Καταρρίπτεται-Εμφάνιση UFO σε live σύνδεση της NASA! (video)

3

ufo-nasa-moon-space-suttle

Το έχει η μέρα σήμερα,δεύτερο άρθρο που ανεβάζω και αυτό έχει σχέση με εξωγήινους,θα ζητήσω να πληρωθώ υπερωρίες από τις μυστικές υπηρεσίες….

Ας δούμε τι ισχυρίζεται και αυτό το άρθρο…..


Ένα UFO πιάστηκε σε live μετάδοση βίντεο από το Διεθνή Δορυφορικό Σταθμό στις 15 Ιανουαρίου 2015. Αλλά μόλις το μυστηριώδες γκρι αντικείμενο φάνηκε να ανατέλλει πάνω από ορίζοντα της Γης, η NASA έκοψε ξαφνικά τη ζωντανή ροή βίντεο! Κοινώς έριξε μαύρο στη μετάδοση, απολογούμενη ότι αντιμετωπίζειτεχνικές δυσκολίες
Σύμπτωση; Οι ερευνητές των UFO δεν νομίζουν τυχαία τη διακοπή της μετάδοσης.
Το βίντεο λήφθηκε από μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας τοποθετημένη έξω από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ως μέρος πειράματος της NASA για τη δημιουργία εικόνων υψηλής ευκρίνειας από το διάστημα.
Όπως φαίνεται στο παραπάνω που δημοσιεύτηκε στο YouTube από τον χρήστη Streetcap1, διακρίνεται ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, χρώματος γκρι, να ανεβαίνει πίσω από τη Γη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται UFO σε video της NASA. Οι περιπτώσεις είναι πολλές, αλλά η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ κρατά σιγή ιχθύος!

Το είδαμε ΕΔΩ


Αυτά ισχυρίζεται το άρθρο,μάλιστα το έχει γράψει και η Huffington post,αλήθεια λέω,δείτε το….

http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/01/19/ufo-appears-iss-nasa-cuts-live-feed_n_6499224.html?utm_hp_ref=mostpopular

Ας ρίξουμε τώρα μια κοντινή ματιά στο αντικείμενο…..

image.

 

Εκπληκτικό,τι να είναι αυτό άραγε;Τι να είναι αυτό το γκρι αντικείμενο που εμφανίζεται στον ορίζοντα της γης;Τι είναι αυτό που η NASA δεν θέλει να μάθετε;

Εκπληκτικό!!!Είναι το φεγγάρι…..

 

[​IMG]

https://www.metabunk.org/threads/debunked-ufo-in-nasa-live-feed-the-moon.5605/

I rest my case…

Γιώργος Ζ.