Τo 75% των γιατρών παγκοσμίως αρνούνται την χημειοθεραπεία; – Καταρρίπτεται

0

Άλλο ένα άρθρο, μας έρχεται από τον κόσμο της εναλλακτικής, ας πούμε, ιατρικής, με τίτλο «Τo 75% των γιατρών παγκοσμίως αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους!»

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο awakengr.com και bioathens.com

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Τo 75% των γιατρών παγκοσμίως αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους!

Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, λόγω των ολέθριων επιπτώσεών της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα, και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της.

Σύν τοις άλλοις μόνο το 2 στα 4% όλων των καρκίνων έχουν ανταποκριθεί στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύονται οτι ωφελούν στην παράταση της ασθένειας ,όμως συνταγογραφείται σε όλα τα επίπεδα για σχεδόν κάθε είδος καρκίνου.

Δημοσκοπήσεις που έγιναν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill σε 118 γιατρούς, οι οποίοι είναι όλοι οι εμπειρογνώμονες για τον καρκίνο.

Ζήτησαν από τους γιατρούς να φανταστούν ότι πάσχουν από καρκίνο και να επιλέξουν μέσα από έξι διαφορετικές “πειραματικές” θεραπείες.Οι γιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν την επιλογή της χημειοθεραπείας, αλλά είπαν ότι δεν θα επιτρέψουν ούτε στα μέλη των οικογενειών τους να περάσουν από αυτή την διαδικασία.

Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν τις χημικές ουσίες από τα τρόφιμα, το πόσιμο νερό, εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Οι έρευνες αυτές έχουν μια βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείες στο μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής κοινωνίας, ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, που τις χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους γιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς, κι έτσι αυξάνεται ο αριθμός ασθενών που στρέφονται σε φυσικές θεραπείες, με τρόπους που θεραπεύονταν στις αρχές της δεκαετίας του 1900, πριν από την αναλαμπή της διεφθαρμένης ιατρικής, των φαρμάκων, και της ακτινοβολίας.

Η χημειοθεραπεία γεμίζει τον οργανισμό με φρικιαστικές τοξίνες. Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ξέρουν, αλλά επειδή οι ​​παράνομοι από το FDA γιατροί συνταγογραφούν και δεν προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα, βότανα, και σούπερ-τροφές, η χημειοθεραπεία εξακολουθεί να “συνιστάται.

Ο τρόπος για να νικήσετε τον καρκίνο είναι να αποτοξινωθεί το σώμα σας και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Αν πχ ένα ηλικιωμένο άτομο είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο του ποδιού, θα χρειαζόταν μια κρύα κομπρέσα για να τον βοηθήσει να θεραπευτεί, θα έβαζε το πόδι σε παγωμένο νερο κατ ‘επανάληψη για ημέρες, και στη συνέχεια, θα περίμενε το δάχτυλο του ποδιού να θεραπεύτει.

Οι γιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείας, (είναι πραγματικά!)

Οι γιατροί αναγκάζονται να σιωπούν, διαφορετικά θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο επάγγελμα.

Η χημειοθεραπεία παρουσιάζει ελάχιστη επιτυχία στους όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, τους πνεύμονες και το στήθος, όπως τεκμηριώνεται κατά την τελευταία δεκαετία, όμως με κάποιο τρόπο οι γιατροί εξακολουθούν να προωθούν την διαδικασία της χημειοθεραπείας για να εξαλείψουν τους όγκους των κακοήθων νεοπλασιών στις περιοχές του σώματος.

Θα μπορούσε άραγε να είναι κάποια ακραία σύμπτωση το γεγονός ότι παρόλο που το 75% των γιατρών αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους και τα μέλη των οικογενειών τους, να την επιβάλλουν ακόμα στο 75% των ασθενών τους; Η δαπανηρή τιμή της χημειοθεραπείας και οι μίζες των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών κραυγάζουν την απάντηση “όχι”.

Στην καλύτερη περίπτωση, η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται εναλλακτική θεραπεία, αλλά για πάνω από 70 χρόνια η αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλωθεί στην αντίληψη του κοινού, δηλαδή η παραδοσιακή ιατρική, έτσι, αν ο μη γένοιτο συμβεί σε σας μια τέτοια περίπτωση και ο γιατρός σας προτείνει χημειοθεραπεία…..ρωτήστε τον εάν θα έκανε το ίδιο πράγμα στον εαυτό του, η στα μέλη της οικογένειας του.

Η αλήθεια όμως είναι πως το άρθρο δεν έχει καμία αληθή βάση (παραβλέπουμε το γεγονός πως δεν παρουσιάζει καμία έρευνα με ερωτηματολόγια όπως λέει στην αρχή) και πάμε να δούμε από που προήλθε.

Οι ισχυρισμοί του άρθρου προέρχονται από ένα βιβλίο του Philip Day “Cancer: Why we’re still dying to know the truth”, Credence Publications, 2000
http://ethosworld.com/library/Day-Cancer-Why-We’re-Still-Dying-to-Know-the-Truth-(2000).pdf

Βασίζεται εν πολλοίς σε μια έρευνα που έγινε το 1985 όχι όμως για όλες τις μορφές χημειοθεραπείας όπως ισχυρίστηκε ο Philip Day και όπως διατείνονται στο άρθρο αλλά μόνο για την Σισπλατίνη η οποία τότε ήταν μια νέα μορφή θεραπείας με πολλές παρενέργειες.Το ερώτημα τέθηκε μόνο για την Σισπλατίνη ως καταπραϋντική θεραπεία και όχι για όλες τις μορφές χημειοθεραπείας.Το αποτέλεσμα ήταν μόλις το 34% των γιατρών να συστήνουν τη Σισπλατίνη ως καταπραϋντική θεραπεία.

Η έρευνα συνεχίστηκε το 1997 με το ίδιο ερώτημα.Το ποσοστό ανέβηκε κατακόρυφα με το 64,5% συστήνει τη θεραπεία σε αντίθεση με το 1985 που η σισπλατίνη μόλις είχε εμφανιστεί.

Αληθεύει όμως πως οι γιατροί αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους;

Μελέτη του 1991 έδειξε πως οι γιατροί σε ποσοστό άνω του 85% θα υπέβαλαν τον εαυτό τους σε χημειοθεραπεία.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1892772

Αν γινόταν τώρα μια μελέτη το ποσοστό των ιατρών που δεν θα είχαν κανέναν ενδοιασμό στο να υποβάλουν τον εαυτό τους σε χημειοθεραπεία θα ήταν υψηλότερο του 85%
http://anaximperator.wordpress.com/2010/05/06/do-75-of-doctors-refuse-chemotherapy-on-themselves/

Άρα λοιπόν οι ισχυρισμοί του άρθρου πως το 75% των γιατρών αρνούνται τις χημειοθεραπείες για τον εαυτό τους ή στους συγγενείς τους καταρρίπτονται.