Καταρρίπτεται – Τηλεμεταφορά ανθρώπου στην Κίνα.

0

Κυκλοφορεί ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην Κίνα, που δείχνει δήθεν ένα άνδρα να τηλεμεταφέρεται έξω από την πορεία ενός φορτηγού, από ένα χρονοταξιδιώτη ή άγγελο. teleportation

Το βίντεο κυκλοφορεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση. Το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο με τρίκυκλο ποδήλατο και την υπερφυσική οντότητα να εξαφανίζονται μέσα σε μια λάμψη φωτός, λίγο πριν χτυπηθεί από ένα φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα. Ο άνδρας και η οντότητα, στη συνέχεια εμφανίζονται με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου. Μερικοί υποστηρίζουν ότι το ον είναι ένας χρονοταξιδιώτης που σώζει τον ποδηλάτη με τηλεμεταφορά και άλλοι ότι ήταν ένας άγγελος που έσωσε τον άνθρωπο.

1

 

 

Όμως η αλήθεια, είναι διαφορετική.
Το βίντεο είναι από μια συλλογή από παρόμοια βίντεο και φωτογραφίες που υπάρχουν σε μια διαφημιστική ιστοσελίδα για το κινεζικό βιντεοπαιχνίδι Zhu Xian 2 και ήταν μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας Perfect World, που δημιούργησε το παιχνίδι. Προσέξτε στο βίντεο το οδόστρωμα, ακριβώς μόλις περάσει το φορτηγό. Θα δείτε το λογότυπο για λίγο στην επιφάνεια του δρόμου και στη συνέχεια ως εκ θαύματος, ξεθωριάζει.

Zhu_Xian_2
ΠΗΓΗ

Στο βίντεο αυτό το κορίτσι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις της για να σώσει τον ποδηλάτη. Σε ένα άλλο βίντεο αλλάζει την πορεία σε ένα καροτσάκι του σούπερ μάρκετ πριν χτυπήσει ένα παιδί (τηλεκίνηση) και σε ένα τρίτο βίντεο η κοπέλα εξαφανίζεται. (τηλεμεταφορά).

Η διαφημιστική εκστρατεία συνεχίστηκε και η κοπέλα με στολή υπερήρωα έκανε πολλαπλές εμφανίσεις στην πραγματική ζωή (φυσικά χωρίς τις υπερφυσικές δυνάμεις) στις οποίες βοήθησε ανθρώπους και τα ζώα.

5

8 (1)

9

15

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε