Ποιοι είμαστε
Αρχική Αλέξης Τσίπρας, ο Αντίχριστος!HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Αλέξης Τσίπρας, ο Αντίχριστος!

4 Μαρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο νέος πρωθυπουργός έχει αρκετά ελαττώματα. Κάποιος μπορεί να τον κατηγορήσει πως δεν έχει μέτρο, πως δεν ντύνεται όπως αρμόζει στη θέση του, πως δεν σκέφτεται πριν μιλήσει, πως επιδιώκει μάχες τις οποίες δεν μπορεί να κερδίσει και πολλά, πολλά άλλα.

Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να πεις πως πιθανόν να είναι ο Αντίχριστος, δηλαδή Ο Αντίχριστος, αυτός που υπηρετεί το διάβολο και εκτελεί τις εντολές του στη γη με σκοπό να σκλαβώσει τις ψυχές των ανθρώπων, είναι τεράστιο άλμα λογικής.

Έλα μου όμως που αυτό το άλμα έχει ήδη γίνει!

Ο Terry James στο site Rapture Today μας λέει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει πως ο Τσίπρας είναι πιθανόν να είναι ο Αντίχριστος:

  • η ιστορία του ταιριάζει με το κεφάλαιο 13 της Αποκάλυψης
  • είναι νέος και χαρισματικός
  • είναι πρωθυπουργός χώρας της ΕΕ, η οποία είναι η μεταμόρφωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας
  • όσοι τον ακούν να βγάζει λόγο έχουν «απλανές βλέμμα και δακρύζουν από συγκίνηση» (glassy eyes filled with tears of joy)
  • ανήλθε στην εξουσία μέσα από μια περίοδο αναταραχής
  • επέλεξε σαν σύνθημα της καμπάνιας του «Η Ελπίδα Έρχεται»

Όπως φαίνεται, τα παραπάνω είναι αρκετά για να τον υποπτευτούμε ως Αντίχριστο!

Ενώ το άρθρο του Terry είναι σοβαρό, δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά και δεν είναι δυνατόν να δεχθώ έστω και λέξη από αυτές τις χαζομάρες.

Ο λόγος είναι πως όλοι ξέρουμε ότι τον Αντίχριστο τον προστατεύουν μεγάλα Ροτβάιλερ, μια περίεργα ελκυστική νταντά με ανατριχιαστικό χαμόγελο, αλλά και πως όσοι θέλουν το κακό του πεθαίνουν με περίεργο τρόπο.

Από τα παραπάνω πιο εύκολα συμπεραίνουμε πως ο Αντίχριστος είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρά ο Τσίπρας!

Αλλά, αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι, ένα τεστ μας μένει. Να τον ξυρίσουμε ολόκληρο, από την κορυφή μέχρι τα νύχια και να δούμε αν έχει το σημάδι του θηρίου, το 666 κάπου στο σώμα του.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε αυτή τη διαδικασία. Ίσως η Περιστέρα να ξέρει αλλά προφανώς δεν μιλάει.

Χμμμμ…. ύποπτο!

Greek Skeptic

Αρθρογράφος - Ερευνητής