Οχι δεν το είπε ο Κίανου Ριβς.. «Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός κόσμου όπου οι άντρες ντύνουν τις γυναίκες τους σαν πόρνες…. »

5

H συνταγή είναι γνωστή, χρησιμοποιείς φωτογραφίες διασήμων, φτιάχνεις λογαρισμούς στα social media με το όνομά τους και τους βάζεις λόγια στο στόμα που ποτέ δεν είπαν.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Κάπως έτσι έκανε την εμφάνιση του και στο ελληνόφωνο διαδίκτυο ένα μήνυμα που υποτίθεται στέλνει ο Κίανου Ριβς και εμφανίστηκε στο dinfo.gr. Ας δούμε τι λέει το μήνυμα.

Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός κόσμου όπου οι άντρες ντύνουν τις γυναίκες τους σαν πόρνες, επιδεικνύοντας οτιδήποτε θα έπρεπε να είναι πολύτιμο για αυτούς. Σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει η έννοια της τιμής και της αξιοπρέπειας, και όπου κάποιος δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτές όταν λέει «υπόσχομαι».

Όπου οι γυναίκες δεν θέλουν παιδιά και οι άντρες δεν θέλουν οικογένεια.

Όπου τα κορόιδα πιστεύουν ότι είναι επιτυχημένα πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων των πατεράδων και όπου ένας πατέρας που έχει λίγη δύναμη προσπαθεί να σας αποδείξει ότι είστε ένα τίποτα.

Όπου οι άνθρωποι αναληθώς δηλώνουν ότι πιστεύουν στον Θεό, με ένα ποτήρι αλκοόλ στα χέρια τους και την έλλειψη κάθε κατανόησης για την θρησκεία τους.

Όπου η έννοια της ζήλειας θεωρείται ντροπιαστική και η ευπρέπεια μειονέκτημα.

Όπου οι άνθρωποι ξέχασαν την αγάπη και απλά ψάχνουν τον καλύτερο σύντροφο.

Όπου οι ανθρωποι επιδιορθώνουν κάθε θόρυβο στο αυτοκίνητό τους κάνοντας οικονομία σε χρήματα και χρόνο. Μοιάζουν τόσο φτωχοί που μπορούν να κρυφτούν μόνο πίσω από ένα ακριβό αμάξι.

Όπου τα αγόρια σπαταλάνε τα χρήματα των γονιών τους στα κλαμπ,πιθηκίζοντας πρωτόγονους ήχους και τα κορίτσια τους ερωτεύονται γι αυτό.

Όπου οι άντρες και οι γυναίκες δεν είναι εδώ και καιρό αναγνωρίσημοι και όλο αυτό ονομάζεται ελευθερία επιλογής, αλλά αυτοί που επιλέγουν ενα διαφορετικό μονοπάτι είναι στιγματισμένοι ως καθυστερημένοι δεσπότες.

Επιλέγω το μονοπάτι μου, αλλά είναι κρίμα που δεν βρήκα παρόμοια κατανόηση στους ανθρώπους εκείνους που ευχόμουν να τη βρω περισσότερο. 

ΨΕΥΔΕΣ

Αυτά λέει το υποτιθέμενο μύνημα του Κίανου Ριβς, κάποιοι μπορεί να συμφωνούν ή να διαφωνούν με το μήνυμα αλλά δεν είμαστε εδώ για αυτό.

Το Μάρτιο που μας πέρασε είχε εμφανιστεί και στο ξενόγλωσσο διαδίκτυο αλλά και σε σελίδα με το όνομά του στο facebook.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

 

Ο Κίανου Ριβς, όμως, δεν έχει προσωπικό λογαριασμό στο facebook, τη σελίδα τη διαχειρίζονται θαυμαστές του.

http://www.whoaisnotme.net/articles/2016_0311_kea.htm

Το υποτιθέμενο μήνυμα του Κίανου Ριβς εμφανίστηκε και στο you tube στη ρωσική γλώσσα.

 

Οι εικόνες του Κίανου Ριβς είναι από την επίσκεψη του σε μία έκθεση και μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο.

 

Πριν αποδωθεί στον Κίανου Ριβς, το μήνυμα αυτό, κυκλοφορούσε ελεύθερα στο διαδίκτυο, δείτε παράδειγμα στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.photo365.co/p/1193532325463010193_1529037761

Λεπτομέρειες για το υποτιθέμενο αυτό μήνυμα του Κίανου Ριβς μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

http://www.snopes.com/keanu-reeves-prostitutes-quote/

http://www.whoaisnotme.net/articles/2016_0311_kea.htm