ΕΝΑ channel και το γνωστό hoax του αιθέρα.

0

Η Αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Στο ΕΝΑ channel και συγκεκριμένα στη σελίδα που έχουν http://www.videotex.gr/ αναπαρήγαγαν το πασίγνωστο hoax του αιθέρα. 

Η ηλιθιότητα τους είναι τόσο μεγάλη που έγραψαν ότι έγινε στην καβάλα, και έβαλαν και φωτογραφία μια γυναίκα μπροστά σε γνωστό super market (LIDL). Είναι τόσο ηλίθιοι που δεν σκέφτηκαν ούτε το ότι η καβάλα δεν έχει πανεπιστήμιο αλλά ένα ΤΕΙ. Ούτε σκέφτηκαν ότι μπορεί το LIDL να τους τραβήξει μια ξεγυρισμένη μήνυση και να τρέχουν και να μην φτάνουν. Τρομοκρατούν τον κόσμο με την χαζομάρα που τους δέρνει. Τονίζουν και στον τίτλο ότι αφορά αληθινό περιστατικό οι ηλίθιοι. Μου αρέσει που στη σελίδα τους έχουν και το σλόγκαν καβάλα στην είδηση. ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ


Για να καταλάβουμε όλοι, τι κακό μπορεί να γίνει με τις ηλίθιες φάρσες.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε