Καταρρίπτεται – ΣΟΚ – Μέσα στους επόμενους μήνες θα συμβεί ένα Παγκόσμιο Καταστροφικό Γεγονός

1

Παγκόσμιο καταστροφικό γεγονός με τίτλους  ΣΟΚ ίσον HOAX, ας δούμε και αυτό το συνωμοσιολογικό άρθρο.

Χωρίς τίτλο


 

Η ομάδα FEMA αποκάλυψε:Πρόκειται να συμβεί ένα γεγονός μέσα στους επόμενους 6 μήνες.γεγονός που πιστεύεται ότι θα είναι μια φυσική καταστροφή, όπως μια ηλιακή έκρηξη , αλλά θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο.

Έχω εδώ και πολύ καιρό ενα φίλο, ο οποίος βρίσκεται στην επιβολή του νόμου και είναι μέλος της άσκησης Jade Helm .

Είναι απόλυτα λογικός ,πραγματικός και γραμμικός (προβατάκι), και νομίζω είναι ανίκανος να δει έξω από το κουτί.
Έχω προσπαθήσει να τον βοηθήσω να δει τι συμβαίνει, αλλά πάντα μου λέει ότι είμαι υπόθεση σχιζοφρενή με πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου.

Πριν λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο, όπου βρισκόταν σε μια ενημέρωση της FEMA , και εχει κατάρρευση ψυχολογικά μετά από αυτά που τους είπαν .

Η ομάδα FEMA αποκάλυψε: Πρόκειται να συμβεί ένα γεγονός μέσα στους επόμενους 6 μήνες.γεγονός που πιστεύεται ότι θα είναι μια φυσική καταστροφή, όπως μια ηλιακή έκρηξη , αλλά θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο.

Το καταστροφικό γεγονός θα είναι τόσο μεγάλο που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις εύθραυστες οικονομικές μας υποδομές, έτσι ώστε να χρειαστεί να έχουμε τραπεζική αργία στην Αμερική, Ταυτόχρονα θα εκδηλωθούν κοινωνικές Ταραχές και βία λόγω του ότι στα καταστήματα θα αδειάζουν, τα τροφίμα αλλα και άλλες προμηθεις ! Έτσι, ο στρατιωτικός νόμος αναμένεταινα εκδηλωθεί αμέσως μετά το Γεγονός!

-Το Καταστροφικό γεγονός αναμένεται να κάνει την κανονική διακυβέρνηση της χώρας να είναι εξαιρετικά δύσκολη, ΑΝ όχι αδύνατη, έτσι η FEMA θα αναλάβει την συνέχισης της διακυβέρνησης.

Σε όλους που συμμετείχαν στην ενημέρωση από την FEMA τους ζητήθηκε σαν προσωπικό ασφαλείας να φροντίσουν για την διατήρηση ενός αποθέματος μετρητών στο σπίτι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να έχουν αποθήκευση τουλάχιστον τρεις ημέρες τρόφιμα και νερό για κάθε μέλος της οικογένειάς τους.

Αυτό δεν είναι για να τους σώσει από την καταστροφή, αλλά για να περασουν οι πρώτες μέρες πανικού μέχρι η FEMA να μπορέσει να δημιουργήσει στρατόπεδα ενίσχυσης.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα που ειπώθηκαν . Ρώτησα τον φίλο μου αν γνωρίζει τι είναι το Jade Helm,μου απάντησε ΟΧΙ δεν γνωρίζω ! Το βρήκα ενδιαφέρον, ο ίδιος να είναι στην επιβολή του νόμου,να συμμετέχει σε μια άσκησή με το όνομα Jade Helm και να μην γνωρίζει που συμμετέχει

Του περιέγραψα εν συντομία τι είναι το Jade Helm 2015 … κλείσαμε με μια αποδοχή και οι δυο προφανώς υπάρχουν πολλά περισσότερα που συμβαίνουν από όσα μας αφήνουν να γνωρίζουμε.
Ο Θεός να σε ευλογεί, Άντι

stevequayle

Το είδαμε στο  secret real truth.


 

Η FEMA για όσους – ες δεν γνωρίζετε είναι η υπηρεσία διαχείρισης εκτάκτων αναγκών της Αμερικής και ουκ ολίγες φορές χρησιμοποιείται από τους συνωμοσιολόγους για να στηρίξουν ανόητες θεωρίες συνωμοσίας, ακόμα θυμάμαι και γελάω την συνωμοσιολογική ιστορία με τα 500.000 φέρετρα, αν θέλετε δείτε την ΕΔΩ.

Ο Steve Quayle ο οποίος ξεκίνησε την ιστορία αυτή με το επερχόμενο καταστροφικό γεγονός είναι ένας συνωμοσιολογος και τίποτα άλλο, υποτίθεται ότι η πηγή του ήταν ένας φίλος του που εργάζεται στη FEMA ο οποίος του είπε για την προειδοποίηση που τους ανακοινώθηκε και είχε γράψει αυτό το άρθρο στις 17 Ιουλίου, δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.donotlink.com/g0pe

Το άρθρο του αυτό ήταν μια πρόγευση, έτσι για να κρατάει το κοινό του σε εγρήγορση. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ποιμένας και το κοινό του πρόβατα που περιμένουν το επόμενο συνωμοσιολογικό άρθρο.

Έτσι σαν καλός ποιμένας δεν τους χάλασε το χατήρι και στις 18 Ιουλίου επανήλθε δίνοντας λεπτομέρειες για το καταστροφικό γεγονός, έναν υπερσεισμό της τάξεως των 9 ρίχτερ που θα χτυπήσει τη Βορειοδυτική Αμερική τους επόμενους 6 μήνες ή και περισσότερο.

http://www.donotlink.com/framed?747407

Όμως η FEMA ποτέ δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο, οι ισχυρισμοί του άρθρου είναι ακόμα μια φορά ανόητες συνωμοσιολογίες όπως όλες όσες μας προειδοποιούσαν για υπερσεισμούς, υπερτσουνάμι και λοιπές υπερκαταστροφές και μάλιστα μας έδιναν και χρονικό ορίζοντα.

http://m.snopes.com/fema-warns-mega-natural-disaster/

Μην ξεχνάτε λοιπόν, υπερσεισμός στη Βορειοδυτική Αμερική σε 6 μήνες ή και περισσότερο, το περισσότερο είναι απροσδιορίστου χρονικού ορίζοντα, δεν βαριέσαι, συνωμοσιολογία είναι αυτή.

Γιώργος Ζ.