Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι φωτογραφίες ΔΕΝ δείχνουν μωρά παραμορφωμένα από mRNA εμβόλιαΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Οι φωτογραφίες ΔΕΝ δείχνουν μωρά παραμορφωμένα από mRNA εμβόλια

13 Οκτ
2021

@ |

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 3 έτη.

Ισχυρισμός:

Βίντεο από τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου Τούρκος πολιτικός παρουσιάζει φωτογραφίες από μωρά «γεννημένα με ουρά» και άλλες παραμορφώσεις, αποτελεί απόδειξη ότι τα mRNA εμβόλια για την COVID-19 προκαλούν μεταλλάξεις στο DNA.

Συμπέρασμα:

Οι εξεταζόμενες φωτογραφίες κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια στο διαδίκτυο και δεν έχουν σχέση με τα εμβόλια για την COVID-19. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι τα εν λόγω εμβόλια μπορούν να επηρεάσουν το ανθρώπινο DNA προκαλώντας τέτοιου είδους παραμορφώσεις.

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα ένα βίντεο από τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου είχε προβληθεί ένα βίντεο με Τούρκο πολιτικό να παρουσιάζει φωτογραφίες από μωρά «γεννημένα με ουρά» και άλλες παραμορφώσεις, το οποίο παρουσιάζεται ως απόδειξη ότι τα mRNA εμβόλια για την COVID-19 προκαλούν μεταλλάξεις στο DNA. Ωστόσο, ο εν λόγω ισχυρισμός είναι ψευδής.

Παραδείγματα: greek-dutch-truth.blogspot.com, press-gr.com, amazonios.net, choratouaxoritou.gr

Στα υπό εξέταση δημοσιεύματα διαβάζουμε τα εξής:

«Αυτό δεν είναι εμβόλιο. Αυτό είναι αλλοίωση του γονιδίου »

– Επίσης τρομερά παραμορφωμένα μωρά (φωτογραφία στο άρθρο) που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ (2000 επίσημες αποβολές – σχεδόν όσα άλλα εμβόλια τα τελευταία 30+ χρόνια μαζί), αλλά ενέσεις που συνιστώνται για εγκύους ούτως ή άλλως)Ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός Beyaz έδειξε φωτογραφίες μωρών που γεννήθηκαν, φρικτά παραμορφωμένα, αφού οι μητέρες τους έκαναν την ένεση Pfizer και τη Moderna. «Τα παιδιά έχουν γεννηθεί με ένα μάτι και μία ουρά. 

Αυτό δεν είναι εμβόλιο. Πρόκειται για μετάλλαξη γονιδίου », δήλωσε ο πρόεδρος του Τουρκικού Κόμματος Πρόνοιας (Refah) Fatih Erbakan, ο οποίος συνοδευόταν από τρεις γιατρούς.

Φωτογραφίες παιδιών με πολλαπλά χέρια και πόδια, ή με το ένα μάτι, ή με πλήρως προσβεβλημένο σώμα καλυμμένο με τρίχες. Erbakan: «Αυτό δεν είναι ένα πραγματικό εμβόλιο. Αυτό είναι γενετική μηχανική μετάλλαξη! »Δείχνει μια φωτογραφία. «Εδώ βλέπετε ένα μωρό που γεννήθηκε με ουρά, γενετικό ελάττωμα. Εδώ είναι ένα μωρό με το δέρμα ενός ζώου. Εδώ είναι ένα μωρό με τέσσερα πόδια και τρία χέρια … Επιστημονικά αυτό ονομάζεται γονιδιακή θεραπεία ».Ο Erbakan υποστηρίχθηκε από κλινικούς γιατρούς, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού νευροχειρουργικής Δρ Serhat Findikli. «Αυτή η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί θεραπευτικά, αλλά έχει διαφορετική δομή και προκαλεί μεταλλάξεις, όπως μωρά με ουρές, με τέσσερα πόδια και τρία χέρια».

Το Υπουργείο Υγείας στην Ιαπωνία επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι έχουν βρεθεί ξένες ουσίες στα «εμβόλια». Διαπιστώθηκε ότι 1,6 εκατομμύρια δόσεις της ένεσης Moderna ήταν μολυσμένες με άγνωστη μαγνητική (νανοτεχνολογική) ουσία, οι οποίες έχουν επίσης βρεθεί σε πλάνα Pfizer/BioNTech και J&J στις ΗΠΑ, την Ισπανία και τη Γερμανία. (Δείτε τα άρθρα μας τις τελευταίες ημέρες.)

