Ποιοι είμαστε
Αρχική ΕΛΛΑΝΙΟΙ μην ανοίγετε ακόμη σαμπάνιες. Ο Ροκφέλερ και ο Ρότσιλντ ζουν!HOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΙ μην ανοίγετε ακόμη σαμπάνιες. Ο Ροκφέλερ και ο Ρότσιλντ ζουν!

13 Ιαν
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Μια ακόμη κλασική περίπτωση προσφοράς σανού προς κατανάλωση σε ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου βλέπουμε να κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Κάποιοι ΕΛΛΑΝΙΟΙ ισχυρίζονται πως ο David Rockefeller πέθανε και ο Jacob Rothschild είναι με το ένα πόδι στο τάφο, όντας σε κώμα.

ΨΕΥΔΕΣ

Το διαβάσαμε στο ellaniapili.blogspot.gr (περσινό) και makeleio.gr, iokh.gr, hellasforce.com και γενικά στα περισσότερα ”αφυπνισμένα” ιστολόγια που το αναδημοσίευσαν ως ”φρέσκια” είδηση.

Να μένουν οι σαμπάνιες…

Το συγκεκριμένα άρθρα είναι αντιγραφή παλαιότερου. Συγκεκριμένα, στις 12 Ιουλίου 2015, ο David Rockefeller είχε ξαναπεθάνει και ο Jacob Rothschild, είχε ξαναπέσει σε κώμα.

 Οι συνήθεις ”ύποπτοι” όμως δεν πτοούνται και αναδημοσιεύουν την ”είδηση” ως καινούργια:

Κάνοντας μια έρευνα στις ειδήσεις της Google με τα 2 ονόματα, δε βρήκαμε καμία σχετική αναφορά. Προφανώς μια τέτοια είδηση, αν ήταν αληθινή, θα ήταν ψηλά στις σχετικές αναζητήσεις.

Με βάση τα ανωτέρω, τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως ο Rockefeller πέθανε και ο Rothschild είναι σε κώμα, καταρρίπτονται.

via TNI

 

 

Fact-check for the sake of Democracy