Καταρρίπτεται-Εμβόλια ελέγχου της σκέψης έχουν δοκιμαστεί ήδη σε ανυποψίαστους πολίτες!!!

2

Χωρίς τίτλο

Από τον τίτλο και μόνο έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται,ας δούμε τι ισχυρίζεται και μετά ας το αναλύσω…


600 στελέχη εμβολίου ελέγχου της σκέψης, σε μορφή αεροζόλ, που διαδόθηκαν μέσω του αέρα, της τροφής και του νερού, έχουν δοκιμαστεί ήδη σε ανυποψίαστους πολίτες!!!»

Αυτό ακριβώς διαβάζουμε στη σελίδα Natural Νews

Στο άρθρο του Mike Adams παρουσιάζεται έγγραφο που αποκαλύπτει πως επί 8 χρόνια επιστήμονες της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατασεύαζαν και διέσπειραν ενεργά ιικά εμβόλια που σχεδιάστηκαν για να αλλάξουν τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις, μέσω της μόλυνσης του εγκεφάλου και την καταστολή της γενετικής έκφρασης των νευρολογικών κυττάρων. Η διασπορά αυτών των εμβολίων έχει γίνει μέσω σπρέι που διασπάρθηκαν σε μεγάλα υψόμετρα, μέσω οχημάτων οδικής κυκλοφορίας, μέσω της παροχής νερού αλλά ακόμη και μέσω του συστήματος τροφίμων.

«Όπως θα δείτε στο έγγραφο και το βίντεο παρακάτω, το εμβόλιο σχεδιάστηκε εξ αρχής για να χρησιμοποιηθεί κατά του άμαχου πληθυσμού, και 600 στελέχη των μολυσματικών ιών εξετάστηκαν σε ανθρώπινα υποκείμενα. Ένας από τους φορείς μετάδοσης που αναφέρεται αξιοποιηεί στέλεχος της γρίπης για να εξαπλωθεί ο ιός που μολύνει το μυαλό ως πανδημία. (!!!)

Στόχος όλων αυτών είναι να μολύνουν τα μυαλά του πληθυσμού και να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί «φυσιολογικούς/ κανονικούς». Από την πλευρά της κυβέρνησης φυσικά, «κανονικός» σημαίνει «υπάκουος και ανόητος.»

Όλα αυτά περιγράφονται σε ένα βίντεο και ένα έγγραφο που εμφανίστηκαν πριν από μερικά χρόνια, αλλά που μόλις τώρα αρχίζουν να συνδέονται, καθώς το ιατρικό-αστυνομικό κράτος στην Αμερική επιταχύνει σε επίπεδα παραφροσύνης την επιθετικότητα εναντίον του πληθυσμού.», γράφει ο Mike Adams.

Χρησιμοποιώντας νεφοποιημένα εμβόλια (αεροζολ) ως εργαλεία ελέγχου της συμπεριφοράς και αλλοίωσης του μυαλου
Το παρακάτω βίντεο που περιγράφεται ως ένα «βίντεο του Πενταγώνου που διέρρευσε » επιστήμονας εξηγεί με κρύα, και υπολογισμένη γλώσσα πώς εμβόλια μπορούν να «εξαλείψουν τη συμπεριφορά που θεωρείται ανεπιθύμητη από την κυβέρνηση».

Ξεκινώντας από το σημείο 3:00, μπορείτε να ακούσετε το επιστήμονα να εξηγεί πώς ένα εμβόλιο μπορεί να «μετατρέψει ένα φανατικό σε ένα φυσιολογικό άτομο.» Ένα φυσιολογικό άτομο, βέβαια, σημαίνει ότι είναι ένα άτομο που υπάκουο σε κυβερνητικές αρχές…

Εδώ είναι η καταγραφή της παρουσίασης:

Επιστήμονας: Και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μετατρέψει ουσιαστικά έναν φανατικό σε ένα φυσιολογικό άτομο …

Κοινό: Πώς προτείνεται να διασπαρθεί; Μέσω αεροζόλ;

Επιστήμονας: Το παρόν σχέδιο και στις δοκιμές που έχουμε κάνει μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί ιοί του αναπνευστικού συστήματος, όπως η γρίπη ή ρινοϊοί, και πιστεύουμε ότι είναι ένας ικανοποιητικός τρόπος για να εκτεθεί το μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού … και είμαστε αρκετά πεπεισμένοι ότι αυτό θα ήταν μια πολύ επιτυχημένη προσέγγιση.

Κοινό: Ποιο είναι το όνομα αυτής της πρότασης;

Επιστήμονας: Το όνομα είναι FUNVAX, το εμβόλιο για τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό. Η πρόταση έχει μόλις υποβληθεί, και νομίζω ότι τα δεδομένα που σας έχω δείξει σήμερα θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη του σχεδίου αυτού και πιστεύουμε ότι είναι πολλά υποσχόμενο.

Δείτε το βίντεο εδώ, που φέρει το αναγνωριστικό «DOD ID 149AZ2» του Τμήματος Άμυνας των ΗΠΑ

Σχεδιασμένο για να μολύνει τα κύτταρα του εγκεφάλου και να αλλάξει τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορά

Αυτό το έγγραφο στο WantToKnow.info φαίνεται να εξηγήσει το σχεδιασμό και την πρόθεση του ιού σε μια περίληψη με τίτλο, «Τριμηνιαία κριτική FunVax .»

Το έγγραφο αναφέρει:

«Ο στόχος αυτής της φάσης του έργου ID 149AZ2 είναι να προετοιμάσει έναν ιικό φορέα που θα αναστέλλει / μειώνει την έκφραση του VMAT2 μέσα σε ένα ανθρώπινο πληθυσμό.

… ο σχεδιασμός επιτρέπει στον ιό να μολύνει την αναπνευστική οδό, όπου η κυτταρολυτική μόλυνση εμφανίζεται και έπειτα ακολουθεί διάχυση κατά μήκος του φράγματος αίματος για να μολύνει κύτταρα του εγκεφάλου.

Το έγγραφο συνεχίζει λέγοντας ότι θα υπάρξει «συντονισμός μεταξύ των ομάδων έρευνας, κλινικής και κατασκευής » που θα πραγματοποιηθεί το 2007. Αυτό διευκρινίζει με σαφήνεια την πρόθεση να προχωρήσει αυτό το σχέδιο από το στάδιο της έρευνας στην παραγωγή και ανάπτυξη.

Μπορεί, ως εκ τούτου, να αναρωτηθείτε εναντίον ποίου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν τα όπλα-εμβόλια ελέγχου του νου; Η απάντηση είναι ΕΝΑΝΤΙΑ Σ’ ΕΣΕΝΑ.
Διασπορά μέσω του αέρα, της παροχής νερού, οχημάτων οδικής κυκλοφορίας και έντομα
Σύμφωνα με το έγγραφο παραπάνω, η διασπορά του ιικού εμβολίου τροποποίησης του εγκεφάλου ελέγχθηκε με έξι διαφορετικούς τρόπους:

Ελέγχθηκαν έξι μεθόδοι … διασποράς του ιού –
με απελευθέρωση σε υψηλά υψόμετρα,
απελευθέρωση μέσω της ύδρευσης,
με έντομα μετάδοσης,
με διάχυση από ένα αντικείμενο στο επίπεδο εδάφους, όπως ένα αυτοκίνητο,
με διάχυση από ένα σταθερό αντικείμενο, όπως ένα μπουκάλι, και
με λοίμωξη του εφοδιασμού τροφίμων, όπως βοοειδή ή προϊόντα.

Στην παράγραφο που μόλις διαβάσατε, συνυπολογίστε ότι τώρα, σχεδόν οκτώ χρόνια αργότερα, είμαστε μάρτυρες της απελευθέρωσης γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών σε συνδυασμό με την εμφάνιση περίεργων νευρολογικών παθήσεων σε μαθητές ολόκληρης της Αμερικής αλλά και μυστηριώδεις συνθήκες υγείας σε όλο τον κόσμο.

Η «απελευθέρωση σε μεγάλο υψόμετρο» αυτού του ψυχοτρόπου ιικού εμβολίου δεν χωρά καμία αμφιβολία καθώς ‘εχει ήδη επιτευχθεί με τη μορφή αερολύματος ψεκασμού των πόλεων σε σταυρωτά μοτίβα αερολύματος που διασπείρονται σε μεγάλο υψόμετρο, και συχνά χαρακτηρίζονται ως «χημικές ουρές» (chemtrails).

Μετάφραση: Βίκυ Χρυσού

Το είδαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ


Κανονικά όλη η συζήτηση θα έπρεπε να σταματήσει στο ότι μόνο και μόνο το άρθρο ανέβηκε στο  Natural News,μια ιστοσελίδα που αρέσκεται σε θεωρίες συνωμοσίας καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα τέτοιου είδους θεωριών.Μάλιστα τον Αύγουστο του 2014 είχε ανεβάσει και άρθρο για τον Εμπόλα προτείνοντας ομοιοπαθητική θεραπεία του ιού.

http://i100.independent.co.uk/article/yes-a-website-published-a-homeopathic-treatment-for-ebola-article–l1qdO2Pazg

http://rationalwiki.org/wiki/NaturalNews

Όμως η υπόθεση αυτή φτάνει πιο πίσω,το 2007 ανέβηκε ένα αμφιλεγόμενο έγγραφο δίχως καμία απόδειξη πως πρόκειται για επίσημο και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο…

http://www.wanttoknow.info/health/funvax070601.pdf

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 ανέβηκε το βίντεο που είδαμε στο άρθρο,όμως και εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το επίσημο παρά τους ισχυρισμούς του άρθρου πως πρόκειται για επίσημο βίντεο του αμερικανικού πενταγώνου.

Το βίντεο είναι απόσπασμα  από ένα ανολοκλήρωτο ντοκιμαντέρ ενός σκηνοθέτη ονόματι Ryan Harper που προσπάθησε να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ διατυπώνοντας αυτή την θεωρία συνωμοσίας και η προσπάθεια αυτή βρήκε ανταπόκριση σε όλες τις συνωμοσιολογικές σελίδες του εξωτερικού.

Δείτε το βίντεο του ντοκιμαντέρ στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.kickstarter.com/projects/1220299829/funvax-a-film-about-the-conspiracy

Υπάρχουν όμως και άλλα,το βίντεο υποτίθεται πως τραβήχτηκε το 2005 όπως βλέπουμε και από την ημερομηνία.

Χωρίς τίτλο

Η διαφάνεια όμως που απεικονίζεται στο βίντεο και υποτίθεται πως δείχνει τον εγκεφάλου από δύο διαφορετικούς ανθρώπους στην ουσία  απεικονίζει τον εγκέφαλο του ίδιου ανθρώπου,πρόκειται για μια γυναίκα 43 χρονών και έχει παρθεί από το παρακάτω άρθρο από το 2010.

http://www.neurology.org/content/75/18_Supplement_1/S67.full.pdf+html

Η διαφάνεια του βίντεο

[​IMG]

Και η κανονική φωτογραφία-απεικόνιση του εγκεφάλου της 43χρονης,όπου και μπορείτε να εξακριβώσετε πως πρόκειται για την ίδια φωτογραφία,προσέξτε τη φωτογραφία Β.

[​IMG]

https://www.metabunk.org/threads/debunked-funvax-pentagon-briefing-on-removing-the-god-gene.317/

Το αρχικό βίντεο με την υποτιθέμενη ομιλία στο πεντάγωνο φαίνεται πως είχε ανέβει στις 1 Ιουνίου του 2011 από τον Joey Lambardi  (κλικ στο όνομα για να το δείτε) ο οποίος μέσω δικηγόρου ανάγκασε την ιστοσελίδα Stop Fun vax now να σταματήσουν τις αναρτήσεις ,η σελίδα προωθούσε το ντοκιμαντέρ του Ryan Harper και μάλιστα ζητούσε να προπληρώσoυν το DVD για να κυκλοφορήσουν το ντοκιμαντέρ,το ποσό που μαζεύτηκε για το ντοκιμαντέρ ήταν 3.110 δολάρια και χρειάζονταν 10.000 δολάρια για να επιτευχθεί ο σκοπός.Μια αποτυχημένη προσπάθεια καθώς δεν μαζεύτηκαν τα χρήματα που χρειάζονταν μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2012.

https://funvax.wordpress.com/

https://www.kickstarter.com/projects/1220299829/funvax-a-film-about-the-conspiracy

Χωρίς τίτλο

 

Και όλα αυτά για ένα φτιαχτό βίντεο και ένα έγγραφο το οποίο μόνο επίσημο δεν θεωρείται.

Γιώργος Ζ.