Ότι ήξερες για τον κομήτη ISON … ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ !

0

Χαμός… δε σταματάνε να μου μιλάνε για τον κομήτη. Ότι ξέρανε φίλοι γνωστοί, ο περιπτεράς μου, η κυρα Μαρία στο 1ο, η κουτσή, ανατράπηκαν όλα μέσα σε μια μέρα. ¨Όλος ο κόσμος για αυτό μιλάει. «Τα έμαθες… ότι ήξερες για τον κομήτη ISON… ξέχασε το. Έρχονται με γιγάντια αστρόπλοια … και θα μας κάνουν σκόνη», μου φωνάζει ο ένας. Ο ISON δεν είναι κομήτης. Είναι το πρώτο αναγνωριστικό αστρόπλοιο, τύπου viper με προωθητικούς αντιδραστήρες ανιόντων, κατιόντων, αντιόντων κρυπτωνίτη» μου λέει ο άλλος. Ο σπιτονοικοκύρης μου, δε δέχεται το ενοίκιο. «Να τα φάς σουβλάκια … έτσι κι’ αλλιώς τα vipers με τα κανόνια ακτίνων γάμα θα εξατμίσουν τον πλανήτη, μου λέει. Ότι ήξερες για τον κομήτη ISON να το… ξεχάσεις, έφτασε η συντέλεια του κόσμου».

Ας προσγειώσουμε όμως τα vipers και να δούμε το θέμα λίγο καλύτερα. Πρώτα ας γνωρίσουμε το νέο κομήτη ISON. ΕΔΩ  & ΕΔΩ

Αλλά από άντλησε τις πληροφορίες; Τουλάχιστον να μάθουμε, να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα δάνεια ή να γλεντήσουμε όσος χρόνος μας μένει; 

Το απίστευτο άρθρο πρέπει να έχει πηγή αυτό το βίντεο. http://www.youtube.com/watch?v=7AUljj2XTSI&noredirect=1

 

 Όσο θα πλησιάζει στον ήλιο και τη γή, έχουμε να διαβάσουμε, από τους συνωμοσιολόγους… πράματα και θάματα.

Αξίζει να δια βιάσουμε και το άρθρο από το φιλικό blog ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Καληνύχτα, Houston.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε