Καταρρίπτεται – Dr. Eric Norton: Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη .

google_earth_20140118_124736-e1431618416978

‘Εχω πάθει ΣΟΚ, δεν ξέρω τι να πω, τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη σελήνη και το λέει ο Dr Eric Norton, σύμβουλος της Nasa και της NSA, σημαντικό πρόσωπο θα είναι, αλήθεια χρειάζεται να αναλύσω το άρθρο;

Ποιος είναι αυτός ο Dr Eric Norton ρε παιδιά; Αφού δεν μπορούμε να τον δούμε, ας τον ακούσουμε, έτσι ισχυρίζεται το βίντεο που θα δούμε, βέβαια ένα βίντεο του You tube δεν συνιστά απόδειξη, πως ξέρουμε ότι αυτός που μιλάει λέγεται Eric Norton;

His master’s voice λοιπόν του ανύπαρκτου Dr Eric Norton…

Ηδονίζονται οι απανταχού φαν των εξωγήινων με αυτή την μαρτυρία, μόνο που όταν είδα το άρθρο που κυκλοφορεί (θα το αναπαράγω τελικά) θυμήθηκα κάτι, ας  δούμε το άρθρο τρικυμία εν κρανίω και μετά θα δούμε τι θυμήθηκα…


ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ!!! Dr. Eric Norton: Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη .

Καταρχήν να εξηγήσουμε ποίος είναι αυτός που δίνει την πληροφορία
Dr. Eric Norto έχει εργαστεί ως σύμβουλος τόσο για τη NASA όσο και την NSA τα τελευταία 12 χρόνια. Στα καθήκοντα του περιλαμβάνονται οι αποκαλούμενες ουράνιες απειλές, όπως οι αστεροειδείς και οι κομήτες.
Τι αποκαλύπτει αυτός ο επιστήμονας:
Τον Ιανουάριο του 2012, ο Δρ Norton είδε κάτι πολύ πιο απειλητικό, ένα τεράστιο στόλο εξωγήινων σκαφών να πορεύεστε προς τον πλανήτη μας. Στις 22 Ιανουαρίου, κλήθηκε στο Παρατηρητήριο MacDonald κοντά στο Fort Davis, Τέξας. Χρησιμοποιώντας ευρύ φάσμα της εγκατάστασης των οργάνων, Δρ Norton ήταν σε θέση να ανιχνεύσει μια ομάδα διαστημικών σκαφών αγνώστων στοιχείων.

“Αυτό που είδα ήταν μια σειρά από μαζικές, τριών διαστάσεων μαύρες δομές στο χώρο, σε σχηματισμό, καθώς και την προώθηση τους προς την κατεύθυνση του πλανήτη Γη.”

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών μηνών, τα αντικείμενα είχαν μετακινηθεί πολλά εκατομμύρια μίλια πιο κοντά. Φυσικά, η υπόθεση αυτή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην επιστημονική ομάδα του Norton, ενώ από την πρώτη στιγμή τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους μπήκαν στην υπό αυστηρή επιτήρηση των μυστικών υπηρεσιών. Ο Norton είπε ότι η είδηση αυτή προκάλεσε τεράστια ανησυχία στα διευθυντικά στελέχη της ΝΑΣΑ. Δεδομένου ότι ο στόλος ΑΥΤΌς προωθείται μέσα από το ηλιακό μας σύστημα, τηλεσκόπια θα μπορούσαν να διακρίνουν τα στοιχεία τους με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και κρίνοντας από την απόσταση, αυτά τα σκάφη θα πρέπει να ήταν τεράστια.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, τα αντικείμενα είχαν περάσει την τροχιά του Άρη και φαινόταν να οδεύουν προς εμάς, όταν ξαφνικά εξαφανίσθηκαν.

“Για σχεδόν ολόκληρο το έτος 2013, παρακολουθήσαμε τον ουρανό σε δυσπιστία. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή ήταν αυτά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά τα πράγματα θα ήταν τόσο κοντά σε εμάς που πλέον θα έπρεπε να τα βλέπαμε στο νυχτερινό ουρανό”

Περίπου ένα χρόνο αργότερα αργότερα και ενώ πλέον το εν λόγω πρόγραμμα είχε λήξει ο Norton ήρθε σε επαφή με έναν πρώην συνάδελφο του, που του αποκάλυψε το γεγονός ότι ο στόλος ήταν και πάλι ορατός και πλέον βρισκόταν πίσω από το φεγγάρι. Του έδωσε επίσης μια εσωτερική έκθεση που αναφέρεται ότι είναι ένα τεράστιο αντικείμενο και ότι είχε οπτικά επαληθευθεί ότι προσγειώθηκε στο φεγγάρι μας.

 Ευτυχώς, το αντικείμενο φωτογραφήθηκε από το Lunar Reconnaissance Orbital και οι εικόνες τυχαία δημοσιοποιήθηκαν Google Moon. Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, το αγνώστων στοιχείων αντικείμενο έχει προσγειωθεί σε έναν κρατήρα το μέγεθος της πόλης του Σικάγο.

Η ίδια έκθεση κοινοποιήθηκε και στο Υπουργείο Άμυνας που διέταξε την εκτόξευση τριών πυραύλων από το Wallops Flight της NASA στις 15 Ιανουαρίου, 2014. Οι εκτοξεύσεις είχαν πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα και η αποστολή τους παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Ο Δρ Norton παρουσιάζει το γεγονός ότι η αποκάλυψή του θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη. “Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς το είδος των πληροφοριών που δίνονται στο κοινό, γιατί η πληροφορία ναι μεν μπορεί να φέρει στον πληθυσμό ένα ισχυρό ψυχολογικό πλήγμα, αλλά και θα αλλάξει το παιχνίδι για πάντα, και δεν μιλάμε μόνο για την διάλυση όλων των θρησκειών και συνολικά όλων όσων νομίζουμε ότι γνωρίζομυε για σύμπαν και χώρο”.

Το είδαμε στο olagossip.gr, eleutherosaetos και παντού


Και τώρα ας δούμε τι θυμήθηκα, υπήρξε ένα άρθρο σε συνωμοσιολογική ιστοσελίδα του εξωτερικού που μιλούσε για τον Dr Eric Norton και παρουσίασε και φωτογραφία, δείτε το ΕΔΩ, επίσης στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο ελληνικό στο ίδιο μήκος κύματος

http://www.donotlink.com/f7c1

Η φωτογραφία είναι αυτή….

Whistleblower: Massive Extraterrestrial Craft Hiding Behind Moon

 

Απίστευτη ομοιότητα όμως με το μητρικό σκάφος από την ταινία Independence Day δεν βρίσκετε;

http://independenceday.wikia.com/wiki/Mothership

 

Id3

Τέλος πάντων τους ισχυρισμούς του ας τον πούμε Dr Eric Norton δεν τους παίρνουν στα σοβαρά ακόμα και σε φόρουμ του εξωτερικού που ασχολούνται με εξωγήινους..

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1062546/pg1

Κάθε καλό άρθρο που μιλάει για εξωγήινους και διαστημόπλοια χρειάζεται και μια τέτοια φωτογραφία…

Because, every good alien spaceship article needs a picture like this.

 

Ας ξαναδούμε και την φωτογραφία που χρησιμοποιούν στο άρθρο…

 

Και τώρα που βλέπετε και τις δύο φωτογραφίες εξακολουθείτε ακόμα να βλέπετε μυστική βάση που μπαινοβγαίνουν διαστημόπλοια; Αν ναι, συγχαρητήρια, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει γυρισμός για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση είμαι μαζί σας και θα σας δώσω και άλλη φωτογραφία από τον Άρη που δείχνει ένα πρόσωπο, όχι την γνωστή, αλλά μία φωτογραφία που δείχνει πως οι εξωγήινοι μας κάνουν πλάκα ζωγραφίζοντας στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη…

A happy face on Mars via NASA

Άντε να δούμε και την γνωστή…

Αν ακόμα επιμένετε πως βλέπετε μυστικές βάσεις και σκαλισμένα από εξωγήινους πρόσωπα η παρειδωλία είναι άγνωστη λέξη για εσάς και σας προτείνω να την ψάξετε στην google.

Να δούμε όμως και την άλλη φωτογραφία που χρησιμοποιούν στο άρθρο και λένε πως πρόκειται για διαστημόπλοιο.

 

Αν αυτό είναι εξωγήινο διαστημόπλοιο τότε και αυτό δεν πρέπει να είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός…

ISS

Ας δούμε όμως  και άλλες εξωγήινες βάσεις στη σελήνη όπου μπαινοβγαίνουν διαστημόπλοια…

Εντάξει, δεν είναι βάσεις, κρατήρες είναι, πλάκα σας κάνω όπως πλάκα σας κάνουν όσοι σας δίνουν για αποδείξεις τέτοιους αστείους ισχυρισμούς όπως του φανταστικού και ανύπαρκτου χαρακτήρα του Dr Eric Norton, σύμβουλου της Nasa,της NSA και της Αυτοκρατορίας (Πόλεμος των Άστρων).

Γιώργος Ζ.