ΠΛΟΙΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

3
Ακόμη μια τρομερή είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου στις τελευταίες μέρες. Ένα πλοίο καρφώνεται στη στεριά στη Τουρκία και το βλέπουμε σε βίντεο.

Μόνο που το πλοίο δεν είναι στη Τουρκία, αλλά στο Πακιστάν. Το πλοίο πάει για διάλυση – ανακύκλωση και με αυτό τον τρόπο το βγάζουν στη στεριά. Ούτε λιμάνια, ούτε πανικός, ούτε ατύχημα. Δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν την εξήγηση στο βίντεο. Δείτε ΕΔΩ

Το θέμα ξεκίνησε από το Ποντίκι στις 23 Ιαν, και μιλάει για Λιμάνι στην Τουρκία και τον πανικό που προκάλεσε. Δείτε την είδηση ΕΔΩ

Στη στεριά «καρφώθηκε» πλοίο που έμπαινε σε λιμάνι της Τουρκίας


Ο πλοίαρχος δεν κατάφερε να το δέσει, με αποτέλεσμα το πλοίο να σφηνωθεί ανάμεσα σε δυο πλοία όπως φαίνεται στο βίντεο και να περάσει στη στεριά, προκαλώντας πανικό.

Και ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε