Το αυτοκίνητο φάντασμα που εμφανίζεται από το πουθενά! – VIDEO

1

Εκεί που πας κανονικά στην πορεία σου, εμφανίζετε ένα αυτοκίνητο μπροστά σου από το πουθενά και το ελληνικό ίντερνετ παίρνει φωτιά. Πού; Πως; Πότε; Έχει ασφάλεια; Πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας;

Πιστεύω πως όλοι το έχετε δει, γιατί έγινε ένας μικρός χαμός από κοινοποιήσεις και αναπαραγωγές. Αλλά αν δε το είδατε… δείτε το.

Υπάρχει εξήγηση και τη βρήκαμε στο antichainletter που το ερεύνησε.

———————————–

Φυσικά και δεν υπάρχουν. Απλά μια σύμπτωση. Ας διαβάσουμε όμως τον ισχυρισμό
Στην αρχή υποθέτεις ότι είναι ακόμη ένα από τα άπειρα βίντεο που υπάρχουν στο internet με κάμερες σε αυτοκίνητο στη Ρωσία που καταγράφουν ένα ατύχημα.
Ομως αυτό το βίντεο είναι πραγματικά ανεξήγητο! Όσες φορές και να το είδαμε δεν μπορέσαμε να εξηγήσουμε από που έρχεται το αυτοκίνητο το οποίο τελικά προκαλεί και το ατύχημα. Μήπως μπορείς εσύ;

Προσπάθειες απομυθοποίησης έγιναν από το buzzfeed, το reggedit κι άλλα site.

H εξήγηση για μένα είναι απλή : Το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο της κάμερας, αλλά καλύπτεται η εμφάνισή του συμπτωματικά καθ όλη τη διαδρομή από το προπορευόμενο όχημα .
Η προσπάθεια για να το κατανοήσουμε είναι να ψάξουμε στοιχεία σχετικά με τα φώτα κι αν διακρίνονται οι αντανακλάσεις τους στο δρόμο.
πιο καθαρά
το περίγραμμα

ή στο κάτω σημείο
Δείτε σχηματικά την κατεύθυνση του άλλου αυτοκινήτου
Μια που όπως θα δείτε τα άλλα αυτοκίνητα που φαίνονται στο φανάρι δεν μετακινούνται αυτός θα πέρασε με κόκκινο από την κενή λωρίδα δίπλα στο τρόλεϊ
δείτε τις αντανακλάσεις
θέμα οπτικής γωνία επομένως όπως και το παρακάτω
Από που ήρθε ο διαιτητής?? (λέτε να είναι ο οδηγός του “φαντάσματος”?)
ανάλογο και το παρακάτω βίντεο…

…και η εξήγηση, ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: antichainletter.wordpress.com

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε