Δυο οπαδοί των αεροψεκασμών μας εξηγούν τι ακριβός είναι, σε εκπομπή του Kontra channel.

7
Καταγραφή244
Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε τον κύριο Δημήτρη Ρούσος, υπεύθυνο εναέριας κυκλοφορίας, του διεθνή αερολιμένα της Κέρκυρας, να μας εξηγεί ότι οι αεροψεκασμοί είναι ένας μύθος. Δείτε το ΕΔΩΣε αυτή την ανάρτηση θα δείξουμε τους ισχυρισμούς δυο οπαδών της θεωρίας των αεροψεκασμών. Να μην λένε ότι αναρτούμε μόνο τη μία πλευρά. Ας τους ακούσουμε με προσοχή.

Εντύπωση μας έκανε, εκτός από τα Morgellons στο 16ο λεπτό, η τηλεφωνική παρέμβαση κάποιου που ισχυρίζεται ότι είναι μηχανικός αεροσκαφών, στο 29ο λεπτό και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει τρομερό χιούμορ.

Ακόμη μας εντυπωσίασε η πρωτοποριακή μέθοδος άμυνας με το ξύδι, στο 58 λεπτό. Αυτό δεν το γνωρίζαμε και δίνουμε υπόσχεση ότι θα το ερευνήσουμε. Μάλιστα θα το προχωρήσουμε και ένα βήμα παραπάνω και στα πειράματά μας θα χρησιμοποιήσουμε σκορδοστούμπι, γιατί αν το ξύδι είναι η άμυνα για τους αεροψεκασμούς τότε το ξίδι σε συνδυασμό με το σκόρδο, ίσος να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Θα το δείξουν τα επιστημονικά πειράματα…

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε