Βρήκε τη θεραπεία του καρκίνου και τον σκότωσαν…Καταρρίπτεται.

2

 

΄΄΄΄-crop

 

Και αυτό το άρθρο μας έρχεται από τον αφυπνισμένο κόσμο,εκεί που ο καρκίνος θεραπεύεται με ένα κλικ του ματιού…

Ας δούμε τι ισχυρίζεται το άρθρο με τον βαρυσήμαντο τίτλο…..

Βρήκε τη θεραπεία του καρκίνου και τον σκότωσαν…

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930… Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου.

Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας ! Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.
O Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Koch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptocides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση. Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον ιό και προκάλεσε 400 καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε τις συσκευές που βλέπετε στις φωτογραφίες τις οποίες κατασκεύασε με πάρα πολύ κόπο. Εξέθεσε τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον Cryptocides primordiales και κατέστρεψε όλους τους όγκους. Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά στο βιβλίο του The Cancer Cure That Worked.

Όταν ο Rife βγήκε δημόσια το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας χρηματοδότησε μια ειδική ιατρική μονάδα να μελετήσει την νέα θεραπεία σε άρρωστους από καρκίνο οι οποίοι θα πέθαιναν οπωσδήποτε. Μετά από 130 ημέρες όλοι είχαν θεραπευθεί χωρίς καμία παρενέργεια από την θεραπεία. O επικεφαλής της ΑΜΑ πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ.

Η AMA ήθελε να τον κόψει. Οι φαρμακοβιομηχανίες ζητούσαν περισσότερες αποδείξεις πριν επιτρέψουν την χρήση των μηχανημάτων του. Όταν μια ιατρική συσκευή χρειάζεται έγκριση από το FDA κάθε χρήση της πρέπει να εκτιμηθεί (με κόστος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια). Λάβετε υπόψιν ότι ο Rife είχε κατασκευάσει το μικροσκόπιο του και τα άλλα μηχανήματα και κατέστρεφε μικρόβια για δεκαετίες πριν το 1930. Από το 1934 έως το 1939 γιατροί σε όλη την Αμερική χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα του για να θεραπεύουν τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα πιέζονταν να σταματήσουν. Τα ιατρεία τους διαρήχθηκαν και τα μηχανήματα κατασχέθηκαν. Ένας μηχανικός που δούλευε μαζί του με την υποστήριξη της ΑΜΑ κατέθεσε μήνυση κατά του Rife. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Οι ατελείωτες δίκες τον έφθειραν, έπαθε κατάθλιψη και έπινε πολύ. Και το τρομακτικό τέλος , του κλέψανε το μικροσκόπιο και βάλανε φωτιά στο εργαστήριο του, τα πάντα χαθήκανε. Το εργαστήριο Burnett Lab στην New Jersey που διακρίβωνε ανεξάρτητα την δουλειά του κάηκε τελείως. Ο Dr Milbank Johnson υποστηρικτής του και διακριβωτής της εργασίας του δηλητηριάστηκε.
Ο Dr Nemes που ντουμπλάριζε την δουλειά του Rife στο εργαστηριό του 40 μίλια μακρυά σκοτώθηκε στην μυστηριώδη φωτιά που έπιασε και καήκανε όλα τα αρχεία του. Ο πλησιέστερος συνεργάτης του πήρε δωρεά 200.000 δολαρίων και εξαφανίστηκε. Οι άνθρωποι που δουλεύανε μαζί του ξαφνικά αρνιόνταν ότι τον ξέρανε. Ο Rife βυθίστηκε περισσότερο στην κατάθλιψη και στον αλκοολισμό. Το 1940 η δουλειά του είχε εξαφανιστεί τελείως. Κάθε φορά που προσπαθούσε να ανασυστήσει την έρευνα του κυνηγιόταν, μέχρι που πέθανε σε ένα νοσοκομείο από υπερβολική δόση φαρμάκου που ο ίδιος δεν είχε εγκρίνει. Η δουλειά του Rife βασίζεται εν μέρει στην τεχνολογία Τεσλα, αυτή που με τόσο κόπο και δολιότητα εξαφάνισαν, προωθώντας και επιβάλλοντας σαν «μεγαλοφυΐα» έναν παν- ηλίθιο σαν τον Αινστάιν.

Κανένας δεν κατάφερε να ξαναφτιάξει το μικροσκόπιο του Rife (που έδειχνε ζωντανούς τους ιούς μέσα στον άρρωστο). Αρκετοί από τους συνεργάτες του τις τελευταίες δύο δεκαετίες ξαναφτιάξανε τα μηχανήματα που δημιουργούν τις φωτεινές ακτινοβολίες που χρησιμοποιούσε. Χωρίς βέβαια το πανίσχυρο μικροσκόπιο του Rife και τα σκόπιμα προβλήματα από τις φαρμακοβιομηχανίες και το FDA, θα πάρει πολλά χρόνια πριν τα καταφέρουν. Είναι λυπηρό που όλη αυτή η έρευνα διεξάγεται υπόγεια. Δεν υπάρχει εγγύηση για την ιατρική ελευθερία. Οι άνθρωποι που παίρνουν η θα πάρουν “τα φάρμακα του συνταξιούχου”, που χρειάζονται νοσοκομεία, γιατί τρώνε ζωικά και κάνουν όξινο τον οργανισμό τους, είναι ήδη νεκροί …απλά δεν το ξέρουν ακόμη. Προσπαθείστε να βρείτε το βιβλίο του Rife «The Cancer Cure that Worked» και φυσικά διαβάστε να μάθετε γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να πληρώνουν πανάκριβα το ηλεκτρικό!!! που θα ‘πρεπε να είναι δωρεάν ή σε ευτελή τιμή. Το E = MC2 είναι η πιο διάσημη εξίσωση όλων των εποχών. Πρόκειται για ενα απολύτως εκπληκτικό επίτευγμα για το πόσο απολύτως λάθος είναι. Η εξίσωση αυτή δημιουργεί μια ισοδυναμία της μάζας προς την ενέργεια και στη συνέχεια τα δεσμεύει όλα σε ένα όριο ταχύτητας. Γνωρίζουμε από την εργασία του καθενός από τον Faraday έως τον Τέσλα και τον Steinmetz ότι δεν υπάρχει καμία ισοδυναμία της ενέργειας με την μάζα.

Ο Oliver Heaviside καθιστά σαφές ότι η μάζα δεν έχει θέση σε Ηλεκτρικές Μονάδες. Αυτό συν η επίμονη έμφαση στην αδυναμία της να υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός στα κύρια χαρακτηριστικά της, δημιούργησαν ένα επιστημονικό meme του μυαλού γνωστό ως E = MC2. Ο Charles Wheatstone, ήδη από το 1868, απέδειξε ότι η ηλεκτρική ενέργεια κινείται o 288,00 μίλια το δευτερόλεπτο, σχεδόν 1,5 φορές ταχύτερα από ότι το φως με 186.000 μίλια ανά δευτερόλεπτο. Μόλις τώρα μπορούμε να δούμε πώς αυτή η meme εξίσωση φιλοτεχνήθηκε ειδικά για να δηλητηριάσει τα μυαλά όλων των μελλοντικών επιστημόνων και να απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δει τις δυνατότητες της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός είναι ο λόγος που ξοδεύουν δισεκατομμύρια να ψάχνουν για κάποιο περιπλανώμενο «σωματίδιο του Θεού», το οποίο φυσικά και ποτέ δεν θα βρεθεί. Για το λόγο αυτό οι μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις ανακοινώνονται στα ψιλά και δεν ακούγονται ποτέ ξανά, ούτε φυσικά τίθενται σε εφαρμογή. Η σύγχρονη φυσική βασίζεται σε ψέματα και παίζουν με τις λέξεις για να μας κρατήσουν μακρυά απ’ την εξέταση των «μη φυσικών φαινόμενων» που ελέγχουν όλα τα φυσικά φαινόμενα, όπως και την ηλεκτρική ενέργεια.

 


 

Αυτά ισχυρίζονται στο άρθρο όπου εν ολίγοις έχουμε τον  Dr Royal Raymond Rife να φτιάχνει ένα μικροσκόπιο με το οποίο μπορούσε να βλέπει όλους τους ιούς και να εξαφανίζει τους όγκους και μια συνωμοσία τον εξαφάνισε και προώθησε έναν πανηλίθιο σαν τον Αινστάιν,σύμφωνα με την αφυπνισμένη συναμοσιολογική άποψη.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική,ο Dr Royal Raymond Rife ήταν ένας αμερικανός εφευρέτης ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει την επιστημονική κοινότητα για τους ισχυρισμούς του,μετά την αποτυχία να αποδείξει και να πείσει την επιστημονική κοινότητα για την συσκευή του,ο Dr Royal Raymond Rife επέλεξε τον ασφαλή δρόμο και μίλησε για μια συνωμοσία εναντίον του

Κανείς δε σκότωσε τον Dr Royal Raymond Rife όπως ο τίλος του φανταστικού συνωμοσιολογικού άρθρου λέει,πέθανε σε ηλικία 83 ετών απογοητευμένος που οι συσκευές του δεν δούλεψαν και δεν συγκέντρωσαν την αποδοχή του επιστημονικού κόσμου.

Ας δούμε όμως από τι αποτελούταν αυτή η συσκευή σύμφωνα με ανάλυση ηλεκτρονικών από την Αυστραλία.Η συσκευή δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία μπαταρία των 9 βολτ μια καλωδίωση,ένα χρονόμετρο,δύο μικρούς σωλήνες χαλκού και έναν διακόπτη.

Στο άρθρο μας λένε πως κανείς δεν έφτιαξε ξανά τη συσκευή του Dr Royal Raymond Rife,όμως υπήρξαν πολλοί οι οποίοι την έφτιαξαν κυρίως μετά την δημοσίευση του βιβλίου με τίτλο The Cure Cancre του Barry Lynes τη δεκαετία του 198ο  το οποίο εκθείαζε τη συσκευή του  Dr Royal Raymond Rife,κάνοντας λόγο για συνωμοσία της American Medical Association (ΑΜΑ).Καμία όμως απόδειξη δεν παρείχε στο βιβλίο του και έτσι δεν έγινε δεκτό από την  επιστημονική κοινότητα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις,μη αποδοχής της θεωρίας, δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος από το να κάνεις λόγο για συνωμοσία,ο στόχος κάτι παραπάνω από εμφανής,να πουλήσεις και να κερδίσεις.

Ας δούμε τώρα περιπτώσεις τσαρλατάνων αφυπνισμένων φαν της εναλλακτικής ιατρικής οι οποίοι αναζητούν θύματα για να πουλήσουν παραμύθια και να οικονομήσουν.

Το 1995 άρχισαν να πωλούν τη συσκευή μέσω του γνωστού συστήματος πυραμίδα κάτι που ευδοκιμεί και στις μέρες μας,φαντάζομαι θα έχετε υπόψιν σας ιατρικά σκευάσματα να προωθούνται με αυτό τον τρόπο βέβαια τώρα ο όρος πυραμίδα καλύπτεται πίσω από τη σύγχρονη έννοια του όρου και βαπτίστηκε MultiLevel Marketing MLM.

Προς τι ο παραλληλισμός με το MLM;Υπάρχουν  διάφορα ιατρικά θαυματουργά σκευάσματα που πωλούνται πλέον με αυτόν τον τρόπο,έχω και παράδειγμα αφυπνισμένης φίλης η οποία προσπάθησε να μου πουλήσει θαυματουργά σκευάσματα μιας εταιρίας που ούτε η ίδια ξέρει που ακριβώς βρίσκεται.

Όταν το MLM αρχίζει και μπαίνει μεταξύ φίλων τότε οι φιλικές σχέσεις πάνε περίπατο.

Το 2006 πωλήθηκαν σε αφελείς δεκάδες μη εγκεκριμένες τέτοιες συσκευές κατά τη διάρκεια συνεδρίου (όχι ιατρικού-επιστημονικού) στο Σιάτλ.

Το 1996 μία τέτοια περίπτωση φτάνει στο δικαστήριο όπου έμποροι της συσκευής δικάστηκαν για απάτη και μοίρασμα ψεύτικης ελπίδας.

Το 2002 ο John Bryon Krueger το πήγε ένα βήμα παραπάνω και λειτούργησε το Royal Rife Research Society,αποτέλεσμα 12ετής φυλάκιση

Από τις συσκευές αυτές υπήρξαν και θάνατοι οι οποίοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν με τις συμβατικές μορφές θεραπείας,σε μια περίπτωση δε ο πελάτης των φαν των εναλλακτικών θεραπειών πείστηκε για να εγκαταλείψει τις χημειοθεραπείες και να ακολουθήσει την θεραπεία τους.

Εν κατακλείδι,άλλη μία συνωμοσιολογική αφυπνισμένη θεωρία.Καταρρίπτεται.

http://www.ratbags.com/rsoles/history/2002/1207rifeslammer.pdf

http://www.quackwatch.org/04ConsumerEducation/News/rife.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Rife

http://web.archive.org/web/20071214170405/http://www.fda.gov/fdac/departs/796_irs.html

http://community.seattletimes.nwsource.com/archive/?date=20071221&slug=indictment21m

 

ΚΡΥΠΤΕΙΑ