Καταρρίπτεται.Είμαι όμορφη,25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό…….

1
Γυρνάει σε όλο το διαδίκτυο με τη δοκιμασμένη μέθοδο του copy paste και είναι για να γελάς με τα σχόλια των αναγνωστών οι οποίοι παραδόξως στο διαδίκτυο ξεχειλίζουν από τιμιότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα ασχέτως αν και στις μέρες μας ακόμα η προίκα καλά κρατεί…

Τίτλος του άρθρου…

Είμαι όμορφη,25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό.……

ΑΠΙΘΑΝΟ: 25χρονη έβαλε αγγελία, ψάχνοντας πλούσιο άνδρα και πήρε αποστομωτική απάντηση

Η φωτογραφία που συνοδεύει το σύνολο των άρθρων που κυκλοφορούν είναι η παρακάτω και μακάρι να ήμουν πλούσιος……

Ας δούμε τι γράφει το εν λόγο άρθρο,αντιγράφω από το Star.gr το οποίο αποκαλύπτει μεν το όνομα της κοπέλας αλλά δεν μας λέει την ιδιότητα της,τα υπόλοιπα δεν αναφέρουν καν το όνομα της.
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=221148&artTitle=apithano_25chroni_evale_angelia_psachnontas_plousio_andra_kai_pire_apostomotiki_apantisi 

Η Chandler Lass είναι blogger και έχει αποκτήσει πάρα πολλούς φανατικούς αναγνώστες. Στόχος της ζωής της είναι να βρει έναν πλούσιο άνδρα για να τον παντρευτεί και να λύσει το πρόβλημα της ζωής της.

Μάλιστα για να το πετύχει αυτό ανάρτησε σε ένα φόρουμ την συγκεκριμένη αγγελία:

«Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στυλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ίσως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1 εκ. δολαρίων, θεωρείται ως μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη.

Η απαίτησή μου δεν είναι υψηλή. Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια; Και αν είστε όλοι παντρεμένοι, θέλω να σας ρωτήσω: Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ έναν πλούσιο σαν εσάς;

Ανάμεσα στους άνδρες με τους οποίους έχω βγει ραντεβού στο παρελθόν, ο πιο πλούσιος έβγαζε 250.000 δολάρια το χρόνο και αυτό είναι το χαμηλότερο όριό μου. Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε μια καλή περιοχή, το εισόδημα αυτό δεν είναι αρκετό.

Έτσι απευθύνω σε εσάς ορισμένες ταπεινές ερωτήσεις:

Πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες; (Παρακαλείσθε να αναφέρετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μπαρ, εστιατορίων, γυμναστηρίων).
Σε ποια ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να στοχεύω;
Γιατί οι περισσότερες γυναίκες πλουσίων ανδρών είναι μέτριες εμφανισιακά; Γνώρισα μερικά κορίτσια που δεν έχουν την εμφάνιση και δεν έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο παντρεύτηκαν πλούσιους άνδρες.
Πώς αποφασίζετε ποια μπορεί να γίνει γυναίκα σας, και ποια μπορεί να γίνει μόνο φίλη σας; (Ο στόχος μου τώρα είναι να παντρευτώ).
(υπογραφή) Όμορφη».

Και ναι… ο πλούσιος γαμπρός βρέθηκε, αλλά της έριξε μια καυτή χυλόπιτα, κάνοντάς την ρεζίλι στους άλλους χρήστες του φόρουμ, αφήνοντάς την με το στόμα ανοιχτό.

Ιδού λοιπόν τι της απάντησε:

«Αγαπητή κυρία Όμορφη,

Διάβασα την επιστολή σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω που έχουν παρόμοιες απορίες με τη δική σας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να αναλύσω την κατάστασή σας ως επαγγελματίας επενδυτής.

Το ετήσιο εισόδημά μου είναι πάνω από 500.000 δολάρια και ικανοποιεί τις ανάγκες σας, έτσι πιστεύω ότι δεν χάνω τον χρόνο μου εδώ.

Ως άνθρωπος των επιχειρήσεων, θα ήταν κακή απόφαση να σας παντρευτώ. Η εξήγηση είναι πολύ απλή, οπότε επιτρέψτε μου να την αναλύσω.

Βάλτε στην άκρη τις λεπτομέρειες, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι μια ανταλλαγή «ομορφιάς» και «χρήματος»: Το πρόσωπο Α παρέχει την ομορφιά και το Β πληρώνει γι ‘αυτήν, τόσο απλά.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ. Η ομορφιά σας θα εξασθενίσει κάποτε, ενώ τα χρήματα μου δεν θα εξαφανιστούν (τουλάχιστον όχι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο). Λογικά το εισόδημά μου θα αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο, αλλά εσείς δεν θα είστε πιο όμορφη καθώς τα χρόνια θα περνούν.

Ως εκ τούτου, από την άποψη των οικονομικών, εγώ είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο που η αξία του θα αυξάνεται, ενώ η δική σας αξία θα φθίνει. Αν η ομορφιά είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο σας, η αξία σας θα είναι πολύ χειρότερη μετά από 10 χρόνια.

Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στην Wall Street, σε κάθε διαπραγμάτευση υπάρχει και η εμπορική αξία. Αν η εμπορική αξία ενός περιουσιακού στοιχείου δεν είναι καλή ιδέα να το κρατήσει κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και με το γάμο που θέλετε να κάνετε.

Καθένας με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος. Θα βγαίναμε μαζί σας αλλά δεν θα σας παντρευόμασταν. Θα σας συμβούλευα να εγκαταλείψετε την αναζήτηση στοιχείων και συμβουλών για να παντρευτείτε πλούσιο άνδρα. Και στην τελική, θα μπορούσατε να γίνετε εσείς η ίδια το άτομο που κερδίζει τα 500.000 δολάρια το χρόνο. Είναι πιο πιθανό από το να βρείτε έναν ηλίθιο πλούσιο.

Εύχομαι αυτό να σας βοηθήσει
Δ/νων Σύμβουλος της J. Ρ. Morgan»


                      …………………………………………………………………

Αυτά γράφουν και πάνω κάτω όλα τα ιστολόγια που έκαναν μια απλή αντιγραφή του άρθρου,το κοινό θα ήταν σίγουρο,»καμένοι» που για όλα τους φταίνε οι γυναίκες (φίλε μου που το πόσταρες και στο facebook με καυστικά σχόλια,για εσένα χτυπάει η καμπάνα) αλλά και δήθεν ηθικολόγοι αναγνώστες και αναγνώστριες που ξεσπαθώνουν με καμάρι και σαν πρώτα αντρειωμένοι…

Αλλά και αυτός ο εν λόγο Διευθύνων Σύμβουλος τι απάντηση έδωσε ο μάγκας;Την αποστόμωσε μιλάμε,έλα όμως που σε 10 χρόνια η κοπέλα θα είναι μια πολύ δυνατή 35άρα και αυτόν δεν θα τον σώζουν ούτε τα βιάγκρα.

Τέλος πάντων ας μην επεκταθώ άλλο,πάμε στην ουσία…

Σε ποιο φόρουμ ακριβώς η Chandler Lass έγραψε όλα τα παραπάνω;Προφανώς δεν αναρωτήθηκαν όσοι ξεσπάθωσαν εναντίον της.

Η εν λόγο κοπέλα δεν είναι blogger αλλά μία μουσική παραγωγός και σκηνοθέτης και δεν έχει ανάγκη από κανέναν πλούσιο,δείτε την σελίδα της http://chandler-lass.com/
είναι μάλιστα πολλά υποσχόμενη και με αρκετές γνωστές εταιρίες-πελάτες της στην ατζέντα της http://chandler-lass.com/clients/

Τη φωτογραφία της δείτε τη στο παρακάτω σύνδεσμο και προφανώς είναι κλεμμένη από εκεί.
http://weheartit.com/lacette

Πάμε όμως στο κείμενο της ανάρτησης το οποίο είναι μία απάτη,hoax όπως θέλετε πείτε το,στη ταμπέλα θα κολλήσουμε;Είχε κυκλοφορήσει το 2007 μέσω email και είναι ακριβώς το ίδιο,δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο στο γνωστό snopes.com το οποίο συλλέγει εδώ και πολλά χρόνια τέτοιου είδους απάτες.
http://www.snopes.com/love/dating/golddigger.asp

Πάντως για τις γυναίκες οι οποίες θεωρούν εαυτόν εμπόρευμα,υπάρχουν και τέτοιες,δεν θα σας κρίνω όμως εγώ για αυτό καθώς δεν με αφορά η προσωπική ζωή κανενός,απλώς θέλω να σας βοηθήσω για να ξέρετε που να ψάχνεστε,σίγουρα όχι στα φόρουμ,υπάρχουν ειδικοί για αυτό όπως το seekingmillionaire.com

Καλή επιτυχία..

ΚΡΥΠΤΕΙΑ (Δίχως ευρώ στη τσέπη)