Ανακοινώσεις εξαφανισμένων παιδιών. Λίγη προσοχή παρακαλώ…

0

Έλεος….
Το copypasteπάει σύννεφο… θα σας κούραζε να κάνετε 2 κλικ στο χαμόγελο του παιδιού για να δείτε αν βρέθηκε το παιδάκι πριν βάλετε την ανακοίνωση!  Βάλατε την ανακοίνωση 5 μέρες μετά την εύρεση του παιδιού. Κατά τα άλλα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Τόσο πολύ σας ένοιαξε. Συγχαρητήρια.
Βλέπουμε την ανάρτηση ΕΔΩ για όσο καιρό θα υπάρχει
Ο Στέλιος Παναγόπουλος βρέθηκε μερικές ώρες μετά, την ίδια μέρα που χάθηκε
Ας δούμε το δελτίο τύπου ΕΔΩ
Το παραπάνω το δίνω ως παράδειγμα για να καταλάβουμε όλοι ότι με τέτοιες αναρτήσεις δεν πρέπει να παίζουμε. Διαβάζω στο FB καθημερινά, αναρτήσεις εξαφανισμένων παιδιών που έχουν βρεθεί. Δυο κλικ είναι να μπούμε στο χαμόγελο του παιδιού και να δούμε αν βρέθηκε. Το χαμόγελο του παιδιού έχει και FB  και twitter. Αν πραγματικά μας ενδιαφέρει κάνουμε εγγραφή για να λαμβάνουμε τις ανακοινώσεις.
Το ίδιο το χαμόγελο του παιδιού βγάζει δελτία τύπου όταν βρεθεί κάποιο παιδί, και παρακαλεί για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από siteόπου ενδεχομένως να υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.
Δυο κλικ κάνουν τη διαφορά μεταξύ, του νοιάζομαι και του αδιαφορώ..Παρακαλώ όλους του φίλους του blog να είναι λίγο προσεκτικοί όταν βάζουν τέτοιες αναρτήσεις.Ας δούμε μερικά ακόμα παραδείγματα από διάφωτα blog, σχετικά με την εξαφάνιση του Στέλιου Παναγόπουλου.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε