ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α! ΙΕΡΕΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!

0

Αν και η ιστορία είναι πραγματική, οποιαδήποτε αναφορά περί θαύματος, ιερέα αγγέλου και εξαφανίσεως του ιερέα είναι μια μπούρδα που κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν.
Μπορεί να δηλώνω αγνωστικιστής, αλλά όπως έχω ξαναπεί,  όλα αυτά τα ψευτοθαύματα, μόνο κακό κάνουν στην εκκλησία και γενικότερα, στη πίστη για το θεό. Διαβάζουμε στην ιστορία του θαύματος…

Το κανάλι KHQA-TV αναφέρει μια ιστορία που φαίνεται σχεδόν απίστευτη.

Όταν ο 26χρονος Aaron Smith, χτύπησε με την 19χρονη Katie Lentz, σε μια μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων το πρωί της Κυριακής, οι αρχές ισχυρίζονται ότι άρχισε μια μακρά διαδικασία διάσωσης. Μετά από 60 λεπτά προσπάθειας να βγάλουν την Lentz έξω από το όχημα (η οποία είχε σφηνώσει μεταξύ του τιμονιού και του καθίσματος), τα συνεργεία διάσωσης, κατόπιν αιτήματος της Lentz, άρχισαν να προσεύχονται δυνατά για την παγιδευμένη γυναίκα.

Και τότε είναι, που ένας ιερέας μυστήριο φέρεται να εμφανίστηκε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήρθε από το πουθενά και έφερε μια έντονη ηρεμία στην όλη κατάσταση.
«Ήρθε και πλησίασε την ασθενή, και έφερε μια προσευχή», δήλωσε στο KHQA-TV ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του New London, Raymond Reed.
«Ήταν ένας ιερέας που είχε λάδι χρίσματος μαζί του. Μια αίσθηση ηρεμίας ήρθε από πάνω της, και σε εμάς επίσης. «
Λαμβάνοντας υπόψη πόσο πολλοί άνθρωποι ήταν στη σκηνή και συμμετείχαν ιδίοις όμμασι στην εμφάνιση του μυστηριώδη ιερέα, η ιστορία γίνεται συναρπαστική.
«Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πώς ειπώθηκε, αλλά εγώ και ένας άλλος πυροσβέστης, απλά ακούσαμε καλά ότι θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, ότι τα εργαλεία μας τώρα θα λειτουργήσουν και ότι θα την βγάλουμε από το όχημα,» πρόσθεσε ο πυροσβέστης.
Τώρα εδώ είναι όπου τα πράγματα γίνονται περίεργα. Μόλις εμφανίστηκε μια άλλη πυροσβεστική, η διάσωση προχώρησε εύκολα και τα εργαλεία δούλεψαν, όπως είχε υποσχεθεί. Αλλά όταν σχεδόν μια ντουζίνα πυροσβέστες γύρισαν να ευχαριστήσουν τον ιερέα, αυτός είχε φύγει. Ο δρόμος ήταν άδειος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο δρόμος είχε αποκλειστεί από το ένα τέταρτο του μιλίου κατά τη διάρκεια της διάσωσης και ότι δεν υπήρχε αυτοκίνητο γύρω από την σκηνή που έλαβε χώρα το ατύχημα, το σενάριο φαίνεται λίγο παράξενο.
Οι φίλοι και η οικογένειά της Lentz θέλουν να ευχαριστήσουν τον ιερέα, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί πουθενά.
«Από πού ήρθε αυτός ο τύπος;» ρωτάει ο Travis Wiseman. «Ψάχνουμε για τον ιερέα και μέχρι σήμερα, κανείς δεν τον έχει δει. Είτε ήταν ένας ιερέας σαν άγγελος είτε ένας πραγματικός άγγελος, ήταν ένας άγγελος για όλους εκείνους και την Katie. «
Ο Smith θεωρήθηκε από τις αρχές ο υπαίτιος του τροχαίου ατυχήματος. Και η αναζήτηση για τον ιερέα συνεχίζεται.

 
Την πραγματική ιστορία ανακάλυψε το φιλικό ιστολόγιο ΚΡΥΠΤΕΙΑ και αναπαράγουμε.

Πριν λίγες μέρες (ΑΥΓ 2013) κυκλοφόρησε σε πολλά μπλογκς η είδηση για ένα θαύμα,έναν ιερέα-άγγελο που εμφανίστηκε στο τόπο ενός δυστυχήματος όπου και τα συνεργεία διάσωσης αγωνίζονταν να απεγκλωβίσουν μια κοπέλα 19 χρονών από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της.

Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα πήρε διαστάσεις και διογκώθηκε καθώς τέτοια θέματα πουλάνε,εμπόριο τα πάντα,εμπόριο και η πίστη.Η τρίχα έγινε τριχιά μόνο και μόνο να μας πείσουν ότι πρόκειται περί θαύματος.
Ας δούμε όμως τι έγινε,όπως είπαμε τα συνεργεία διάσωσης καθυστερούσαν να απεγκλωβίσουν την 19χρονη Kate και ο κίνδυνος για την ζωή της ήταν άμεσος,η 19χρονη βλέποντας τα συνεργεία να καθυστερούν ζήτησε από τους διασώστες ένα λεπτό για να προσευχηθεί,αρκετά μέτρα μακρύτερα βρισκόταν ένας ιερέας ο οποίος βλέποντας την σκηνή προσφέρθηκε να βοηθήσει και προσευχήθηκε μαζί με την 19χρονη,την ίδια στιγμή έφτασε στο τόπο του δυστυχήματος και ένα άλλο πυροσβεστικό όχημα το οποίο το είχαν καλέσει σε βοήθεια με περισσότερα εργαλεία και έτσι η 19χρονη απεγκλωβίστηκε.
Το άρθρο λέει ότι ο ιερέας-άγγελος αμέσως μετά εξαφανίστηκε και κανείς δεν τον ξαναείδε,η αλήθεια είναι ότι ο ιερέας τελικά αναγνωρίστηκε ήταν ο αιδεσιμότατος Patrick Dowling ιρλανδικής καταγωγής,ο αιδεσιμότατος δεν έκανε κάτι παραπάνω από αυτά που τα καθήκοντα του τον προστάζουν,προσευχήθηκε και άλειψε με λάδι την 19χρονη που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο,μετά απομακρύνθηκε από τον τόπο του ατυχήματος.
Ο ίδιος ο αιδεσιμότατος ήταν σαφέστατος και δήλωσε ότι ουδέποτε είπε πως τα μηχανήματα των συνεργείων θα λειτουργήσουν με την Θεία Χάρη και θα την απεγκλωβίσουν αμέσως σχεδόν με έναν μαγικό τρόπο,αυτό ήταν καθαρά ανθρώπινη υπόθεση και προσπάθειας των συνεργείων διάσωσης.
Ο αιδεσιμότατος επισκέφθηκε μάλιστα και την 19χρονη Kate στο νοσοκομείο,ίσως στα μάτια της να φαντάζει σαν άγγελος αλλά την δουλειά την έκαναν άλλοι οι οποίοι μπροστά στο δήθεν θαύμα περνάνε σε δεύτερη μοίρα,τα εύσημα λοιπόν στους διασώστες,αυτοί ήταν οι πραγματικοί άγγελοι της 19χρονης Kate..
Κάτι τέτοιες περιπτώσεις της καπηλεύονται για να δείξουν ότι πρόκειται για θαύμα,παραβλέποντας ότι τα συνεργεία διάσωσης δούλευαν επί μία ώρα και έδιναν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν την 19χρονη,ευτυχώς για την κοπέλα όλα πήγαν καλά και σώθηκε,δεν γλίτωσε όμως τα πολλαπλά κατάγματα,ο ιερέας έκανε απλά την δουλειά του και ενδιαφέρθηκε για τον συνάνθρωπο.Απλά προσευχήθηκε και όπως φαίνεται και ο ίδιος δεν κάνει δηλώσεις περί θαύματος.
Η απορία όμως είναι άλλη,αν τελικά δεν τα κατάφερνε η 19χρονη ποιος θα έφταιγε,ο Θεός ή οι διασώστες;;


Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε