Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο David Icke και γιατί δεν “είναι Τσάρλυ”ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο David Icke και γιατί δεν “είναι Τσάρλυ”

11 Ιαν
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Δεν θα μπορούσε να λείψει ο απίστευτα γραφικός και τραγικός David Icke από τη σφαγή των Γάλλων γελοιογράφων και αστυνομικών που έγινε πρόσφατα στο Παρίσι.

Χρησιμοποιώντας την εντυπωσιακή λογική του, της οποίας επίδειξη έχει ξανακάνει όταν συμπέρανε πως οι άνθρωποι είμαστε υπό τον έλεγχο μιας εξωγήινης ερπετοειδούς φυλής που αλλάζει μορφή και μοιάζει με ανθρώπους, κατέληξε στο συμπέρασμα, ελαφρώς καλυμμένο, πως η επίθεση στο Παρίσι ήταν μια “red flag”. Στη γλώσσα των συνωμοσιολόγων μια “red flag”, ή αλλιώς “κόκκινη σημαία”, είναι μια ψεύτικη κατάσταση, μια στημένη κρίση που έχει φτιαχτεί προκειμένου να μας παρασύρει μακριά από το “σημαντικό θέμα” και να ασχοληθούμε μόνο με αυτή.

Έτσι λοιπόν, ο David Icke, βλέποντας το βίντεο της δολοφονίας του Γάλλου αστυνομικού από τον Ισλαμιστή τρομοκράτη, γράφει το εξής ερώτημα στη σελίδα του στο Facebook: “Γιατί δεν βλέπουμε αίμα μετά από το πυροβολισμό στο κεφάλι;”

Υπονοεί βέβαια αυτό που είπαμε, πως είναι μια “κόκκινη σημαία”, ένας εντελώς αστήρικτος και αβάσιμος ισχυρισμός, αλλά δεν βαριέσαι, όλη του η ζωή γεμάτη τέτοιους ισχυρισμούς είναι.

Αλλά ο Icke δεν είναι κάτι που με ξαφνιάζει, “σεσημασμένος” είναι. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η ευκολία με την οποία υιοθετήθηκε αυτή η τρελή θέση από άλλους χρήστες και δη Έλληνες. Δείτε το παρακάτω:

Icke

Πραγματικά μοναδική η στιγμή της “αποκάλυψης” του ψέματος. Θα πρέπει η κοπέλα που το ανέβασε αυτό να νιώθει τρομακτική ικανοποίηση.

Δεν μπήκε βέβαια στον κόπο να αναρωτηθεί δύο σημαντικά σημεία:

  • Πως ξέρει πως ο πυροβολισμός ήταν στο κεφάλι και όχι στον κορμό, μιας και το βίντεο δεν είναι ξεκάθαρο;
  • Γιατί πιστεύει πως ένας πυροβολισμός στο κεφάλι (αν όντως ήταν τέτοιος) πρέπει να έχει αίματα; Μήπως την οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα η εκτεταμένη της εμπειρία σε ταινίες του Χόλιγουντ τύπου Die Hard οι οποίες είναι γνωστό πως ακολουθούν απόλυτα ρεαλιστικές γραμμές και σε καμία περίπτωση δεν υπερβάλλουν ή δείχνουν πράγματα που δεν ισχύουν;

Κακά τα ψέματα, ελάχιστοι από εμάς έχουν δει από κοντά πυροβολισμούς στο κεφάλι. Ίσως αστυνομικοί, στρατιωτικοί που έχουν δει μάχες, ιατροδικαστές. Οι υπόλοιποι είμαστε εντελώς ακατάλληλοι να κρίνουμε υπό ποιες συνθήκες και με ποιο όπλο “πρέπει” να φανεί αίμα μετά από ένα πυροβολισμό. Εκτός και αν είσαι ο Icke βέβαια. Βλέπετε, το να είσαι συγγραφέας, ποδοσφαιριστής και αθλητικός εκφωνητής σε κάνει ειδικό σε τραυματισμούς στο κεφάλι από όπλο. Δεν εξηγείται αλλιώς!

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως το βίντεο το πήρε κάποιος γείτονας και όχι ένας αστυνομικός ή κάποιος που θα είχε κίνητρο να δείξει ένα τόσο μεγάλο ψέμα.

Αλλά δε βαριέσαι. Όταν βγάζεις το ψωμί σου λέγοντας ότι σου κατέβει τότε είναι θέμα χρόνου να πεις πως είτε τα πτώματα δεν υπάρχουν, είτε πως τους σκότωσε η CIA/Illuminati/Εβραίοι/βάλτε-ότι-θέλετε.

Αλλά αν η φίλη μας θέλει αίμα, μπορεί να βρει, δεν είναι δύσκολο. Η φωτογραφία που δόθηκε από τις αρχές και που δείχνει τον εσωτερικό χώρο των γραφείων είναι αποκαλυπτική!

Greek Skeptic

charlie1

Αρθρογράφος - Ερευνητής