Το θαύμα που έζησα!

2
Πριν προχωρήσω στο θέμα να γράψω πρώτα δυο λόγια για να μην παρεξηγηθώ. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα πιστός, σέβομαι απόλυτα την πίστη και τη θρησκεία του καθένα. Αυτό που δεν μπορώ να σεβαστώ είναι τα ψέματα και τα ψευτοθαύματα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη θρησκεία

Διαβάζουμε το θάυμα ΕΔΩ

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αν συνέβαινε το ίδιο σε μένα, θα έβγαινα με το ονοματεπώνυμο μου και όλα τα χαρτιά από τα νοσοκομεία και τις εξετάσεις για αυτό που έζησα. Δεν θα έγραφα ένα ωραίο παραμυθάκι με πορτοκάλια χωρίς κανένα στοιχείο. Εκτός αν ο γέροντας Παΐσιος, μου τόνιζε να μην πω τίποτα, λόγο προσωπικών του δεδομένων.

Όλα αυτά τα άρθρα με τα ψευτοθαύματα,  αν ψάξεις θα βρεις καμία δεκαριά καινούργια τη μέρα, μόνο κακό κάνουν στην πίστη μας και τη θρησκεία μας

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.


Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε