Ο Διευθυντής της CIA παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τους αεροψεκασμούς! – Καταρρίπτεται

18

Δεκάδες είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που αναφέρουν. ή αφήνουν να εννοηθεί πως ο Διευθυντής της CIA John O. Brennan, παραδέχτηκε δημόσια πως οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τους αεροψεκασμούς.

ΨΕΥΔΕΣ

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είδαμε στο pronews.gr,  aetos-apokalipsis.com και στο pentapostagma.gr

Ας δούμε το τελευταίο:

Ο Διευθυντής της CIA παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τους αεροψεκασμούς! (Βίντεο)

αεροψεσμοί

Δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας: παραδέχεται σχέδια για αερολύματα ψεκασμού για Γεωμηχανική ο διευθυντής της CIA! Το ακόλουθο άρθρο είναι του σάιτ thefreethoughtproject.com, έναν άκρως ενημερωτικόν ιστότοπον ειδήσεων που όλο άρθρα βόμβες βγάζει! Το χθεσινό τους άρθρο ΜΠΑΜ έρχεται να προσθέσει κάτι πάρα πολύ αποκαλυπτικό στις δικές μας τις αποκαλύψεις απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είναι οι δικές μας κυβερνήσεις που έχουν τελευταίως παραδεχθεί ότι, ναι μεν υπάρχουν οι αεροψεκασμοί, αλλά δε…ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΣΑΣ!

Στο ακόλουθο άρθρο, θα δείτε το διευθυντή της CIA, κ John O. Brennan, να …ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το ρόλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στη…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ!  Άκου πράγματα! Ενδεικτή όμως είναι η τοποθεσία όπου μίλησε ο κ Brennan, δηλ., THE  COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS απ΄όπου παίρνει της εντολές της η κα…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!  Αν δε με πιστεύετε, απευθυνθείτε στην ίδια που παραδέχτηκε ότι οι αφεντάδες της προέρχονται απο αυτήν την μυστική -αλλά και «ανοικτή»- λέσχη που αποτελεί την…ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ–πίσω απο τα παρασκήνια βέβαια.

Τώρα λοιπόν, σας παρουσιάζω την ακόλουθη σημερινή αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ των…ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!!!…

Την περασμένη εβδομάδα, ο Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ John O. Brennan, απευθύνθηκε στην αστάθεια και τις διεθνικές απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια σε μια συνάντηση με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (the Council on Foreign Relations). Κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς ομιλίας του για απειλές κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ και πώς η -σε μεγάλο βαθμό δημιουγηθείσα απο την CIA- απειλή του ISIL (ISIS) επηρεάζει τον κόσμο, ο Brennan έθιξε το θέμα της… γεωμηχανικής.
(Πατήστε αυτό το λίνκ για την επίσημη ανακοίνωση της CIA για την ομιλία του: https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html)

Π.χ., είπε ο Brennan:

«Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά των τεχνολογιών -συχνά αναφερόμενη συλλογικά ως geoengineering (γεωμηχανική)- που θα μπορούσε δυνητικά να συμβάλει στην αναστροφή των επιπτώσεων του ζεστάματος της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Μια απ’ αυτές που έχει κερδίσει τη προσωπική μου προσοχή είναι η στρατοσφαιρική έγχυση αεροζόλ, ή SAI (Stratospheric Aerosol Injection), η μέθοδος της σποράς της στρατόσφαιρας με σωματίδια που μπορούν να βοηθήσουν στο να αντανακλάνε τη θερμότητα του ήλιου, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι ηφαιστειακές εκρήξεις.»
Ο Brennan συνέχισε επαναλαμβάνοντας τις εκκλήσεις ορισμένων επιστημόνων οι οποίοι έχουν απύηνθει έκκληση για αεροψεκασμούς:

«Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, μειώνοντας κάποιους κινδύνους που συνδέονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα. Είναι επίσης σχετικά φθηνή η διαδικασία–το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας εκτιμά ότι ένα πλήρως αναπτηγμένο πρόγραμμα SAI θα κοστίσει περίπου $10 δισεκατομμύρια ετησίως.»

Η έκταση στην οποία μίλησε ο Brennan για τη στρατοσφαιρική ένεση αερολυμάτων δείχνει ότι ο ίδιος και η CIA πιθανόν να έχουν υπόψιν αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα:

«Όπως πολλά υποσχόμενη, όπως μπορεί να είναι, κινείται προς τα εμπρός για SAI θα έθετε μια σειρά από προκλήσεις για την κυβέρνησή μας και για τη διεθνή κοινότητα. Από τεχνικής πλευράς, η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα πρέπει ακόμη να συνοδεύσει το SAI για την αντιμετώπιση άλλων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, όπως η οξίνιση των ωκεανών, επειδή το SAI από μόνο του δεν θα μπορέσει να αφαιρέσει τα αέρια του θερμοκηπίου από την ατμόσφαιρα.
«Από την γεωπολιτική πλευρά, η δυνατότητα της τεχνοογίας να αλλάξει τις καιρικές συνθήκες και να οφελήσει ορισμένες περιοχές, εις βάρος των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει μια απότομη αντίθεσιν από ορισμένες χώρες. Άλλοι μπορεί να «αρπάξουν» τα οφέλη του SAI και σαν αποτέλσμα να υποχωρήσουν από τη δέσμευσή τους για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα. Και, όπως και με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, λείπουν οι παγκόσμιες νόρμες και πρότυπα για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή του SAI.»

Γίνεται εδώ και καιρό συζήτησις για τις «χημικές ουρές» απο πλευράς συνωμοσιολόγων με τεράστια ποσά παραπληροφορήσεως που έχουν δημοσιοποιηθεί σε όλο το διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων ψεύτικων μελετών και φωτογραφιών. Αρκετές πραγματικές μελέτες, ωστόσο, δείχνουν ότι ορισμένες «σπορές» ή γεωμηχανική μπορεί να λαμβάνουν χώρα.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Διεθνές Περιοδικό της Περιβαλλοντικής Έρευνας και Δημόσιας Υγείας (International Journal of Environmental Research and Public Health) υποδηλώνει ότι η γεωμηχανική έχει ήδη αρχίσει, και η ουσία που χρησιμοποιείται είναι ένα τοξικό υποπροϊόν της καύσεως άνθρακος της ιπτάμενης τέφρας (coal burning coal-fly ash).

«Έχουν περάσει άγνωστες και απαρατήρητες οι ευρέως διαδεδομένες, εκ προθέσεως και ολοένα και συχνότερες χημικές εναποθέσεις στην τροπόσφαιρα στην επιστημονική βιβλιογραφία για χρόνια. Ο συγγραφέας παρουσιάζει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ιπτάμενη τέφρα που γίνεται απο την τοξική καύση του άνθρακος (toxic coal combustion fly ash) είναι το πιο πιθανό αερόλυμα σωματιδίων που ψεκάζεται με τζέτ-βυτιοφόρα για γεωμηχανική, για σκοπούς για την τροποποίηση καιρικών συνθηκών και του κλίματος και περιγράφει κάποιες από τις πολλές και ποικίλες συνέπειες για τη δημόσια υγεία.»
Έχει διατυπωθεί η άποψις ότι η ακούσια γεωμηχανική μπορεί και αυτή να λαμβάνει χώρα ήδη. Όπως επισημαίνει ο Derrick Broze, οι ερευνητές απο την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (the National Oceanic and Atmospheric Administration, εφεξής NOAA) υποδηλώνουν ότι τα contrails από τα αεροπλάνα μπορεί κατα λάθος να δημιουργούν μια επίδραση γεωμηχανικής στους ουρανούς.
Ο Chuck Long είναι ένας ερευνητής στο Ινστιτούτο Συνεταιρισμού για την Έρευνα στις

Περιβαλλοντικές Επιστήμες (Cooperative Institute for Research in Environmental Sciences (CIRES)) στο Εργαστήριο Ερευνών του Συστήματος της Γης της NOAA στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπούλντερ. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης που έλαβε χώρα το περασμένο Φθινόπορο, ο Long και η ομάδα του κυκλοφόρησαν την έκθεσίν τους, “Evidence of Clear-Sky Daylight Whitening: Are we already conducting geoengineering?” (δηλ., «Η λεύκανσις των καθαρών ουρανών στο φως της ημερας: Μήπως διεξάγουμε ήδη τη γεωμηχανική;») Η ανάλυσις έδειξε ότι οι ατμοί από τα αεροπλάνα μπορεί να αλλάζουν το κλίμα μέσω της τυχαίας γεωμηχανικής.
Aν μη τι άλλο, μπορεί να περάσει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν μάθουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα στον ουρανό μας. Όταν η CIA, ωστόσο, η οποία είναι υπεύθυνη για την τόσο μεγάλη αναταραχή που γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα, αρχίζει να μιλάει για γεωμηχανική, θα πρέπει να την ακούμε.

Το τμήμα της ομιλίας όπου ο κ. Brennan μιλά για την γεωμηχανική αρχίζει στο 12:05.

Η ομιλία του Brennan έχει ως εξής:

»Another example is the array of technologies—often referred to collectively as geoengineering—that potentially could help reverse the warming effects of global climate change. One that has gained my personal attention is stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles that can help reflect the sun’s heat, in much the same way that volcanic eruptions do.
An SAI program could limit global temperature increases, reducing some risks associated with higher temperatures and providing the world economy additional time to transition from fossil fuels. The process is also relatively inexpensive—the National Research Council estimates that a fully deployed SAI program would cost about $10 billion yearly.

As promising as it may be, moving forward on SAI would raise a number of challenges for our government and for the international community. On the technical side, greenhouse gas emission reductions would still have to accompany SAI to address other climate change effects, such as ocean acidification, because SAI alone would not remove greenhouse gases from the atmosphere.

On the geopolitical side, the technology’s potential to alter weather patterns and benefit certain regions at the expense of others could trigger sharp opposition by some nations. Others might seize on SAI’s benefits and back away from their commitment to carbon dioxide reductions. And, as with other breakthrough technologies, global norms and standards are lacking to guide the deployment and implementation of SAI.

I could go on, and on, and on, but rather than talk about the things that I find fascinating, let me stop here so that Judy and I can have a conversation and then I can take some of your questions. Again, thank you for inviting me back to the Council and thank you for your continued interest in our country’s foreign relations and national security».

Μετάφραση

»Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά των τεχνολογιών, που αναφέρονται συλλογικά ως γεωμηχανική- που δυνητικά θα μπορούσε να βοηθήσει να αναστρέφουν τα αποτελέσματα της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Ένα παράδειγμα που έχει τραβήξει τη προσοχή μου είναι η στρατοσφαιρική έγχυση αεροζόλ, ή SAI, η μέθοδος της σποράς της στρατόσφαιρας με σωματίδια που μπορούν να βοηθήσουν να αντανακλάτε η θερμότητα του ήλιου, με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει σε περιπτώσεις ηφαιστειακών εκρήξεων.

Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, μειώνοντας κάποιους κινδύνους που συνδέονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και θα έδινε στη παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα (σε άλλες πηγές ενέργειας). Η διαδικασία είναι επίσης σχετικά φθηνή, το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας εκτιμά ότι μια πλήρης εφαρμογή του προγράμματος SAI θα κόστιζε περίπου $ 10 δισεκατομμύρια ετησίως.

Παρότι είναι πολλά υποσχόμενη, η SAI θα έθετε μια σειρά από προκλήσεις για την κυβέρνησή μας και για τη διεθνή κοινότητα. Από τεχνικής πλευράς, τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα πρέπει να εφαρμοστεί από κοινού με τη SAI για την αντιμετώπιση άλλων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, όπως η οξίνιση των ωκεανών, επειδή η SAI από μόνη της δε θα μπορούσε να αφαιρέσει τα αέρια του θερμοκηπίου από την ατμόσφαιρα.

Από γεωπολιτικής απόψεως, οι δυνατότητες της τεχνολογίας τροποποίησης του καιρού θα μπορούσε να ωφελήσει κάποιες περιοχές εις βάρος κάποιων άλλων, πυροδοτώντας αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Κάποιες χώρες θα μπορούσαν να υποχωρήσουν από τις δεσμεύσεις τους για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα. Και, όπως και με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, οι παγκόσμιες νόρμες και τα πρότυπα απουσιάζουν για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή της SAI.

Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη, αλλά αντί να μιλάμε για τα πράγματα που βρίσκω συναρπαστικά, επιτρέψτε μου να σταματήσω εδώ, έτσι ώστε να μιλήσω με τη Τζούντι και στη συνέχεια να απαντήσω στις ερωτήσεις σας. Και πάλι, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση στο Συμβούλιο και για το συνεχές ενδιαφέρον σας στις εξωτερικές σχέσεις και την εθνική ασφάλεια».

Ανάλυση σύμφωνα με το metabunk.org

Πουθενά στην ομιλία του ο Brennan δεν »παραδέχεται»πως ψεκασμοί στα πλαίσια κάποιοι γεωμηχανικού προγράμματος λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή. Η γεωμηχανική είναι ένα από τα πολλά ζητήματα που εξετάζει η CIA και που σε περίπτωση εφαρμογής στο μέλλον, θα μπορούσε να προκαλέσει γεωπολιτικές προστριβές μεταξύ κρατών. Η CIA ασχολούνταν και θα ασχολείται με ζητήματα που ενδέχεται να προκαλέσουν τέτοιου είδους προβλήματα, ακόμη και εάν είναι επιστημονικής φύσεως ιδέες και προτάσεις. Διαβάζοντας με προσοχή το πρακτικό της ομιλίας, καταλαβαίνουμε πως ο Brennan, αναφέρεται σε πιθανές μελλοντικές εφαρμογές και τις επιπτώσεις αυτών.

Ο Brennan αναφέρει: »Θα ξεκινήσω αναφερόμενος στη πρωταρχική πρόκληση της αστάθειας που συνεχίζει να μαστίζει μεγάλο μέρος της υδρογείου.

Η παγκόσμια αστάθεια είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καθορίζουν την εποχή μας, και οι επιπτώσεις της είναι δύσκολο να μεγαλοποιηθούν. Καθώς η αστάθεια εξαπλώνεται, οι εξτρεμιστές και οι τρομοκράτες να βρουν καταφύγιο σε ακυβέρνητη χώρους. Οι προμήθειες ενέργειας διαταράσσεται. Η πολιτική μεταρρύθμιση υποφέρει καθώς πάρα πολλές κυβερνήσεις επιλέγουν αυταρχικά μέτρα σε βάρος των δημοκρατικών αρχών και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Και εδώ είναι τα σημεία όπου αναφέρονται οι αεροψεκασμοί (SAI).

Another example is the array of technologies—often referred to collectively as geoengineering—that potentially could help reverse the warming effects of global climate change. (Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά των τεχνολογιών, συχνά αναφέρονται συλλογικά ως γεωμηχανική- που δυνητικά θα μπορούσε να βοηθήσει να αναστρέφουν τα αποτελέσματα της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής).

An SAI program could limit global temperature increases, reducing some risks associated with higher temperatures and providing the world economy additional time to transition from fossil fuels.(Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, μειώνοντας κάποιους κινδύνους που συνδέονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και θα έδινε στη παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα)

As promising as it may be, moving forward on SAI would raise a number of challenges for our government and for the international community. On the technical side, greenhouse gas emission reductions would still have to accompany SAI to address other climate change effects, such as ocean acidification, because SAI alone would not remove greenhouse gases from the atmosphere.(Παρότι είναι πολλά υποσχόμενη, η SAI θα έθετε μια σειρά από προκλήσεις για την κυβέρνησή μας και για τη διεθνή κοινότητα. Από τεχνικής πλευράς, τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα πρέπει να εφαρμοστεί από κοινού με τη SAI για την αντιμετώπιση άλλων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, όπως η οξίνιση των ωκεανών, επειδή η SAI από μόνη της δε θα μπορούσε να αφαιρέσει τα αέρια του θερμοκηπίου από την ατμόσφαιρα).
On the geopolitical side, the technology’s potential to alter weather patterns and benefit certain regions at the expense of others could trigger sharp opposition by some nations. Others might seize on SAI’s benefits and back away from their commitment to carbon dioxide reductions. And, as with other breakthrough technologies, global norms and standards are lacking to guide the deployment and implementation of SAI. (Από γεωπολιτικής απόψεως, οι δυνατότητες της τεχνολογίας τροποποίησης του καιρού θα μπορούσε να ωφελήσει κάποιες περιοχές εις βάρος κάποιων άλλων, πυροδοτώντας αντιπαραθέσεις μεταξύ χωρών. Κάποιες χώρες θα μπορούσαν να υποχωρήσουν από τις δεσμεύσεις τους για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα. Και, όπως και με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, οι παγκόσμιες νόρμες και τα πρότυπα απουσιάζουν για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή της SAI).

Είναι προφανές πως ο Brennan, αφενός αναφέρεται σε μελλοντικό χρόνο και αφετέρου, κρούει το κώδωνα του κινδύνου για πιθανές προστριβές μεταξύ κρατών σε περίπτωση χρήσης των SAI. Πουθενά δεν παραδέχεται πως μας ψεκάζουν και πουθενά δε παραδέχεται πως σχεδιάζουν να μας ψεκάσουν.

Αυτή την ομιλία του Brennan παρουσιάζουν οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών σαν ατράνταχτη απόδειξη και πανηγυρίζουν πως επιτέλους έχουν παραδεχτεί την ύπαρξή τους. Θεωρίες και συζητήσεις υπάρχουν και για την αποίκηση του πλανήτη Άρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε ήδη αποικήσει το πλανήτη Άρη.

Θεωρίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής υπάρχουν αρκετές, όπως ψεκασμός με θαλασσινό νερό από πλοία ή προσθήκη ιχνοστοιχείων στους ωκεανούς για αύξηση του φυτοπλαγκτόν, αυξάνοντας έτσι τη φωτοσύνθεση και την απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα ή δέσμευση και αποθήκευση του διοξειδίου του άνθρακα, ή γενετικά τροποποιημένα δένδρα που θα αποθηκεύουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα. Όπως και η θεωρία ψεκασμού με διοξείδιο του θείου ψηλά στην στρατόσφαιρα, όλες αυτές οι θεωρίες είναι σχέδια σε θεωρητικό επίπεδο για την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής. Η ύπαρξη και η συζήτηση αυτών των θεωριών δεν σημαίνει πως εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι πρώτη φορά που μπερδεύουν τις θεωρίες που υπάρχουν στα χαρτιά με τις αποδείξεις, φτάνει να ακούσουν ή να διαβάσουν τις λέξεις «γεωμηχανική» και ψεκασμός. Πέρυσι για παράδειγμα παρουσίαζαν βιντεάκι από το ΣΚΑΙ που παρουσίαζε αυτή τη θεωρία αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής κοινότητας είναι αντίθετο με αυτή τη θεωρία αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, λόγο πιθανών επιπτώσεων στο κλίμα, τον καιρό, τα οικοσυστήματα και την ανθρώπινη υγεία. Ακόμη αυτή η θεωρία μιλάει για ψεκασμό με διοξείδιο του θείου ψηλά στην στρατόσφαιρα σε ύψη που δεν μπορούν να φτάσουν ακόμη τα αεροσκάφη και όχι με αλουμίνιο στρόντιο και βάριο που αναφέρουν οι συνωμοσιολόγοι.

Προπαγάνδα ΣΚΑΙ: Σας ψεκάζουμε… αλλά για το καλό σας !!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα ακόμη παράδειγμα είναι η σπορά των νεφών που συχνά οι συνωμοσιολόγοι παρουσιάζουν σαν απόδειξη. Η σπορά των νεφών με ιωδιούχο άργυρο και ξηρό πάγο, δεν είναι κάτι καινούργιο ή μυστικό και δεν έχει καμιά σχέση με τις λευκές ουρές των αεροσκαφών στα 30.000 με 40.000 πόδια, που αναφέρει η θεωρία των αεροψεκασμών. Η σπορά των νεφών γίνετε σε πολύ πιο χαμηλό ύψος, συνήθως με μικρά ελικοφόρα αεροσκάφη που δεν φτάνουν σε τόσο μεγάλα ύψη. Κανείς δεν αρνείται πως γίνεται, για την προστασία από χαλαζόπτωση και την πρόκληση βροχής σε περιορισμένο τοπικό επίπεδο.
Ακόμη, η θεωρία των αεροψεκασμών δεν αναφέρει τον ιωδιούχο άργυρο της σποράς των νεφών, αλλά αλουμίνιο, στρόντιο και βάριο και ισχυρίζεται πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 20 χρόνια και είναι ένα μυστικό σχέδιο, σε αντίθεση με τη σπορά των νεφών που υπάρχει εδώ και 50-60 χρόνια, και είναι ευρέως γνωστή.
Οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών εκμεταλλεύονται την άγνοια του απλού κόσμου για την σπορά των νεφών όπως και την παραπάνω θεωρία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την παρουσιάζουν ως απόδειξη για να προωθήσουν τη θεωρία συνωμοσίας.
Δείτε στα παρακάτω βίντεο τον τρόπο που γίνεται και θα καταλάβετε αμέσως πως δεν έχει κάποια σχέση με τις λευκές ουρές των αεροσκαφών.

Είναι εντελώς διαφορετικό η συζήτηση μιας θεωρίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής που υπάρχει στα χαρτιά και οι επιστήμονες την μελετούν σε θεωρητικό επίπεδο για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει αν θα πραγματοποιηθεί, με τον ισχυρισμό των οπαδών της θεωρίας συνωμοσίας των αεροψεκασμών ότι αυτό συμβαίνει μυστικά εδώ και 20 χρόνια που υπάρχει η θεωρία συνωμοσίας. Η συζήτηση μιας θεωρίας δεν είναι απόδειξη.

terranovaincognita.gr