Καταρρίπτεται.Ντοκουμέντο-αποκάλυψη:Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

13

Κυκλοφορεί μια είδηση που ισχυρίζεται ότι φανερώνει ένα έγγραφο για το ότι το AIDS είναι ένας τεχνητά κατασκευασμένος ιός εργαστηρίου με λόγο να γίνεται από συνωμοσιολογικής πλευράς για το ότι δημιουργήθηκε για την μείωση του πληθυσμού..

Ψάξτε την είδηση με τίτλο

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη:Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Ας δούμε την αλήθεια για το έγγραφο αυτό..

Το έγγραφο υφίσταται,είναι αλήθεια,αλλά δεν μιλάει πουθενά για το AIDS και το ότι κατασκευάστηκε.Το δημοσίευμα φανερώνει την μισή αλήθεια με μπόλικη δόση συνωμοσιολογίας περί μείωσης του πληθυσμού.

Το έγγραφο είναι από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 1ης Ιουλίου του 1969 με την μαρτυρία ενός βιολόγου του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ τον Donald Mc Arthur να κάνει λόγο ότι θα μπορούσε να κατασκευαστεί ένα βιολογικό όπλο με μολυσματικό ιό αρκεί να δίνονταν 10 εκ.δολάρια για μια 5ετή έρευνα για αυτό το σκοπό,επίσης όμως στο τέλος της μαρτυρίας του λέει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο να γίνει καθώς δεν υπήρχε η γνώση και τα επιστημονικά μέσα για να επιτύχουν κάτι τέτοιο.Μιλάμε για το 1969 όπου ο  ψυχρός πόλεμος καλά κρατούσε και τα πειράματα για όπλα συμβατικά ή βιολογικά ήταν το νούμερο 1 στην ημερήσια διάταξη είτε από Αμερική μεριά,είτε από Σοβιετική.

Το έγγραφο μπορείτε να το δείτε εδώ
http://panindigan.tripod.com/aidsdodhear.html

Ότι το AIDS είναι τεχνητός ιός παραμένει μια εικασία,το έγγραφο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη ότι το AIDS τελικά κατασκευάστηκε σε τεχνητό περιβάλλον.

Με το να λες ότι το AIDS είναι τεχνητός ιός οφείλεις να προσκομίζεις και τις απαραίτητες αποδείξεις,οι ακραίοι ισχυρισμοί απαιτούν και ακραίες αποδείξεις..

ΚΡΥΠΤΕΙΑ