Ποιοι είμαστε
Αρχική Όχι, ΔΕΝ ορίστηκε δίκη για τους Bill και Melinda Gates, Antony Fauci, WHO και CDCHOAXES

Όχι, ΔΕΝ ορίστηκε δίκη για τους Bill και Melinda Gates, Antony Fauci, WHO και CDC

17 Ιου
2020

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 4 έτη.

Ισχυρισμός:

Οι Bill και Melinda Gates, Antony Fauci, WHO και CDC πρόκειται να βρεθούν ενώπιον δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου με σκοπό τη πρόκληση μαζικών γενοκτονιών.

Συμπέρασμα:

Οι εικόνες εγγράφων που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορες σελίδες ενημέρωσης, εγχώριες και μη, σχετικά με δίκη κατά του Bill Gates, του Anthony Fauci, του WHO και του CDC δεν είναι πραγματικά δικαστικά έγγραφα. Πρόκειται για έγγραφα που έφτιαξαν ιδιώτες και τα οποία δεν έχουν καμία νομική ισχύ.

Σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε συνωμοσιολογικές σελίδες εντός και εκτός Ελλάδας βρίσκουμε τον ισχυρισμό πως έχει οριστεί δικάσιμος για εγκλήματα πολέμου με σκοπό να προκαλέσουν μαζικές γενοκτονίες. Οι εν λόγω ισχυρισμοί δεν έχουν απολύτως καμία βάση.

Παραδείγματα: sfagi.gr, skeftomasteellhnika.blogspot.com, katohika.gr, pellain-gr.blogspot.com, dionios.blogspot.com, antifimotro.wordpress.com

Στα υπό εξέταση δημοσιεύματα διαβάζουμε τα εξής:

Ορίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDCΗ δίκη κατά Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDC.
Η μεγάλη δίκη υπέρ της ανθρωπότητας !Σας είχαμε γράψει πριν από αρκετό καιρό για την σύλληψη του Bill Gates.Αυτουνού που σχεδίασε όλη την καταστροφή της ανθρωπότητας, με το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού. Βέβαια όχι μόνο αυτό αλλά, ευθύνεται και για πολλά άλλα.Πέραν όμως από τον Bill Gates, στο εδώλιο των κατηγορουμένων, θα καθίσει και η σύζυγός του Melinda Gates.

Βέβαια την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 5η του Ιούνη 2020, θα δικαστούν και οι υπεύθυνη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ο γνωστός εθνικός λοιμοξιολόγος των Ηνωμένων Πολιτειών Antony Fauci, αλλά ακόμα και οι υπεύθυνοι από το Κέντρο Λοιμώξεων και Πρόληψης αυτών.

Η πηγή για τους ισχυρισμούς που παρουσιάζουν τα ελληνικά δημοσιεύματα είναι η σελίδα  “humanrightstribunal.international” η οποία δεν έχει απολύτως καμία εγκυρότητα. [πηγή]

Με μια πρώτη ματιά στην αρχική φωτογραφία που βρίσκουμε στα ελληνικά δημοσιεύματα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το έγγραφο της δίκης δεν είναι πραγματικό καθώς η ημερομηνία έκδοσης του εγγράφου της δίκης είναι η “49η ημέρα του έτους Γιαχβε, 6022”.

Επιπρόσθετα η ίδια είδηση κυκλοφόρησε σε ξένα μέσα ενημέρωσης και λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου συμπεριλαμβάνονταν και μια εικόνα με τα υποτιθέμενα έγγραφα της δίκης.

Στο πάνω μέρος του εγγράφου βλέπουμε το τίτλο “The Human Rights Tribunal International, The Government of the United States of America”. Ωστόσο οι ΗΠΑ δεν έχουν τέτοιο δικαστήριο.

Το εν λόγω έγγραφο όπως φαίνεται στην εικόνα δίνει ως πηγές στοιχείων τη σελίδα “humanrightstribunal.international” και τη σελίδα “reignoftheheavens.com” (μετάφραση: βασίλειο των ουρανών) η οποία επίσης δεν έχει καμία νομική εγκυρότητα. Μάλιστα σε αυτή τη σελίδα αναφέρονται τα εξής:

Το παρόν δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ξεκίνησε μέσα από τη βασιλεία των ουρανών.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει λίστα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών με επίσημους φορείς οι οποίοι ασχολούνται με υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καμία εκ των παραπάνω δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. [πηγή]

Με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία λοιπόν καθίσταται σαφές ότι οι εικόνες εγγράφων που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορες σελίδες ενημέρωσης, εγχώριες και μη, σχετικά με δίκη κατά του Bill Gates, του Anthony Fauci, του WHO και του CDC δεν είναι πραγματικά δικαστικά έγγραφα. Πρόκειται για έγγραφα που έφτιαξαν ιδιώτες και τα οποία δεν έχουν καμία νομική ισχύ. Συνεπώς ο ισχυρισμός ότι ο Bill Gates, ο Anthony Fauci, ο WHO και το CDC θα δικαστούν για εγκλήματα πολέμου με σκοπό μαζικές γενοκτονίες είναι ψευδής.

Είναι πτυχιούχος χημείας (B.Sc.) απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ). Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο “Μaster of Arts in Digital Media, Communication and Journalism” στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.