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Τουρκία συζήτησε τα έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του με επιστήμονες, συνεχίζει το κανάλι. Ο Ερμπακάν λέει ότι θέλει να μοιραστεί αυτά τα στοιχεία “με 83 εκατομμύρια (Τούρκους)”. «Ας αντιμετωπίσουμε αυτά τα γεγονότα. Ας είμαστε ειλικρινείς. Έχουμε αποδείξεις και αμέτρητα έγγραφα. »

Στην Ελλάδα των πουλημέμων τομαριών, η αντιπολίτευση εμβολιάζετε παραδειγματικά και ζητάει τον θάνατο των Ελλήνων…

Παράδειγμα αντίστοιχης ανάρτησης στο Facebook:

Στιγμιότυπο που ελήφθη από το Facebook στις 11 Οκτωβρίου 2021

Τι ισχύει

Το επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε από ελληνικές σελίδες ενημέρωσης και ιστολόγια προέρχεται από τον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Beyaz Haber:

Σε αυτό το βίντεο, ο πρόεδρος του κόμματος «Νέο Κόμμα Ευημερίας» (Yenide n Refah Partisi), Fatih Erbakan, παρουσίασε φωτογραφίες από βρέφη με προβλήματα υγείας που οφείλονται, κατά τον ίδιο, σε εμβόλια για την COVID-19. Ωστόσο, οι εν λόγω φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με πρόσφατους εμβολιασμούς, όπως έχει επισημάνει και ο τουρκικός οργανισμός ελέγχου γεγονότων teyit.org.

Ειδικότερα, η φωτογραφία με μωρό που έχει ουρά κυκλοφορεί σε ιστολόγια τουλάχιστον από το 2014, ενώ παρουσιάζεται στο αποθετήριο φωτογραφιών Alamy και στο Science Photo Library, όπου φέρεται να αναρτήθηκε από το 2009. Η εν λόγω φωτογραφία αποτελεί για προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας και ανήκει στις δημιουργίες του ψηφιακού καλλιτέχνη Larry Dunstan.

Δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό δεδομένο που να υποδεικνύει ότι ο εμβολιασμός για την COVID-19 προκαλεί γέννηση νεογνών με ψευδο-ουρά, ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο το οποίο είναι πιθανόν κατάλοιπο του ανατομικού παρελθόντος του ανθρώπου στο πλαίσιο της εξελικτικής μας πορείας.

Επίσης, η φωτογραφία με μωρό που πάσχει από υπερτρίχωση ή «σύνδρομο λυκάνθρωπου» κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2013. Πρόκειται για βρέφος που γέννησε η Savita Sambhaji Raut, της οποίας η οικογένεια έχει αυτό το εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο.

Ομοίως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό δεδομένο που να υποδεικνύει ότι ο εμβολιασμός για την COVID-19 προκαλεί αυτό το σύνδρομο.

Η τρίτη φωτογραφία δείχνει νεογνά σιαμαία δίδυμα, παιδιά των Ινδών Shivrajo Devi και Chhota Singh. Η περίπτωσή τους δεν έχει καμία σχέση με παρενέργειες εμβολίων για την COVID-19. Φωτογραφίες από τη γέννηση αυτών των μωρών που έχουν την εν λόγω σπάνια επιπλοκή κυκλοφορούν ήδη από το 2016.

Επομένως, οι υπό εξέταση φωτογραφίες δεν αποτελούν τεκμήριο ύποπτων ή διαπιστωμένων παρενεργειών εξαιτίας εμβολιασμού για την COVID-19. Πρόκειται για φωτογραφίες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο, πριν την τρέχουσα πανδημία.

Επί της ουσίας, όπως έχουμε εξηγήσει σε πολλά άρθρα μας στο παρελθόν, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA προκαλούν μεταλλάξεις στο ανθρώπινο DNA, ούτε αποτελούν γονιδιακή θεραπεία. [άρθρο 1][άρθρο 2][άρθρο 3][άρθρο 4]

Επιπρόσθετα, όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενα άρθρα μας, τα λιπίδια που χρησιμοποιούνται στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech δεν έχουν μαγνητικές ιδιότητες, ενώ τα εμβόλια για την COVID-19 στο σύνολό τους δεν περιέχουν μόρια οξειδίου του σιδήρου, ούτε γραφενίου ή παραγώγων του.

Τέλος, η προλητπική απόσυρση 1.6 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου της Moderna στην Ιαπωνία στα τέλη Αυγούστου 2021, σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, δεν είχε συνδεθεί με ζήτημα ασφαλείας του ίδιου του εμβολίου ή αποκάλυψη ότι «προκαλεί μεταλλάξεις» και περιέχει γραφένιο, αλλά με πιθανή επιμόλυνση συγκεκριμένων παρτίδων. [πηγή 1][πηγή 2][πηγή 3]

Συμπέρασμα

Στο υπό εξέταση βίντεο παρουσιάστηκαν ως περιπτώσεις παρενεργειών από εμβόλια κατά του κορωνοϊού, φωτογραφίες νεογνών με προβλήματα υγείας. Πρόκειται, ωστόσο, για περιστατικά που ή έχουν συμβεί πολύ πριν τη πανδημία της COVID-19 ή αποτελούν προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας. Συνεπώς ο ισχυρισμός ότι αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την εμφάνιση τερατογενέσεων εξαιτίας μεταλλάξεων που προκαλούν τα εμβόλια για την COVID-19 στο ανθρώπινο DNA είναι πλήρως ψευδής.