη επιστημονική μελέτη αποκάλυψε ότι οι σπόροι σταφυλιών έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν πάνω από το 80% των άτυπων καρκινικών κυττάρων. Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, αλλά οι ίδιοι σπόροι που οι άνθρωποι τείνουν να φτύνουν, στην πραγματικότητα μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο.

Ερευνητές δημοσίευσαν αυτή μελέτη στην εφημερίδα Cancer Research της Αμερικανικής Ένωσης (American Association for Cancer Research’s). Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει πράγματι ένας φυσικός τρόπος για τη θεραπεία του καρκίνου και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η θεραπεία είναι στα χέρια τους. Το πιο σημαντικό πράγμα για την πρόληψη ασθενειών και τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας είναι το να είμαστε καλά ενημερωμένοι. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος εξαπλώνεται σε ένα τρομερά υψηλό ποσοστό και εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, και παρόλο που οι επιστήμονες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια, ακόμα δεν μας φέρνουν καλά αποτελέσματα.

Σήμερα λοιπόν, ο κόσμος έφερε μια επιτυχία σε αυτήν την έρευνα και οι ερευνητές φρόντισαν να το δημοσιεύσουν στην εφημερίδα της έρευνας για τον καρκίνο της Αμερικάνικης Ένωσης. Μοιραστείτε αυτή την ανακάλυψη με άλλους, και βοηθήστε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι η θεραπεία είναι στα χέρια τους.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η θεραπεία είναι τόσο κοντά μας, αλλά για τις φαρμακευτικές εταιρείες τα εκατομμύρια δολάρια είναι πιο σημαντικά από ό, τι οι εκατομμύρια ζωές, έτσι κάνουν το παν να το κρύψουν.
Κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για δαύτες: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.
Μεγάλο ζήλο επέδειξαν ειδικά στην απόκρυψη ενός άλλου ισχυρού όπλου ενάντια στον καρκίνο: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – GRAVIOLA: Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!
Αλλά και στο κυνήγι της κάνναβης: Κάνναβη: Το απαγορευμένο θαυματουργό φάρμακο κατά του καρκίνου
Το τραγικό δε, είναι ότι το ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο (και θα ακολουθήσει συγκεκριμένο άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα, μέσα από εμπειρία) ΔΕΝ δέχεται καν την συμβολή της εναλλακτικής αντιμετώπισης, ακόμη και αν αυτήν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ θα θωρακίσει τον οργανισμό του ασθενή, έστω για να μπορέσει να αντέξει τα δηλητήρια της επιβαλλομένης (ξέρω τι λέω) χημειοθεραπείας.
Δείτε ένα γλυκόπικρο παράδειγμα: Σπύρος Καλτσούνης: Η μάχη για τη θεραπεία του καρκινοπαθούς παιδιού μου

Αν και κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν τον αγώνα μας, θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε τη πληροφορία και υποσχόμαστε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι σπόροι σταφυλιών έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν ακόμη και το 80% των καρκινικών κυττάρων και αυτό εξηγεί το γιατί είναι μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη για τον κόσμο και οι ασθενείς με καρκίνο μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτή η θεραπεία και να τους σώσει τη ζωή. Ας ελπίσουμε ότι, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν από εδώ και πέρα.

«Τροφή»: Πράγματι τα κουκούτσια των σταφυλιών έχουν πολλές και εξαιρετικές ιδιότητες, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Θα πρέπει να προσέξετε όμως, αυτό όπως θα δείτε και παρακάτω στο άρθρο, δεν είναι και τόσο απλό, με την έννοια ότι Τα κουκούτσια σταφυλιού είναι άπεπτα στο ανθρώπινο στομάχι. Για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το περιεχόμενό τους, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιηθούν οι κατάλληλες τεχνολογίες για την εξαγωγή των πολύτιμων συστατικών από αυτά: Τι διατροφικό πλούτο κρύβουν τα κουκούτσια από τα σταφύλια; 

Αλλά, εδώ υπάρχει ένα όμως πολύ μεγάλο, καθώς η “τροφή”, έχει φροντίσει και έχει εξασφαλίσει για τους φίλους της εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, με όλα τα παραπάνω οφέλη, σε συνδυασμό με τζίνγκο μπιλόμπα και πυκνογενόλη (Το “tuboflo” των αρτηριών! σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου, των πνευμόνων και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων, και όπως βλέπουμε σήμερα με μία ακόμη σημαντική ιδιότητα, αυτήν της αντικαρκινικής δράσης!!

Και δεν αναφέρομαι σε κάτι τυχαίο που απλώς βρήκα και προτείνω, αλλά για πιστοποιημένο, προϊόν ΜΕΛΈΤΗΣ του πανεπιστημίου Αθηνών!

Για περισσότερες πληροφορίες, για την δράση τους και για να το αποκτήσετε επικοινωνήστε στο μέιλ [email protected] 

Τέλος τα κουκούτσια του σταφυλιού, δεν είναι τα μόνα με αντικαρκινική δράση: Καταπολέμηση του καρκίνου με βιταμίνη B17 – Αμυγδαλίνη.

Πηγή: explorehealthyfood.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Απόδοση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com

 

Τι ισχύεί πραγματικά;

Το δημοσιευμα επικαλείται »πρόσφατη» έρευνα χωρίς όμως να την παραθέτει. Πρόκειται για έρευνα του 2008 από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, όπου μελετήθηκε η δραστικότητα της φυσικής  χημικής  ένωσης  (πολυφαινόλη) Ρεσβερατρόλης, σε λευχαιμικά καρκινικά κύτταρα. Σύμφωνα με τα πειράματα, παρατηρήθηκε μείωση κατά 76% σε λευχαιμικά κύτταρα, σε εργαστηριακό περιβάλλον (η έρευνα αφορούσε την επίδραση της ουσίας αποκλειστικά σε λευχαιμικά κύτταρα και όχι σε άλλους τύπους καρκίνου). Ενώ η θετική επίδραση της συγκεκριμένη ένωσης δεν αμφισβητήθηκε, το δημοσίευμα που την παραθέτει, αναφέρει την άποψη της Kat Arney, του Βρετανικού οργανισμού Cancer Research UK που καταλήγει λέγοντας πως ακόμη απέχουμε πολύ από την εφαρμογή της συγκεκριμένης ουσίας ως φαρμακευτικό προϊόν «Although interesting, it’s still a long way from being a treatment that we can give to patients.» Επιπλέον, η Ρεσερβατόλη, δεν είναι το »φάρμακο που κρύβουν οι φαρμακευτικές εταιρίες» αλλά κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής εδώ και πολλά χρόνια. Η ιδιότητές της είναι πολλές και μερικά παραδείγματα μπορείται να διαβάσετε εδώ. Ενημερωτικά, η συγκέντρωση Ρεσερβατόλης είναι αρκετά υψήλότερη στη φλούδα παρά στο σπόρο του σταφυλιού, όπως μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ. Σε καμία περίπτωση, η έρευνα δεν αναφέρει πως θεράπευσε το καρκίνο, ή έστω κατέστρεψε τα καρκινικά κύτταρα σε πειραματόζωα ή ανθρώπους, αλλά αποκλειστικά σε δοκιμές in vitro.

SMLXL

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο National Center for Biotechnology Information (NCBI) το 2014, αναφέρει όντως τα θετικά αποτελέσματα των in vitro μελετών. Συγκεκριμένα, σε μελέτες καλλιεργιών καρκινικών κυττάρων τα αποτελέσματα της χρήσης Ρεσερβατόλης ήταν θετικά. Αντιθέτως, στις ελάχιστες μελέτες που έχουν γίνει πάνω σε τρωκτικά και ανθρώπους, τα αποτελέσματα ήταν ασαφή.

 

Η έρευνα καταλήγει: »Συνολικά, τα στοιχεία δείχνουν πως πρεπεί να ληφθούν πολλοί παράγοντες υπόψιν, πριν η Ρεσβερατρόλη χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπους για προφύλαξη ή θεραπεία από τον καρκίνο». (Together, the data suggest that many factors need to be considered before resveratrol can be used for human cancer prevention or therapy).

ρ1

Συμπέρασμα:

 

Οι ιδιότητες ορισμένων πολυφαινολων όπως η Ρεσβερατρόλη που περιέχεται μεταξύ άλλων και στους σπόρους σταφυλιού, έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα εναντίον καρκινικών κυττάρων σε δοκιμές in vitro. Επειδή όμως έχουν γίνει ελάχιστες δοκιμές σε πειραματόζωα και ανθρώπους, με ασαφή αποτελέσματα, δε θα πρέπει να θεωρούμε ως θέσφατο πως τα κουκούτσια σταφυλιού θα μας θεραπεύσουν από τον καρκίνο. Εξάλλου και οι ίδιοι ερευνητές που έκαναν την έρευνα του 2008, την οποία επικαλούνται τα δημοσιεύματα που σας παραθέσαμε στην αρχή του άρθρου, είχαν δηλώσει πως απέχουμε ακόμη πάρα πολύ από την ανακάλυψη μιας θεραπείας βασισμένης στις ιδιότητες του σταφυλιού. Επισήμως, ο Αμερικανικός FDA (αντίστοιχος ΕΟΦ), χαρακτηρίζει τη θεραπεία του καρκίνου με σπόρους σταφυλιού, ως ψεύτικη.

 

Οι έρευνες In vitro δηλαδή σε δοκιμαστικό σωλήνα δεν είναι αυτομάτως θεραπείες. Για να θεωρηθεί θεραπεία θα πρέπει να αποδεχθεί η θεραπευτική δράση της ουσίας με δοκιμές σε ανθρώπους και/ή πειραματόζωα. Υπάρχουν εκατοντάδες έρευνες In vitro που αρχικά έδειξαν κάποια αποτελέσματα αλλά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα όταν η θεραπεία δοκιμάστηκε σε ανθρώπους.

 

Καλό είναι να ακολουθείτε πάντα τις συμβουλές του γιατρού σας και όχι οποιαδήποτε θεραπεία διαβάσατε στο internet.

terranovaincognita.gr