Προσευχήσου για την Λέσβο. Like farming

2

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην πρακτική like farming από διάφορους επιτήδειους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους χρήστες, με συναισθηματικούς εκβιασμούς, για να αποσπάσουν το πολυπόθητο like και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα. Μια νέα άθλια περίπτωση like farming εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες και εκμεταλλεύεται την καταστροφή από το σεισμό στη Λέσβο.

Προσευχηθείτε για την Λέσβο, με μια φωτογραφία από το μεγάλο σεισμό στην Τουρκία, τον Αύγουστου του 1999 και με αυτό τον τρόπο, βοηθήστε μας να ανεβάσουμε τις πωλήσεις μας.

Ο συναισθηματικός εκβιασμός με προσευχές, είναι ένας από τους τρόπους που διάφοροι προσπαθούν να αποσπάσουν το like από τους χρήστες για να μπορούν αργότερα να προωθήσουν ό,τι θέλουν σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με το like farming μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο μας.

Τι είναι το Like farming στο Facebook. Μια κρυφή, αγνωστη απάτη.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε