Ποιοι είμαστε
Αρχική Συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς. HOAXHOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς. HOAX

15 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Τελικά το συγκεκριμένο ατύχημα θα μας κυνηγάει για πολύ ακόμα. Αφού δεν το κατέρριψαν οι Κινέζοι, (Απολαύστε ΕΔΩ) κάτι άλλο θα έπρεπε να βρούμε.

Τώρα είναι ένα ψεκαστικό που αποδεδειγμένα μετέφερε χημικά και συνετρίβει στην Αμερική. Οι αποδείξεις πολλές και σπαρταριστές. Δεν κάηκε στα φτερά. Δημιούργησε μια λίμνη με χημικά. Αυτά τα χημικά δεν κάηκαν. Η λίμνη έχει ασημί χρώμα. Έχει το γράμμα Ωωωω!!! στην ουρά και το πιο βασικό από όλα, ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ. Ναι… αυτός με την μαγνητική καταιγίδα, που τον είχε πάρει στο ψιλό όλος ο επιστημονικός κόσμος της Ελλάδας, για αυτή.

Ωωωω ναι… αυτές είναι οι αποδείξεις που θα μας απασχολήσουν σήμερα. Όμως τι πραγματικά συνέβη; Αν διάβασες προσεκτικά τη μούφα με την κατάρριψη του ψεκαστικού στην Κίνα, τότε ήδη θα ξέρεις τι συνέβη. Αλλά για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ιστορία θα τα ξαναγράψω, αυτή τη φορά πιο αναλυτικά.

Το Boeing 707 του συγκεκριμένου ατυχήματος είναι ένα ιπτάμενο τάνκερ της εταιρίας OMEGA AERIAL REFUELING SERVICES (Δείτε τη σελίδα της ΕΔΩ) και μαντέψτε ποιο γράμμα έχει για σήμα. (ΩΩΩΩ!!! ΝΑΙ, η εταιρία έχει για σήμα το γράμμα ΩΜΕΓΑ). Τα ιπτάμενα τάνκερ είναι τροποποιημένα αεροσκάφη για να μεταφέρουν καύσιμα και ανεφοδιάζουν άλλα αεροπλάνα στον αέρα, ώστε τα δεύτερα να ολοκληρώσουν την αποστολή τους χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψουν στη βάση τους για ανεφοδιασμό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΠΛΟΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΚΑ

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε μια αποτυχημένη απογείωση, βγήκε από τον διάδρομο και συνετρίβη σε ένα βάλτο που ήταν δίπλα. Δείτε το βάλτο με τις λιμνούλες που υπάρχει τριγύρω από το διάδρομο.Προσέξτε και το χρώμα που έχουν οι λιμνούλες έχει σημασία.

 
 
 

Το πλήρωμα του, τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και κατάφεραν να απομακρυνθούν πριν η φωτιά καταστρέψει το ιπτάμενο τάνκερ. Φυσικά πυροσβεστικά συνεργεία, έτρεξαν στο σημείο του ατυχήματος και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά ρίχνοντας ειδικό υγρό και αφρό, όπως γίνεται με κάθε φωτιά σε υγρά καύσιμα. Και πάλι προσέξτε τις εικόνες παρακάτω.

 
 

Και για να μην βάζω μόνο εικόνες δείτε και ένα βίντεο.

Και για να είναι άξιος ο μισθός μου, πάρτε και την έκθεση ατυχήματος. ΕΔΩ

Και τώρα κυρίες και κύριοι… αφού μάθαμε για τα ιπτάμενα τάνκερ την εταιρία OMEGA και το τι έγινε στο ατύχημα… πάμε να αναλύσουμε το δημοσίευμα, να δούμε τα δυνατά του σημεία και να σχολιάσουμε την “είδηση” Δέστε τις ζώνες σας βάλτε τις μάσκες σας… Απογειωνόμαστε.

 
 

Συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς! (REPOSTED)

Το ατύχημα συνέβει το Μάϊο του 2011 στη ναυτική βάση των ΗΠΑ στο Point Mugu στην Santa Monica της Καλιφόρνια. Κατά την απογείωση του αεροπλάνου Boeing 707 της…
Μέχρι εδώ συμφωνούμε…
Omega Airlines – συνεργάζεται και επισήμως με τον στρατό – από τη ναυτική βάση συμβαίνει ένα τρομερό ατύχημα. Ο πιλότος χάνει τον έλεγχο, το αεροπλάνο γλιστράει εκτός του αεροδιαδρόμου και συντρίβεται. Ένα ακόμη αεροπορικό ατύχημα; Όχι ακριβώς!
Σωστά… ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Ποιά Omega Airlines; Αυτή ΕΔΩ ή την Ελληνική;  ΕΔΩ. Είδες ένα ΩΜΕΓΑ στην ουρά βρε Μπουρδοlines και την ονόμασες Omega Airlines…  Καλά που δεν μας είπες ότι τους ψεκασμούς τους κάνουν Έλληνες. Όπαααα…. βρε λες;

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι τραβηγμένες την επόμενη ημέρα του ατυχήματος, Πέμπτη 19 Μαΐου, και απεικονίζουν το αεροπλάνο σε μία λίμνη που θυμίζει λιωμένο αλουμίνιο. Προσέξτε δεν κάηκε στα φτερά όπου είναι οι κινητήρες αλλά στην άτρακτο.

Σου θυμίζει λιωμένο αλουμίνιο; Εμένα μου θυμίζει λιωμένα μυαλά. Πρόσεξα ότι δεν κάηκε στα φτερά… εσύ πρόσεξες ότι είναι ιπτάμενο τάνκερ; Που θα έχει το φορτίο του; Στα φτερά;
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στο αεροπλάνο επέβαιναν τρία άτομα που «τραυματίστηκαν ελαφρά», αλλά κανένας δεν ξέρει ποιοι ήταν και κανένας δεν τους έχει δει να μιλάνε για το ατύχημα. Επίσης λένε ότι ήταν ένα μεταφορικό (cargo) αεροπλάνο που μετέφερε «καύσιμα αεροπλάνων».
Κανείς δεν τους ξέρει και κανείς δεν τους είδε. Ούτε την έκθεση ατυχήματος την είδε κανένας, που περιγράφει τα πάντα. Ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι ήταν cargo; Τα τάνκερ κάνουν ιπτάμενους ανεφοδιασμούς και όχι μεταφορές καυσίμων με μπιτόνια.
Αν όμως μετέφερε πράγματι απλώς καύσιμα γιατί η «λίμνη» γύρω από το αεροπλάνο δεν πήρε φωτιά; Και αν ήταν όντως καύσιμα αεροπλάνου γιατί αυτή η ασημένια κηλίδα;
Τι να σου απαντήσω τώρα; Ότι το νερό και η λάσπη δεν είναι εύφλεκτα; Γιατί κλάνει το γατί… για πες μου; Βλέπεις καμιά ασημένια κηλίδα; Γιατί εγώ βλέπω ένα βούρκο λάσπης όμοιο με τον άλλο βούρκο που είναι πιο κάτω, μετά το κανάλι και το δρόμο. (Δείτε την παρακάτω φωτογραφία) Αλλά για να σου κάνω τη χάρη, να δεχτώ ότι το χρώμα του βούρκου είναι περίεργο. Ξέρεις πόσα υδραυλικά συστήματα έχει ένα αεροσκάφος; Να αναφερθώ στον αφρό και τα χημικά που έριξαν για να σβήσουν τη φωτιά; Εδώ ένα τρακάρισμα με αυτοκίνητο γίνεται, και γεμίζει ο δρόμος με λάδια.
Όταν αποκλείσεις όλες τις πιθανές λύσεις μένει μόνο μια, η απίθανη: Το αεροπλάνο συμμετείχε – είτε απευθείας είτε προμηθεύοντας στον αέρα τα ασημένια ψεκαστικά αεροπλάνα που βλέπουμε συχνά πυκνά και στον ελληνικό ουρανό – σε αεροψεκασμούς! 
Εδώ βγάλαμε δυο λαβράκια. 1ο ότι τα αεροσκάφη που ψεκάζουν είναι ασημένια… ίσως από το πολύ ψέκασμα με αλουμίνιο και 2ο διαβάζουμε για πρώτη φορά, ότι υπάρχουν εκτός από τα ψεκαστικά και κάποια άλλα που προμηθεύουν στον αέρα τα πρώτα. Ούτε την ορολογία ιπτάμενο τάνκερ δεν ξέρεις και έβγαλες συμπέρασμα.
Τα μεταλλικά στοιχεία των «χημικών ουρών» (chemtrails), άλλωστε, δεν είναι παρά ενώσεις Αλουμινίου και Βαρίου. Όπως δηλαδή αυτή η ασημένια κηλίδα γύρω από το διαλυμένο αεροσκάφος της Omega Airlines.
Να σε ενημερώσω πολυψεκασμένε, ότι εκτός από το αλουμίνιο και το βάριο, σύμφωνα με τον Κασνέση που δηλώνει πιλότος (εγώ είμαι ο hulk) σε συνέντευξη στο kontra channel, μας ψεκάζουν εκτός το βάριο, βενζόλιο, νιτροζαμίνες, νικέλιο, φορμαιλαίδη (ναι σωστά το έγραψα, φορμαιλαίδη) αρσενικό, υδροκυάνιο, απεμπλουτισμένο ουράνιο (ναι, ναι) και υδράργυρο. Ξέχασε το αλουμίνιο αλλά δεν πειράζει, μας είπε τόσα άλλα. Απολαύστε τον ΕΔΩ να περιγράφει τα συστατικά στο 2:45. Με τον απίστευτο Κασνέση θα ασχοληθούμε σε μελλοντική ανάρτηση. Ας επιστρέψουμε στη λίμνη. Τι σου είναι ο επαγγελματίας… από μία φωτογραφία κατάφερε και έκανε χημική ανάλυση, και αποφάνθηκε ότι αυτή η ασημένια κηλίδα είναι αλουμίνιο και βάριο.
Προσέξτε επίσης το “Ω” στην ουρά του. Θεωρείται το σύμβολο της καταστροφής…
Εντάξει παιδιά τον παρεξήγησα τον αρθρογράφο και ζητώ συγνώμη. Πλάκα κάνει στους… δεν εξηγείται διαφορετικά. Αλλά εδώ μας καταρρίπτει ένα άλλο στοιχείο. Τα αεροπλάνα που ψεκάζουν δεν έχουν διακριτικά. Έτσι δε λένε ή κάνω λάθος;

Ο Δρ. Νίκος Κατσαρός αποκαλύπτει

Ενας διακεκριμένος ειδικός επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, συνεργάτης στο «Δημόκριτο» τέσσερις φορές πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μιλώντας στον συνεργάτη μας Κώστα Παπαπαναγιώτου για το αεροπλάνο με ψεκαστικά που κατέπεσε στις ΗΠΑ,
(πρωτοσέλιδο θέμα της «Ε.Ω.») http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/05/1307.pdf), τόνισε τα ακόλουθα:

«Η «Ελεύθερη Ωρα» συνεχίζει τις πολύ σημαντικές, τις κυριολεκτικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις της για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστανται.
Ποια εφημερίδα είπε; την Ελευθερη ώρα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. Εεεπ… να και τα άγνωστα χωρίς διακριτικά αεροπλάνα. Δε τα λέω εγώ.

Και είναι πολύ αποκαλυπτική η πρόσφατη συντριβή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των ΗΠΑ, στο Point Mugu της Santa Monica, που αναμφισβήτητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία είναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους. Αναμφισβήτητα δεν ξέρουμε τι σύσταση των χημικών αλλά γνωρίζουμε όλα τα άλλα. Σε ποια χώρα να μεταναστεύσω;

Το ότι δίπλα στο καταστραφέν αεροσκάφος, που κατά την απογείωσή του γλίστρησε εκτός του αεροδιαδρόμου και πήρε φωτιά, σχηματίστηκε μια «λίμνη» που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε (άρα δεν περιείχε καύσιμα του φλεγόμενου αεροπλάνου), επιβεβαιώνει, ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, όπως ήδη ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.
Ο βούρκος υπήρχε από πριν, όπως και ο παραδίπλα βούρκος μετά το κανάλι.

Αλλά ποιοι κρύβονται πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται τόσο συχνά και στην χώρα μας; Ασφαλώς κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες που πρέπει να στιγματισθούν. Και αυτό ακριβώς κάνει η θαρραλέα και μαχητική εφημερίδα σας, που φωτίζει το σκοτάδι της άγνοιας των πολλών, αποκαλύπτοντας την επικίνδυνη εναέρια δράση όσων έχουν σαν στόχο τους τον ελληνικό λαό και όχι μόνο…
Η ποιά; και τι κάνει αυτή η εφημερίδα; που έχει και το σύμβολο της καταστροφής στο όνομά της.

Βεβαίως, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν αμερικανικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που να θεμελιώνουν απόλυτα ότι πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς κρύβονται οι Αμερικανοί. Θα αναφέρω, όμως, ότι οι ΗΠΑ έχουν συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό τους για την κλιματική αλλαγή 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια και δεν αποκλείεται ένα ποσό από αυτά να διατίθεται για τους συγκεκριμένους αεροψεκασμούς με αεροπλάνα τους.
Το αεροσκάφος αναμφισβήτητα, μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς και ήταν αμερικάνικο αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να θεμελιώνουν απόλυτα ότι πίσω από τους αεροψεκασμούς κρύβονται οι Αμερικανοί. Τι δεν καταλαβαίνεις; Το λέει καθαρά ο επιστήμονας. Εεεε ναι… μη μας τραβήξουν και καμία μήνυση από το αμερικάνικο προξενείο και τρέχουμε.

Και θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω, ότι καθήκον όλων μας είναι να αντιδράσουμε, ενημερώνοντας τους πάντες για την απειλή των χημικών αεροψεκασμών από αεροπλάνα άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης και να ζητήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς, πρωταρχικά δε από την Ευρωπαϊκή Ενωση και ερευνήσουν το όλο θέμα, αποκαλύπτοντας υπεύθυνα ποιοι είναι αυτοί που μας ψεκάζουν με χημικά και γιατί».
Το ότι μας ψεκάζουν είναι σίγουρο. Ιδικά, μετά από αυτό το ντοκουμέντο είμαστε σίγουροι, απλά δεν ξέρουμε ποιοι, γιατί και με τι μας ψεκάζουν. Τι δεν καταλαβαίνεις φίλε αναγνώστη; Τρίχες και μάλιστα ΚΑΤΣΑΡΕΣ.

Πηγή του άρθρου; Τα νυχτοπούλια Σα πουλιά που είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν από αεροψεκασμούς.

Άντε τώρα τρέξτε να το μαζέψετε.
Μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας παίρνουν στα σοβαρά… και σας ενοχλεί που σας ειρωνεύονται!

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.