Καταρρίπτεται – H πρώτη φωτογραφία με το πτώμα του αδικοπνιγμένου παιδιού στις ακτές της Τουρκίας, που θέλουν να εξαφανίσουν!

6

Κυκλοφόρησε η φήμη πως το άψυχο σώμα του μικρού Aylan μεταφέρθηκε σε διαφορετικό μέρος της παραλίας με καλύτερο φωτισμό για να παρουσιαστεί πιο δραματικά.

Πρώτα θα δούμε το δημοσίευμα και μετά αν είναι αλήθεια.


AΠOKAΛΥΨH-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΙΚΗΣ! H πρώτη φωτογραφία με το πτώμα του αδικοπνιγμένου παιδιού στις ακτές της Τουρκίας, που θέλουν να εξαφανίσουν! Ντροπή και αίσχος!

28201b

Αυτό είναι το μέρος που βρέθηκε η σωρός του μικρού Aylan, που πνίγηκε με τον αδελφό του και τη μητέρα του στα παράλια της Τουρκίας. Αυτή η φωτογραφία έγινε αντικείμενο σκληρής λογοκρισίας και μια τεράστια επιχείρηση φίμωσης, ώστε να μην δημοσιοποιηθεί.
Το πτώμα του μικρού θύματος -όχι των δουλεμπόρων, αλλά των «πολιτισμένων» της δύσης, που στηρίζουν τους «εξεγερμένους» μισθοφόρους-φονιάδες στη Συρία- χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα κι ακούμπησε τις ανθρώπινες ευαισθησίες εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη.
Όταν βρέθηκε το αθώο παιδάκι, το μετακόμισαν σε σημείο που πρόσδιδε «φωτογένεια» και ανέδιδε όλη τη δραματική κατάσταση που ώθησε σε παγκόσμιο συναισθηματισμό όλο τον κόσμο.
Γιατί;

Για να παρουσιαστεί ως ένοχος στη διεθνή κοινή γνώμη ο πρόεδρος της Συρίας Άσαντ!
Γράφει στέλεχος του…
Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας, σε ιστοσελίδα που δημοσιοποιεί την πρώτη φωτογραφία ανεύρεσης του πτώματος:
«Κι αν σου έλεγα ότι η σωρός του κακόμοιρου παιδιού από τη Συρία, που πνίγηκε στις ακτές των Οθωμανών, τοποθετήθηκε σε κατάλληλο σκηνικό, για να δημιουργήσει τεράστια συναισθήματα…
Αλλά τι σου λέω!
Θα είμαι ο γνωστός κακός Σύρος, που προκαλεί τα νεύρα σου»!
Δυστυχώς… τα ΜΜΕ θα «αγνοήσουν» την αλήθεια. Τα ΜΜΕ των Υπηρεσιών σε διατεταγμένη Υπηρεσία. Τα υπόλοιπα… να παρεδεχτούν ότι παγιδεύτηκαν;
Τα κοινωνικά δίκτυα (μπλογκς) το ίδιο!
Στην Ελλάδα, μόνον το περιοδικό Πολιτικής και Πολιτισμικής παρέμβασης «Ρεσάλτο», τόλμησε να θίξει το ζήτημα, πριν καν τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με την ανεύρεση του μικρού: «Το αχαλίνωτο προπαγανδιστικό εμπόριο ενός παιδικού πτώματος…», επισημάνσεις που θίγουν την ουσία της προπαγάνδας της νέας τάξης «Αυτές τις ημέρες μια υστερική ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ καταιγίδα κατέκλυσε τα ΠΑΝΤΑ με τη φωτογραφία του πτώματος του πνιγμένου μικρού αγοριού…
Το ίδιο ΑΜΟΚ της «ανθρωπιστικής» εμπορίας της ΦΡΙΚΗΣ ζήσαμε και στην χώρα μας: Ξεφώνιζαν τα ΜΜΕ «ανθρωπιστικά»…
Το ίδιο και οι επαγγελματίες του αντιρατσισμού κάθε χρώματος: Συναινετικό Μέτωπο υστερικής εμπορίας του πτώματος του μικρού αγοριού… Τέτοιες ενορχηστρωμένες, πλανητικές, εγχώριες και πολύχρωμες υστερίες δεν είναι ΠΟΤΕ αθώες: Κατά κανόνα είναι μεγάλες ΑΠΑΤΕΣ και κατευθυνόμενες… «
Να δούμε… θα βρεθούν ιστολογοφόρα που δεν θα υποκύψουν στην προπαγάνδα του 4ου Ράιχ και θα δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία-ντροπή για τους «πολιτισμένους» της δύσης;

28204 28204b

http://web.archive.org/web/20150908064644/http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/aokah-h.html

28202

 


Η παραπάνω ανάρτηση έχει αρχίσει και αναπαράγεται από διάφορα αφυπνιστικά blog του τύπου «ξυπνήστε και μην κοιμάστε» αλλά οι ισχυρισμοί της ανάρτησης είναι ψευδείς.
Το πρώτο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκρίνουμε τις δύο φωτογραφίες.

28201b

28203

Αν προσέξουμε το χρώμα στις σόλες των παπουτσιών είναι διαφορετικό.

Τώρα ας δούμε μια άλλη φωτογραφία του νεκρού παιδιού που βρέθηκε ανάμεσα στα βράχια. Βλέπετε κάποια διαφορά εκτός από τις σόλες των παπουτσιών;

28205

Το παιδάκι ανάμεσα στα βράχια είναι ο αδελφός του μικρού Aylan Kurdi, ο 5χρονος Galip και συνολικά τα παιδιά που πνίγηκαν είναι πέντε.

28208
Ο 3χρονος Αϊλάν και ο 5χρονος Γκαλίπ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64243831

Το ιστολόγιο sibilla σήμερα ανέβασε την παρακάτω ανάρτηση, με ισχυρισμό πως αυτό ανακάλυψε και αποκάλυψε το πραγματικό μέρος που βρέθηκε η σορός του μικρού Aylan.

 

28207http://web.archive.org/web/20150908080552/http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/09/blog-post_567.html
Αλλά η φήμη πως το σώμα του μικρού Aylan μεταφέρθηκε είναι εισαγόμενη και είχε κυκλοφορήσει σε συνωμοσιολογικές σελίδες του εξωτερικού.
Ακόμη και η παρακάτω εικόνα είναι πειραγμένη.

28204

 

 

Η πραγματική είναι αυτή και έχει υπογραφή που την έχουν αφαιρέσει.

28206

Είχα καιρό να δω τόση πολύ αθλιότητα μαζεμένη. Ντροπή και αίσχος γράφει στον τίτλο του το ιστολόγιο sibilla. Συμφωνώ απόλυτα…

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε