Τι έπαθε ο… fake Σαμαράς!

0

 Τη δική του ιστορία ως… σωσίας του Γιώργου Σαμαρά έζησε ένας Ελληνας που ζει στη Σκωτία και που θέλησε να τη μοιραστεί μέσω των φίλων του στο facebook, αλλά και μέσω των ελληνικών ιστοσελίδων…


Ο D.J Snafu λοιπόν, όπως είναι το «παρατσούκλι» του στο facebook, μας απέστειλε την εμπειρία του που ομολογουμένως είναι εντυπωσιακή και δείχνει τη νοοτροπία των Ελλήνων, όταν αυτοί συναντιούνται στο εξωτερικό…

Ο σωσίας λοιπόν του διεθνή επιθετικού (σ.σ. πράγματι μοιάζει σε κοψιά και μαλλί με τον Σαμαρά), έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του ερασιτεχνικά, μέχρι που τον… πέτυχαν οπαδοί των Ρέιντζερς κι άρχισαν να τον βρίζουν, πιστεύοντας πως είναι ο ίδιος ο Σαμαράς!

Τον αποκάλεσαν «βρωμιάρη», «μαλλιά», «χίπι» και για το… καλό του πήραν και την μπάλα, έτσι για να `χουν να λένε πως πήραν την μπάλα του «αιωνίου» αντιπάλου που αγωνίζεται στη Σέλτικ. Η μπάλα δεν επεστράφη ποτέ, έμεινε στα χέρια των Ρέιντζερς και ο φίλος μας επέστρεψε άπραγος στο σπίτι του, έχοντας χάσει την μπαλίτσα κι έχοντας ακούσει και το… ξεφωνητό για λογαριασμό άλλου…

Η δικαίωσή του όμως, σύμφωνα με τα όσα καταγράφει ο ίδιος, ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν αποφάσισε να κάνει βολτούλα στην πόλη. Μπροστά του λοιπόν είδε τον… σωσία του, τον ίδιο τον Γιώργο Σαμαρά και αμέσως έσπευσε να του μιλήσει και βεβαίως να του πει την ιστορία του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής όχι μόνο τον άκουσε, όχι μόνο παρακολούθησε με τεράστιο ενδιαφέρον την ιστορία, αλλά στο τέλος της κουβέντας έβγαλε και 100 λίρες από την τσέπη του και τα έδωσε στον συμπατριώτη του για να αγοράσει καινούρια μπάλα!!!

«Απίστευτος άνθρωπος» καταλήγει το e-mail του φίλου από την Σκωτία, αναφερόμενος στον Σαμαρά, δηλώνοντας έκπληκτος από τη στάση του. Σίγουρα μετά από αυτό, ακόμη κι αν δεν ήταν με την Σέλτικ, τώρα σίγουρα θα έγινε…

Είναι όμως αλήθεια; Τι λέει ο D.J Snafu;

-Φίλε…τσιμπάει, τσιμπάει;
-Μπααα… μόνο κάτι μικρά!

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε